Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Davka na nepremičnine ne bo

Davka na nepremičnine ne bo

So povedali , da davka na nepremičnine ne bo, ker ne morejo vrednotiti. Toliko privoščljivosti , kako bodo plačevali davek, sedaj se pa v jezik ugriznite

Prav je tako. Davkov je že itak preveč. Naj ga poberejo raje  davčnim dolžnikom, ki so dolžni miljon, pa še vedno prosto hodijo naokrog.

Jankovičevim firmam je država odpisala 40 milijonov evrov dolgov..tako da.

Naj naredijo primerjavo z sosednjimi državami primer Hrvasko.

Holob se ni ene lastne napovedi uresničil in je izgleda tudi ne bo. Tudi dodatno zavarovanje ne bo ukinjeno.

Odgovor na objavo uporabnika
Holob, 08.05.2023 ob 10:33

Holob se ni ene lastne napovedi uresničil in je izgleda tudi ne bo. Tudi dodatno zavarovanje ne bo ukinjeno.

seveda da je uresničil, samo ce ti noces videti tega pa tvoj problem…

sicer ne vem natancno kaj jd razlog, se nisem prebrala, ampak ce nekdo ugotovi, da necesa ni mogoce dobro uzpelkato, potem je pac bolje da prizna napako v oceni napovedi in tega ne naredi…

ne pa da je  kot tele cez vsa trupla in vztraja pri svoji neumnosti kot kansa npr. v premnogih stvareh…

zakone, ki niso vzdrzni, nepopolni zna vsakdo pisariti in teh je jajceglav kup skupaj spravil…  take oblasti ne rabimo, ki neuporabne in slabe zakone sprejema, samo tato da na oapirju zakon obstaja ceprav zanic in da se potem neumnez pohvali da je nekaj naredil…

taksna je bila vlada jajceglava

Golob je nesposoben voditelj. Davek naj pusti pri miru, in se naj loti urejat druge zadeve. V tej državi je zadnje čase vse narobe. Najbolj pa zdravstvo.

Aaaa279, 08.05.2023 ob 11:11

seveda da je uresničil, samo ce ti noces videti tega pa tvoj problem…

sicer ne vem natancno kaj jd razlog, se nisem prebrala, ampak ce nekdo ugotovi, da necesa ni mogoce dobro uzpelkato, potem je pac bolje da prizna napako v oceni napovedi in tega ne naredi…

ne pa da je  kot tele cez vsa trupla in vztraja pri svoji neumnosti kot kansa npr. v premnogih stvareh…

zakone, ki niso vzdrzni, nepopolni zna vsakdo pisariti in teh je jajceglav kup skupaj spravil…  take oblasti ne rabimo, ki neuporabne in slabe zakone sprejema, samo tato da na oapirju zakon obstaja ceprav zanic in da se potem neumnez pohvali da je nekaj naredil…

taksna je bila vlada jajceglava

Kaj točno pa so izpeljali razen dviga svoje plače? In še kaotičnega dviga plač drugje z rušenjem razmerij med panogami? Ko bober na glavo v maline-

Mi je pravzaprav res vseeno za slovenske davke, ampak če pomislim, koliko NUZS (ali NUSZ, ne vem več) sem plačala v Sloveniji za majceno stanovanjce in koliko nepremičninskega davka plačam v eni od EU držav za majceno hiško … No, recimo tako, da se slovenskim oblastnikom nikakor ne splača uvajati nepremičninskega davka, še posebej ne kakega normalnega procenta, bi mnogo premalo pokasirali.

zzrrtrh, 08.05.2023 ob 08:41

Jankovičevim firmam je država odpisala 40 milijonov evrov dolgov..tako da.

Seveda to ni res.

Davek je že. Jaz plačujem NUSZ, ki ni majhen in davek na premoženje za 2. nepremičnino, ki tudi kar nanese.

Država mi samo s tem pobere več kot 1/3  mesečnega dohodka.

že za nekaj, 08.05.2023 ob 16:21

Davek je že. Jaz plačujem NUSZ, ki ni majhen in davek na premoženje za 2. nepremičnino, ki tudi kar nanese.

Država mi samo s tem pobere več kot 1/3  mesečnega dohodka.

Potem imaš pa res premajhne dohodke za tako vredne nepremičnine. Zaenkrat so davki res majhni primerjalno z drugimi državami.

se ni za hvalit, 08.05.2023 ob 16:31

Potem imaš pa res premajhne dohodke za tako vredne nepremičnine. Zaenkrat so davki res majhni primerjalno z drugimi državami.

Verjetno so mi previsoko ocenili. Smo bolj v predelu, kjer ni kakšnih vplivnih politikov.

Je pa res, da je bila prej plača, zdaj pa pokojnina.

Škoda, še naprej bomo davčna oaza za veleposestnike, mladi bodo pa do smrti najemniki v garsonjeri ali v mansardi.

Nitine, 08.05.2023 ob 17:00

Škoda, še naprej bomo davčna oaza za veleposestnike, mladi bodo pa do smrti najemniki v garsonjeri ali v mansardi.

Še višje najemnine bi bile z višjimi davki.

In ves zbran denar bi šel na primer za “študije” o mladim prijetnih naseljih.

Kot je šel za “študije” o domovih upokojencev . 70 milijonov za študije (prijateljem in znancem)o že tisočkrat naštudiranem.

Namesto, da bi šel za plače negovalcev in sester.

ko boš kaj dosegla v življenju in videla koliko davkov plačaš, da prideš do lastne nepremičnine verjetno ne boš več tako govorila

Jaz sem vedela da bi tako. Ker nimajo niti vrednotenja definiranega, kako se bo cenilo, popis je bil narejen 2x pa si z njim nič ne pomagajo. pac ta vlada dosti preveč govori in dosti premalo realizira .

Seveda ga ne bo, v svojo skledo že ne bojo pljuvali. Imajo nepremičnin kot listja in trave. Bojo raje še malo privili normirance ali gospodarstvo nasploh.

Žal so vse leve vlade po drnovškovi bolj populistične kot pa kaj drugega. Verjetno je tudi to razlog, da velika večina levih politikov iz prvih vrst zdrži le kratek čas.

Osebno sem vedno volil leve, vendar me ta njihov način vedno manj prepriča. Pri Sds aka JJ je najbolj odbijajoč njihov način komunikacije in zaslepljenost s preteklostjo oziroma Murglami, vendar je treba priznati, da jim gre pri reformah in upravljanju države precej bolje.

New Report

Close