Aleksandrijska knjižnica
Zanimivo, da se vse začne pri aleksandrijski knjižnici, ki je bila uničena. Zanimivo, da Vatikan skriva v svojih prostorih – kaj?
In zanimivo, da se ljudje nikoli niso zanimali za to. “Knjige? Ah, kakšne knjige, prebral sem 1 v življenju.”
Medtem ko nam je enim to razburljivo, je drugim popolnoma dolgočasno. Zdaj pa ste se začeli prebujat.
Alexandria, 16.04.2023 ob 10:59
Zanimivo, da se vse začne pri aleksandrijski knjižnici, ki je bila uničena. Zanimivo, da Vatikan skriva v svojih prostorih – kaj?
In zanimivo, da se ljudje nikoli niso zanimali za to. “Knjige? Ah, kakšne knjige, prebral sem 1 v življenju.”
Medtem ko nam je enim to razburljivo, je drugim popolnoma dolgočasno. Zdaj pa ste se začeli prebujat.
Aleksandrijsko knjižnico so uničili muslimani. Knjige so uporabili za ogrevanje javnih kopališč in to več mesecev.
Toliko o tehnološkem razcvetu in razvoju muslimanov.
Muslimani so iz naprednega bližnjega vzhoda naredili džunglo in spremenili človeka nazaj v opico.
Kokoši
Mene je to vedno zanimalo.
Jaz imam sliko aleksandrijske knjižnice celo na steni nad vrati v spalnici.
In vedno me je zanimalo ne le kaj vse je usran vatikan uničil, toda tudi kaj vse skriva
in kako je lahko vatikan unicil aleksandrijsko knjiznico?lahko rszlozis in kaj iz aleksandrijske knjiznuce bi lahko bilo v vatikanu glede na to da je v celoti pogorela?
tako nekako, 16.04.2023 ob 11:42
Aleksandrijsko knjižnico so uničili muslimani. Knjige so uporabili za ogrevanje javnih kopališč in to več mesecev.
Toliko o tehnološkem razcvetu in razvoju muslimanov.
Muslimani so iz naprednega bližnjega vzhoda naredili džunglo in spremenili človeka nazaj v opico.
A zato ljudje na zahodu ne vedo kaj so? Zjutraj zenska… Popoldan moski… Zvecer pa ne ve…
Budale.
Aleksandrijsko knjižnico so požgali duhovni in pravni predhodniki današnjega Vatikana. Antična kulturna dediščina in duhovno-verski material, ki ni v skladu z vatikansko dogmo je moralo biti uničeno.
Kaj skrivajo vatikanski arhivi. Celotno zgodovino človeštva, ki je drugačna od tiste v učbenikih in zakulisne igre Vatikana. Vse se upravlja iz Vatikana, finančno središče vatikana je v Londonu, vojaško središče pa v Vašingtonu.
Vatikanski arhivi so strogo zaprti in nedostopni javnosti, razen nekih nepomembnih malenkosti, ki se nanašajo na življenje papežev.
Jezuiti upravljajo in vodijo svetovno zakulisje. Vojne, krize, pLandemije…
Vloga Vatikana je podrrobno opisana v Bibliji. Dan, 7; Raz, 14…
zgodovina734, 16.04.2023 ob 11:53
Aleksandrijsko knjižnico so požgali duhovni in pravni predhodniki današnjega Vatikana. Antična kulturna dediščina in duhovno-verski material, ki ni v skladu z vatikansko dogmo je moralo biti uničeno.
Kaj skrivajo vatikanski arhivi. Celotno zgodovino človeštva, ki je drugačna od tiste v učbenikih in zakulisne igre Vatikana. Vse se upravlja iz Vatikana, finančno središče vatikana je v Londonu, vojaško središče pa v Vašingtonu.
Vatikanski arhivi so strogo zaprti in nedostopni javnosti, razen nekih nepomembnih malenkosti, ki se nanašajo na življenje papežev.
Jezuiti upravljajo in vodijo svetovno zakulisje. Vojne, krize, pLandemije…
Vloga Vatikana je podrrobno opisana v Bibliji. Dan, 7; Raz, 14…
knjiznica je bila pozgana leta 48 Pred nasim stetjem, krivi naj bi bili rimski vojaki, po eni teoriji , y ti kreten ves kdaj se je pojavilo krscanstvo, a se zasto j rece pred kristusom in po kristusu ki naj bi se rodil z letom našega stetja, tordj leta 1..
Vsa čast za ta komentar.
Imaš moje spoštovanje.
Izpostavil si eno najbolj bistvenih stvari na svetu.
Nihče nima hujših grehov na temu svetu kot katoliška cerkev.
Če bi se odločilo, da se vatikanski arhivi odprejo neopredeljenim strokovnjakom in zgodovinarjem, bi cerkev takoj mnogo stvari skrila in uničila.
Edina možnost bi bila, da bi specialne enote tja vdrle. Seveda bi bili mrtvi, a dobili bi nazaj najdragocenejšo stvar NAŠO ZGODOVINO iv vedenje o temu KDO SMO.
Že kot najstnik sem fantaziral o temu.
Kokoši
Pa kaj se lažeš.
Usrani kristjani/duhovniki so jo zažgali.
Eh, Kokošek, treba se bo naučiti malo zgodovine. Kristjanov v času, ko je zgorela aleksandrijska knjižnica, ali še ni bilo (če je zgorela 48 pnš), ali pa so bili preganjani in so jih na veliko pobijali (če je zorela 270 in še malo nš). Prvi rimski cesar, ki sprejme krščanstvo, je Konstantin, ki tudi razglasi versko svobodao (Milanski edikt je iz 4. stoletja, mislim, da 313, se pa lahko za kako leto motim). Šele poitem se začenja vzpon krščanstva in Vatikan (kot cerkveni sedež) počasi pridobiva moč.
