Ko misliš, da si videl in slišal že vse bedarije svobodnjakov @vladaRS
Ko misliš, da si videl in slišal že vse bedarije svobodnjakov @vladaRS
Je pa še manever za bone za bencin z omejenim zneskom, vožnja na posamezne dni v tednu glede na avtomobilske tablice “par-ne par”… https://t.co/CwwloTqerQ
— Jelka Godec (@jelka_godec) April 21, 2023
Dovolj mi je te samovšečne vlade, ki nastavlja rit WEF-u na škodo malega človeka. In nisem volil Janše, samo povem. Želim si zdrave desnice, ki se ne klanja norostim, ki nam jih v zadnjem času vsiljujejo, medtem ko se vozakajo s privatnimi jeti in hodijo na parlamentarne počitnice po Afriki in drugod.
Dosti mi je vsega tega sranja.
Omg, 21.04.2023 ob 12:29
Sem takoj za par-nepar. Dejansko je to danes minimum kar lahko naredimo za okolje in marsikje v razvitem svetu to že uvajajo. To bi tudi prisililo delodajalce, da so bolj fleksibilni glede dela od doma. Samo kaj, ko ima slovenček raje svojo pločevino kot ženo.
Pol moraš bit pa res butnjen v glavo. Večina se je spočila med korono, bili smo doma, pospravili dom, se učili novih stvari. Moraš bit res problematična, če se ne znaš prilagajati.
Malo si poglej, kako je bilo po svetu med korono. ŠE dobro, da smo imeli tako uspešno vlado, si ne predstavljam, da Golob med korono trosi o časovnicah in pametuje bedarije. ŠE dobro, da smo imeli Janšo in vlado, ki je tudi delala, ne le čvekala o časovnicah, naslednji teden pa vse spremenila.