Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Bo BELORUSIJA pripadala EU po porazu RUSIJE?

Bo BELORUSIJA pripadala EU po porazu RUSIJE?

Ko bo po letih vojne RUSIJA poražena in brez moči obrambe in da bi še izvajala”posebne vojaške operacije” me zanima sledeče. Glede na to, da se BELORUSKI narod upira in da smo pred vojno bili priča množičnim protestom ali se bo to ob porazu RUSIJE začelo znova? Ali bo, ko RUSIJA brez moči to beloruski narod izkoristil in se uprl, da se dokončno “odcepi” od RUSIJE in gre po evropski poti?

dej no mir, revežev se vsi otepajo.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 19.04.2023 ob 09:17

dej no mir, revežev se vsi otepajo.

Ampak so priložnosti, kmetijska zemljišča za z ljudmi prenesičeno evropo in trgovanje. Poceni mlada delovna sila…

Lukašenkov proruski režim se bo sesul, saj ne bo več imel “velikega brata”, ki je samo izkoriščal ta režim.

Ne pozabimo – Oni imajo svoj jezik in so kot Ukrajinci tlačeni od brutalnih aziatov.

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 19.04.2023 ob 08:40

Ko bo po letih vojne RUSIJA poražena in brez moči obrambe in da bi še izvajala”posebne vojaške operacije” me zanima sledeče. Glede na to, da se BELORUSKI narod upira in da smo pred vojno bili priča množičnim protestom ali se bo to ob porazu RUSIJE začelo znova? Ali bo, ko RUSIJA brez moči to beloruski narod izkoristil in se uprl, da se dokončno “odcepi” od RUSIJE in gre po evropski poti?

Kokoška, torej v tem sporu ti navijaš za ZDA in NATO?

Po čem pa ti veš, da bo Rusija poražena? Zaenkrat ne kaže ravno na poraz, bolj na poraz Ukrajine, ki nikoli ne bo več ozemeljsko taka, kot je bila pred vojno.

Kokoši so za v juho, 19.04.2023 ob 09:38

Kokoška, torej v tem sporu ti navijaš za ZDA in NATO?

Ne sevefa ne. Navijam za KITAJSKO in BRAZILIJO. Upam da bo RUSIJA uničena in jo bojo imeli za molzno kravo in poceni delovno silo.

ZDA tako kot RUSIJI privoščim uničenje. Groza me je edino tega, da bimo po uničenju RUSIJE še pod večjim vplivom ZDA. Toda to še ne pomeni, da KITAJSKI in BRAZILIJI ne privoščim uspeha.

Seveda pa bi rad živel v uspešni Evropi z čim manj ameriškega vpliva. Uspešni pomeni predvsem svobodni. Toda to so zdaj še bolj oddaljene sanje kot prej. RUSIJA pa je barbarstvo in necivilizacija, ki ne sme imeti vpliva v svetu.

Kdo pa sploh še vrjame v poraz Rusije?

Še clo sami Ameri čedalje manj.

Ena južna neprijavljena, 19.04.2023 ob 09:57

Kdo pa sploh še vrjame v poraz Rusije?

Še clo sami Ameri čedalje manj.

Žal mi je samo za LGBT ljudi v Ukrajini in Belorusiji, če bojo to SVINJE RUSKE NEČLOVEŠKE ZMAGALE. Ker to(Rusija) je necivilizirano sranje od države.

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 19.04.2023 ob 09:49

Ne sevefa ne. Navijam za KITAJSKO in BRAZILIJO. Upam da bo RUSIJA uničena in jo bojo imeli za molzno kravo in poceni delovno silo.

ZDA tako kot RUSIJI privoščim uničenje. Groza me je edino tega, da bimo po uničenju RUSIJE še pod večjim vplivom ZDA. Toda to še ne pomeni, da KITAJSKI in BRAZILIJI ne privoščim uspeha.

Seveda pa bi rad živel v uspešni Evropi z čim manj ameriškega vpliva. Uspešni pomeni predvsem svobodni. Toda to so zdaj še bolj oddaljene sanje kot prej. RUSIJA pa je barbarstvo in necivilizacija, ki ne sme imeti vpliva v svetu.

RUSIJA pa je barbarstvo in necivilizacija, ki ne sme imeti vpliva v svetu? Rusko barbarstvo se kaže v dejstvu, da je za razliko od kolektivnega Zahoda, ki je v fazi globoke dekadence in moralnega razkroja, vzpostavilo moralen kompas, ki temelji na pravoslavnem krščanstvu.

