Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj so tabelim vzeli praznik?

Zakaj so tabelim vzeli praznik?

Že tako Janeza vse življenje preganjajo tisti iz gozdov. Zdaj je pa revež prepričan, da jih želijo metat v jame.😁

Ta beli so izgubili vojno, nimajo kaj praznovat.

Odgovor na objavo uporabnika
hja hehe, 17.05.2023 ob 17:17

Ta beli so izgubili vojno, nimajo kaj praznovat.

Odkrito povem, da sploh nisem vedel, da so uvedli praznik. Verjetno nisem edini.😁 Menda, da so ga med opravljanjem zgolj še tekočih poslov pred predajo oblasti. Je že bilo nujno, samo mi tega ne vemo.☝️😁

rdeli so isti kot beli, obstajajo da provocirajo drug drugega.

vsi so isti, 17.05.2023 ob 18:28

rdeli so isti kot beli, obstajajo da provocirajo drug drugega.

Res je. Vse je enako.

Jaz vem☝️, 17.05.2023 ob 17:25

Odkrito povem, da sploh nisem vedel, da so uvedli praznik. Verjetno nisem edini.😁 Menda, da so ga med opravljanjem zgolj še tekočih poslov pred predajo oblasti. Je že bilo nujno, samo mi tega ne vemo.☝️😁

Se pravi nisi vedel, da so ga uvedli, vedel pa si kdaj so ga uvedli. Ti si še slabši provokator kot janša, hojs, golob in jankovič

Na ta dan so pobili cigane katere šerif ne dovoli pokopati na popopališču, kdo že je sovražen do ciganov in židov ?

Vi bedaki !

Kaj imaš problem z dnevom spomina na pobite ?

Imaš kaj proti ciganom katere so pobili na ta dan ?

Je nekoliko morbidno imeti praznik na tak dan, ko so pobili ljudi. Moraš biti res butelj, da to praznuješ.

vrni se od koder si prišel, 17.05.2023 ob 18:31

Se pravi nisi vedel, da so ga uvedli, vedel pa si kdaj so ga uvedli. Ti si še slabši provokator kot janša, hojs, golob in jankovič

Vem da so ga zdaj ukinili in da je danes pri poročilih, da Janša nori, da ga hočejo tisti iz gozdov vreči v jamo.😁 Bo šlo? Strankarski verniki ste sicer bralno zelo slabo sposobni, ampak če se boš fejst potrudilo boš razumelo kak stavek.

Upam, da bo še malo grmel in ga končno pošljejo za rešetke, samo njemu bi bilo potrebno pa le 1 meni ponudit, toliko sovraštva je nasejal okrog sebe.

Sicer pa ne vem, ali ne obstajajo kakšni izredni zdravstveni pregledi, ker vsa ta zadnja njegova dejanja, od strmoglavljenja s prestola , pa so že rahlo zaskrbljujoča.

New Report

Close