Bogu hvala za Šarca
Še dobro, da je Šarec minister za obrambo. Prvi je na poplavljenih območjih in organizira najnujnejšo pomoč. Odkar je Šarec prvi človek vojske le ta ni več gola in bosa. Vojska je že dobila nova letala, pridejo še oklepniki in druga moderna oprema. Šarec je pravi mož za to funkcijo in ne tisti kilavi, ki so bili pred njim.
Jp, se na žičko na štarterju se spozna.☝️😁
Meni se je zasral, ko je bil mandatar. Kako je ta gorenjski črv stiskal zobe in se madonal, da ljudje nimajo kaj govorit…
Sier ga pa ni v politiki, da bi bil kaj vreden, po zaslugi ljudi – volivcev seveda, vseh ki hodite na volitve, namesto bojkota., ne samo levih ali desnih.
Slovenska vojska je res četica zelenih tabornikov. Marjan je pa dober komik, politik ne. To je dejstvo. V politiki se duva, a v bistvu ga šetajo in mora svirat kar mi rečejo ..
Slovenija je izgubila svojo pravo vojsko in pravico do dobre lastne vojske ko je nastavila šupak Natu. Teh par jokajočih tabornikov in njihovih wanna be komandirjev premlati ena skupina Bantu črncev.
Čisti odklop!
Hja hehe, 16.05.2023 ob 23:10
Eni so še kar zavistni in se ne morejo sprijazniti, da je končno vojska dobila pravega dedca za ministra, ki jih bo moderniziral. Tisti Levici pa eno okoli ušes, brco v rit in naj gredo prodajat bučke na tržnico, da bo vsaj kakšna korist od njih.
Moj podpis!