Z barbarsko Rusijo smo se tudi lažje osvobodili kulturnih okupatorjev Nemcev in Madžarov in si priključili Prekmurje.

Glede ruskega barbarizma pa ti svetujem, da namesto buljenja v TELENOVELE, prebereš kakpnega ruskega pisatelja; Dostojevski, Gogolj, Turgenjev, Tolstoj, Bulgakov… Ali pa poslušaš kakšno simfonijo od Čajkovskega, Rahmaninova, Stravinskega…

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 19.04.2023 ob 10:06

Žal mi je samo za LGBT ljudi v Ukrajini in Belorusiji, če bojo to SVINJE RUSKE NEČLOVEŠKE ZMAGALE. Ker to(Rusija) je necivilizirano sranje od države.

LEj, nimam nič proti LGBT, skoz pravm, ljudje smo različni. Je.be se men a je kdo pe.dr, lez.ba…če mu paše, naj bo.

Tud NIKOL nism rekla, da so Rusi carji, da je tm vse lepo….

V tej VOJNI pa sm na strani Rusov iz razloga, ker mi gredo na jetra Ameri, ker se imajo za boga, ker njim pa noben nič ne more oz ne sme pisnt, podpirajo razna npr sodišča…kjer se mora sodt VSEM, sam NJIM PA NE, NJIHOVI ZLOČINCI so izvzeti….ma še pa još je tega.

NAJVEČJA ŽELJA mi je PROPAD ZDA in pa da kooooončnooo v EU pridejo ljudje, ki ne bodo hotl bit hlapci Amerov.

Zakaj navijati? Saj ni to nogomet. Na tvojo žalost, Rusija ne bo uničena. Nikoli jo niso uspeli uničiti: Napoleon, Hitler…

ZDA tako kot RUSIJI privoščim uničenje. Groza me je edino tega, da bimo po uničenju RUSIJE še pod večjim vplivom ZDA. To kaže, da si v fazi psihičnega razkroja. Razne projekcije in fantaziranja te bodo uničila. Toda to še ne pomeni, da KITAJSKI in BRAZILIJI ne privoščim uspeha. Odloči se že enkrat kaj sploh želiš? In od kod si pobral Kitajsko in Brazilijo, saj obe sodelujeta z Rusijo v okviru BRICS.

Seveda pa bi rad živel v uspešni Evropi z čim manj ameriškega vpliva. Uspešni pomeni predvsem svobodni. Evropa ni bila nikoli svobodna. Toda to so zdaj še bolj oddaljene sanje kot prej. RUSIJA pa je barbarstvo in necivilizacija, ki ne sme imeti vpliva v svetu. Rusija se zavzema za multipolarni svet, nate pa nima nobenega vpliva. Barbarstvo in necivilizacija je v tvoji zblojeni gejevski glavi.

Ena južna neprijavljena, 19.04.2023 ob 10:34

LEj, nimam nič proti LGBT, skoz pravm, ljudje smo različni. Je.be se men a je kdo pe.dr, lez.ba…če mu paše, naj bo.

Tud NIKOL nism rekla, da so Rusi carji, da je tm vse lepo….

V tej VOJNI pa sm na strani Rusov iz razloga, ker mi gredo na jetra Ameri, ker se imajo za boga, ker njim pa noben nič ne more oz ne sme pisnt, podpirajo razna npr sodišča…kjer se mora sodt VSEM, sam NJIM PA NE, NJIHOVI ZLOČINCI so izvzeti….ma še pa još je tega.

NAJVEČJA ŽELJA mi je PROPAD ZDA in pa da kooooončnooo v EU pridejo ljudje, ki ne bodo hotl bit hlapci Amerov.

IN ja, to NI VOJNA med Rusijo in UA, ampak med ZDA (NATO) in Rusijo.

Mi je pa valjda žou tud nedolžga folka v UA, niti mal pa ne njihovih NACISTOV.

Kolk pokvarjen je ta svet, ta ZDA pa EU. OBOJI so priznaval, da je AZOV NACISTIČNA vojska, hah, odkar so Rusi začel operacijo, NACISTOV tm NI, to so naenkrat sam laži Rusov.

BANDA POKVARJENA

Ena južna neprijavljena“,

tudi jaz najbolj na svetu sovražim ZDA. Toda zato nesme zmagati država(Rusija), ki je še bolj mačistična, antiženska in homofobična kot ZDA. Država ki je sramotna, kjer je menteliteta naroda tako primitivna in zaostala.

