Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Bogu hvala za Šarca

Bogu hvala za Šarca

Še dobro, da je Šarec minister za obrambo. Prvi je na poplavljenih območjih in organizira najnujnejšo pomoč. Odkar je Šarec prvi človek vojske le ta ni več gola in bosa. Vojska je že dobila nova letala, pridejo še oklepniki in druga moderna oprema. Šarec je pravi mož za to funkcijo in ne tisti kilavi, ki so bili pred njim.

Meni je tudi vredu

Kakšna slovenska vojska, lepo vas prosim!? Dejte nehat, tistih sto malinovcev in natova letala in ste vse mokre

Slovenija nima ne orožja ne prave vojaške discipline ne svobodnega neba za svoja letala

Kavboji vam nadzirajo nebo,čevlje smo pa davkoplačevalci kupili

Jp, se na žičko na štarterju se spozna.☝️😁

Meni se je zasral, ko je bil mandatar. Kako je ta gorenjski črv stiskal zobe in se madonal, da ljudje nimajo kaj govorit…

Sier ga pa ni v politiki, da bi bil kaj vreden, po zaslugi ljudi – volivcev seveda, vseh ki hodite na volitve, namesto bojkota.,  ne samo levih ali desnih.

Povej koga bi ti postavil za ministra ?

Namenjeno za jaz vem

Je edini minister, ki nekaj konkretno naredi za vojsko. Do sedaj smo imeli same pozerje in drekače.

Mi imamo tabornike ne vojsko.

Odgovor na objavo uporabnika
Res, 16.05.2023 ob 22:52

Povej koga bi ti postavil za ministra ?

Namenjeno za jaz vem

Mogoče bi bil lovec Mahnić ta pravi… odkar je pri lovcih imamo presežek svinj, medvedov, volkov, srnjadi, nutrij, podgan itd.?

Ja, 16.05.2023 ob 22:57

Mi imamo tabornike ne vojsko.

Res, da niso še na nivoju JLA ampak jih bo Šarec končno dvignil v učinkovito moderno profi vojsko.

Slovenska vojska je res četica zelenih tabornikov. Marjan je pa dober komik, politik ne. To je dejstvo. V politiki se duva, a v bistvu ga šetajo in mora svirat kar mi rečejo ..

Slovenija je izgubila svojo pravo vojsko in pravico do dobre lastne vojske ko je nastavila šupak Natu. Teh par jokajočih tabornikov in njihovih wanna be komandirjev premlati ena skupina Bantu črncev.

Čisti odklop!

Eni so še kar zavistni in se ne morejo sprijazniti, da je končno vojska dobila pravega dedca za ministra, ki jih bo moderniziral. Tisti Levici pa eno okoli ušes, brco v rit in naj gredo prodajat bučke na tržnico, da bo vsaj kakšna korist od njih.

Do sedaj je prvi sposoben na tej funkciji.

Vialo mešate šarca in vojsko.

Šarec je rtvjevski nastavljač.

Vojska pa je propadla in se lahko skrije s pravo vojsko drugih držav in nisem za SDS.

Hja hehe, 16.05.2023 ob 23:10

Eni so še kar zavistni in se ne morejo sprijazniti, da je končno vojska dobila pravega dedca za ministra, ki jih bo moderniziral. Tisti Levici pa eno okoli ušes, brco v rit in naj gredo prodajat bučke na tržnico, da bo vsaj kakšna korist od njih.

Moj podpis!

Upajmo, da  uvede naborniški sistem za sončke.

Danes je minister za obrambo Šarec z vojaškimi častmi sprejel Goloba.

Naslov vse pove o tebi mymoon.

New Report

Close