Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ko misliš, da si videl in slišal že vse bedarije svobodnjakov @vladaRS

Ko misliš, da si videl in slišal že vse bedarije svobodnjakov @vladaRS

Ko misliš, da si videl in slišal že vse bedarije svobodnjakov @vladaRS
Je pa še manever za bone za bencin z omejenim zneskom, vožnja na posamezne dni v tednu glede na avtomobilske tablice “par-ne par”… https://t.co/CwwloTqerQ

— Jelka Godec (@jelka_godec) April 21, 2023

Težko bi se nižje padli. Ta vlada ne ve kaj dela.  Od goloba nas bo se pošteno bolela glava.

Ta vlada je pravi balzam napram Janševi vladi. Če se samo debilnih ukrepov spomnim za časa plandemije…kot da bi tekmovali kdo je bolj idiot…skoraj bi na tabletah pristala zaradi teh norcev.

Dovolj mi je te samovšečne vlade, ki nastavlja rit WEF-u na škodo malega človeka. In nisem volil Janše, samo povem. Želim si zdrave desnice, ki se ne klanja norostim, ki nam jih v zadnjem času vsiljujejo, medtem ko se vozakajo s privatnimi jeti in hodijo na parlamentarne počitnice po Afriki in drugod.

Dosti mi je vsega tega sranja.

Sem vas pravočasno opozarjal pred elektrooligarhom.

Sedaj je, kar je. Spet boste imeli “Titove čase”; par-nepar, pomanjkanje, redukcije……

Vesel oče, ki pozna tega elektrooligarha…..

narod si sam kroji usodo. 

lol

mislim, da bodo hitro umaknili predlog. tako kot tistega o davčni reformi

pa bo spet napaka v komuniciranju

Sem takoj za par-nepar. Dejansko je to danes minimum kar lahko naredimo za okolje in marsikje v razvitem svetu to že uvajajo. To bi tudi prisililo delodajalce, da so bolj fleksibilni glede dela od doma. Samo kaj, ko ima slovenček raje svojo pločevino kot ženo.

Odgovor na objavo uporabnika
Omg, 21.04.2023 ob 12:29

Sem takoj za par-nepar. Dejansko je to danes minimum kar lahko naredimo za okolje in marsikje v razvitem svetu to že uvajajo. To bi tudi prisililo delodajalce, da so bolj fleksibilni glede dela od doma. Samo kaj, ko ima slovenček raje svojo pločevino kot ženo.

Pol moraš bit pa res butnjen v glavo. Večina se je spočila med korono, bili smo doma, pospravili dom, se učili novih stvari. Moraš bit res problematična, če se ne znaš prilagajati.

Malo si poglej, kako je bilo po svetu med korono. ŠE dobro, da smo imeli tako uspešno vlado, si ne predstavljam, da Golob med korono trosi o časovnicah in pametuje bedarije.  ŠE dobro, da smo imeli Janšo in vlado, ki je tudi delala, ne le čvekala o časovnicah, naslednji teden pa vse spremenila.

uhhh, pa uvest še par-nepar za vse tranzitne potnike -kamione in turiste, ki se valijo na HR.

saj ne morejo diskriminirat samo lastnega naroda, pravila morajo veljat za vse.

To bi bil hec ;))

New Report

Close