Zakaj raje ne navijaš, da KITAJSKA in BRAZILIJA ne postaneta svetovni velesili, ki bosta skupaj usmerjali svet? Ti dve državi sta bolj civilizirani in tudi LGBT ljudje v teh dveh državah nimajo takšnih težav kot v Rusiji.

(saj Indija in Rusija sta zraven, uničeno Rusijo bi lahko izkoriščali za molzno kravo in poceni delovno silo brez da bi imela neko moč odločanja)

To bi bilo super.

Ko bo po letih vojne RUSIJA poražena in brez moči obrambe in da bi še izvajala”posebne vojaške operacije” me zanima sledeče. Rusija ne bo poražena. Glede na to, da se BELORUSKI narod upira in da smo pred vojno bili priča množičnim protestom ali se bo to ob porazu RUSIJE začelo znova? Kje in komu se beloruski narod upira? Beloruski narod se kot sestavni del ruskega naroda znova združuje z matico Rusijo. Zisti protesti v Minsku so bili poskus obarvane revolucije. Belorusi so jih zatrli. Ali bo, ko RUSIJA brez moči to beloruski narod izkoristil in se uprl, da se dokončno “odcepi” od RUSIJE in gre po evropski poti? Zdaj se odloči že enkrat. Rusija in Belorusija trenutno še nista združeni, zato se ni možno odcepiti. Belorusija je v fazi združevanja z matico.

Po evropski poti? Kaj pa to pomeni? Uvoz milijonov arabskih in črnskih migrantov, kovid fažizem, inflacija, LGBT propopaganda na vsakem koraku, zeleni fašizem…

Kokoš zblojena, ukvarjaj se raje s svojimi problemi. Zdravi raje svojo seksualno deviacijo. Pusti Rusijo.

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 19.04.2023 ob 10:44

Ena južna neprijavljena“,

tudi jaz najbolj na svetu sovražim ZDA. Toda zato nesme zmagati država(Rusija), ki je še bolj mačistična, antiženska in homofobična kot ZDA. Država ki je sramotna, kjer je menteliteta naroda tako primitivna in zaostala.

Zakaj raje ne navijaš, da KITAJSKA in BRAZILIJA ne postaneta svetovni velesili, ki bosta skupaj usmerjali svet? Ti dve državi sta bolj civilizirani in tudi LGBT ljudje v teh dveh državah nimajo takšnih težav kot v Rusiji.

(saj Indija in Rusija sta zraven, uničeno Rusijo bi lahko izkoriščali za molzno kravo in poceni delovno silo brez da bi imela neko moč odločanja)

To bi bilo super.

JA sej, kdo bi si mislu, da bom kdaj začela podpirat tud Kitajce ja 😀

Skratka, zaenkrat podpitam VSE, ki so PROT ZDA, ki jim je želja al ki hočjo uničt ZDA.

Kljub enoletni zahodni propagandi, da Rusija izgublja, in obsežni vojaški pomoči, poslani Kijevu, so vse pogostejše ocene, da je pat položaj pravzaprav najboljše, kar si Ukrajina in njeni zahodni zavezniki lahko obetajo.

Potem ko je Pentagonov možganski trust RAND pred nekaj meseci sporočil, da ima Ukrajina kljub pomoči Zahoda malo možnosti za zmago in pozval k čim prejšnji prekinitvi konflikta, saj je v nasprotju z interesi Amerike, sta enako oceno podala predsednik vplivnega ameriškega think tanka Svet za zunanje odnose Richard Haas in član Sveta ter profesor mednarodne politike na univerzi Georgetown Charles Kupchan v članku za ugledni Foreign Affairs.

revež psihotični, 19.04.2023 ob 10:29

RUSIJA pa je barbarstvo in necivilizacija, ki ne sme imeti vpliva v svetu? Rusko barbarstvo se kaže v dejstvu, da je za razliko od kolektivnega Zahoda, ki je v fazi globoke dekadence in moralnega razkroja, vzpostavilo moralen kompas, ki temelji na pravoslavnem krščanstvu.

Z barbarsko Rusijo smo se tudi lažje osvobodili kulturnih okupatorjev Nemcev in Madžarov in si priključili Prekmurje.