Kokoši
Vsa čast za ta komentar.
Imaš moje spoštovanje.
Izpostavil si eno najbolj bistvenih stvari na svetu.
Nihče nima hujših grehov na temu svetu kot katoliška cerkev.
Če bi se odločilo, da se vatikanski arhivi odprejo neopredeljenim strokovnjakom in zgodovinarjem, bi cerkev takoj mnogo stvari skrila in uničila.
Edina možnost bi bila, da bi specialne enote tja vdrle. Seveda bi bili mrtvi, a dobili bi nazaj najdragocenejšo stvar NAŠO ZGODOVINO iv vedenje o temu KDO SMO.
Že kot najstnik sem fantaziral o temu.
za “zgodovina734″
in ostale.
Knjižnica se je nahajala v Egiptu. V njej je bilo shranjeno znanje drugih naprednih civilizacij, božanstev, znanje, ki se ni ujemalo s takratno duhovščino. Bila je najpomembnejša v starem veku.
Kaj pa če so nekaj požgali, določene zbirke, papiruse in druge zvitke pa so skrili nekam, mogoče ravno v Vatikanu?
Anonimnež, 16.04.2023 ob 12:11
Knjižnica se je nahajala v Egiptu. V njej je bilo shranjeno znanje drugih naprednih civilizacij, božanstev, znanje, ki se ni ujemalo s takratno duhovščino. Bila je najpomembnejša v starem veku.
Kaj pa če so nekaj požgali, določene zbirke, papiruse in druge zvitke pa so skrili nekam, mogoče ravno v Vatikanu?
No evo sej to je fora.
A veš, da ne le za staro Grčijo ampak za vse stare civilizacije obstaja kar nekaj dokazov, da so bile biseksualne.
Kaj če so resnico preprosto skrili, da so uvedli nov družbeni red, ki je prinesel še več nasilja in odklonov?
Kokoši
No evo sej to je fora.
A veš, da ne le za staro Grčijo ampak za vse stare civilizacije obstaja kar nekaj dokazov, da so bile biseksualne.
Kaj če so resnico preprosto skrili, da so uvedli nov družbeni red, ki je prinesel še več nasilja in odklonov?
S tabo ful neki ni v redu. Cel cajt pišete o knjižnici, na koncu ti butneš spet ven neki o biseksualnosti. Ne moreš brez tega ane. Tok o temu nakladaš, da da si ziher fovš vsem biseksualnim, ti pa tega nimaš.
Anonimno 4251, 16.04.2023 ob 12:30
S tabo ful neki ni v redu. Cel cajt pišete o knjižnici, na koncu ti butneš spet ven neki o biseksualnosti. Ne moreš brez tega ane. Tok o temu nakladaš, da da si ziher fovš vsem biseksualnim, ti pa tega nimaš.
Ma kaj ti ni jasno?
V tej knjižnici je bil cel svet.
Če so bile vse stare civilizacije biseksualne. A si predstavljaš, da so enostavno vse zapise o RESNIČNI ČLOVEŠKI NARAVI skrili in uničili in uvedli heteroNORMATIVNOST?In s zem povzročili poplavo nasilja in spolnih odklonov. (pustili pa so le nekaj eopov heteroseksualne ljubezni)
Dej ne laži. Muslimani so jo dokončno uničili, ko so dali ukaz -vse kar ni v skadu z islamom, naj se požge…. Tisto kar je seveda ostalo od knjižnice.
Julij Cezar je požgal mesto – takrat kristjanov sploh bilo še ni in se je požar razširil na knjižnico. Ampak knjižnica je ostala, seveda okrnjena, močno okrnjena, nikoli več ni doživela tiste prejšnje slave in velikosti.
Kokoši
Smrdelo kaj?
Misliš na pederstvo pa na heteroseksualnost, ki sta bili manjšinski anomaliji?
Ne, nisem mislila na to, na splošno sem napisala. To kar pa ti opisuješ je pa druga zgodba. Se pa strinjam, da se je največ problemov v človeški zgodovini zgodilo zaradi naših odprtin, ženskih ali moških
Anonimnež, 16.04.2023 ob 13:02
Ne, nisem mislila na to, na splošno sem napisala. To kar pa ti opisuješ je pa druga zgodba. Se pa strinjam, da se je največ problemov v človeški zgodovini zgodilo zaradi naših odprtin, ženskih ali moških
Ja sej.
Zdaj pa majo, ko se je iz umetno ustvarjene heteroNORMATIVNOSTI in konstrukta družbenega spola razvila transeksualnost pri kateri ljudje enega spola oponašajo drugega. In je vedno več tega.
Sicer pa, kaj vse so muslimani uničili samo zadnje čase? Spomnite se samo, kako so uničili Buda, tistega ogromnega. Pa kako so uničili tisto Sirijsko zgodovinsko mesto,… Pa kako kradejo kot srake tiste zgodovinske predmete v Egiptu….
Muslimani so kot neadnertalci.
Pred njimi ni nič varno in nikjer.
Ravno tako so z oblogami, ki so jih pokradli z velike piramide (velika piramida je bila namreč gladka), naredili mošejo.
Valda so zažgali knjižnico in knjige, kar jih je seveda ostalo, sej je to v njihovem neandertalskem stilu.