Glede ruskega barbarizma pa ti svetujem, da namesto buljenja v TELENOVELE, prebereš kakpnega ruskega pisatelja; Dostojevski, Gogolj, Turgenjev, Tolstoj, Bulgakov… Ali pa poslušaš kakšno simfonijo od Čajkovskega, Rahmaninova, Stravinskega…

revež psihotični“,

poglej jaz dobro poznam RUSKO UMETNOST, skladatelje, pisatelje, filmske režiserje. Očitno o slednjih ti pojma nimaš. Njihovi filmi so boljši od ameriških, tudi njihovi gejevski/homoerotični filmi so boljši od ameriških.

Naj ti razložim malo rusko zgodovino in sicer, da je bila  RUSIJA včaaih najbolj LGBT prijazna država na svetu, če gremo dalj nazaj v zgodovino je bilo super sprejemljivo, če so se moški Z JEZIKOM zalizovali na ulici (ja pod pravoslavno vero!!!). Imaš še skulpturo francoskega poljuba dveh vojakov narejeno v spomin zmage v neki bitki. Pa ne mi zdaj o temu, da je bila sodomija kazniva. Ker so bila različna obdobja, ko je bilo bolj in manj svobodno.

Pod LENINIM je bilo super. Začelo se je krušiti svobodno ozračje nekaj let pred LENINOVO smrtjo, ker je imel ob sebi neke kretene za svetovalce. HOMOFOBIJO pa je dokončno uvedel STALIN. Ja peder STALIN, ki je oboževal skicirati gole moške in je obožoval moško telo. Vse jasno. LENINIVA žena je vedela, da bo vse narobe, že ko je prvič videla Stalina. Samo ni imela neke moči, da ga bi odstranila.

DANAŠNJA RUSIJA, TO SRANJE OD DRŽAVE JE POSLEDICA STALINIZMA!!!

In današnja RUSIJA je SRAMOTA glede na svojo veliko zgodovino!!!

Ena južna neprijavljena, 19.04.2023 ob 10:47

JA sej, kdo bi si mislu, da bom kdaj začela podpirat tud Kitajce ja 😀

“Ena južna neprijavljena“,

jaz sem vedno KITAJCE podpiral. Njih vidim kot upanje, da postanejo svetovna velesila št. 1. Pa BRAZILIJA je tudi relativno simpatična država, tako da je super, če bo stala ob boku Kitajske (Indija in Rusija pa me pač ne navdušujeta).

Veš ENA JUŽNA kaj jaz naredim, če imam slab dan? Poznam način ki gla lahko tudi ti uporabiš, če boš žalostna in brez volje, da te bo spravil v boljše razpoloženje.

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 19.04.2023 ob 11:21

“Ena južna neprijavljena“,

jaz sem vedno KITAJCE podpiral. Njih vidim kot upanje, da postanejo svetovna velesila št. 1. Pa BRAZILIJA je tudi relativno simpatična država, tako da je super, če bo stala ob boku Kitajske (Indija in Rusija pa me pač ne navdušujeta).

Veš ENA JUŽNA kaj jaz naredim, če imam slab dan? Poznam način ki gla lahko tudi ti uporabiš, če boš žalostna in brez volje, da te bo spravil v boljše razpoloženje.

SAm ne mi Amerov omenjat, pa sm skoz dobre volje.

Ena južna neprijavljena, 19.04.2023 ob 11:30

SAm ne mi Amerov omenjat, pa sm skoz dobre volje.

Ampak imam način, če boš kdaj slabe volje kako takoj rataš dobre.

Poglej ta video:

.https://youtu.be/sE-ApURzEf0

Ko sem jaz slabe volje ga pogledam.

Kaj praviš, a ima Amerika še šanso?

Ni boljsega dela?

v vojni najlažje zmagaš, če uspeš spreti med seboj tiste, ki so si podobni in potem samo pobereš vojni dobiček. Treba se je samo vprašat komu koristi domnevno nesoglasje med ZDA in EU, ter Rusijo in EU ter ZDA?

Kokoši🏗️🏥🏢🏨🏬🏟️🏭, 19.04.2023 ob 11:33

Ampak imam način, če boš kdaj slabe volje kako takoj rataš dobre.

Poglej ta video:

.https://youtu.be/sE-ApURzEf0

Ko sem jaz slabe volje ga pogledam.

Kaj praviš, a ima Amerika še šanso?

MA kakšno šanso?

Čedalje več držav se tud odmika od ameriškega dolarja. Lahk sam rečm 👍

Upam res, da čimprej PROPADE.

Sej neki že začenja počas opuščat UA pa gledat prot Kitajski, ajde, da vidm ta film. BANDA GENOCIDNA

New Report

Close