Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moz me obcasno udari..

Moz me obcasno udari..

Pozdravljeni.

Nikoli nisem se nikomu povedala, da me moz obcasno udari, stisne za vrat in potisne ob steno. Navadno je takrat pod vplivom alkohola. Skupaj zivima ze 25 let imama dve hcerki, ki sta ze najatnici. Moz je zaprt vase in ima tezavo izkazovati svoja custva. V otrostvu je dozivel veliko travmo in se je takrat naucil, da problemov ni. Prihaja iz druzin v katri si niso nikoli izkazovali ljubezni. Kadarkoli se kaj salbega zgodi, meni da tako pac je treba je prezivet.  Nikoli ne joce in ne izkazuje custev ne meni ne obema otrokoma. Meni, da moramo same cutiti, da nas ima rad tega nam nikoli ne pove. Prav tako se ima za izredno pametnega in on vse ve in lahko vsakemi vse rece. Sam kritike ne prenese in je zelo zamerljiv “ kuha mulo vec tedno” tako da se ne pogovarja z nikomur. Ce se mu zamreis je tudi zelo nesremen. Moz sicer ni pijanec obcasno spije malo prvec vendar nikoli napije, tako ne bi vedel zase. Napije se ga 2 do 4. na leto. Zase lahko recem, imam izredno slabo samopodobo in se s tem borim ze iz osnove sole. Nisem lepa zenska sem dokaj intelegenta in izobrazena.  Proti alkoholu imam zelo nizko toleranco. Z mozem se sporecema in ce zelim priti zadevi do dna, se na doloceni tocki on ne zeli vec pogovarjati in ce kljub temu zelim resiti zadevo se on nikakor noce vec pogovarajti (ko je pod vplivom alkohoa )  se nenadoma razjezi vstne me udari sune potisne v stemo prime za vrat. Redko se opravici, ker vedno trdi, da sema kriva sama, ker se on ne zeli pogovarjati o nicemer. VEdno na vas vprasanja, ki mu jih postvljam odgovarja s svojimi vprasanji oz odgovaja ti ze ves. Nevem vec kaj naj storim. Prosim vas za vasa mnenja. Vecino casa je dokaj ok ne hodi po gostilnah in veliko potujemo imamo rejen dom. je mogoce da so to poslesice travm iz otrostva.

Čustven invalid od desca v rokah amaterske, razumevajoče psihologinje. Ampak hej, vsaj niste samske. Ma jaz se fentam…

To je pravi muško.

V vsakem drugem gospodinjstvu je tako. Vprašanje je, zakaj ženske pristanejo v taki situaciji in vztrajajo dalje leta in leta ………………….

Oba rabita psihiatra.

Odgovor na objavo uporabnika
Božo, 21.05.2023 ob 15:55

To je pravi muško.

Klošar

Praviš, da imate sicer urejen dom, sploh takrat, ko te mož stisne za vrat in potisne ob steno?!?

Če ti vidiš to kot da je ok, ker te mož pač ne davi vsakodnevno….Ti že veš.

In ja, do psihiatra. OBA.

Zelo mi je hudo za vajini hčerki, ki bosta imeli zaradi vaju uničeni življenji. Oprosti, težko sprejmem, da ljudje s tako poškodovano psiho kot jo imata vidva, na svet spravljajo otroke.

Če je tole napisala inteligentna in izobražena ženska, usmili se nas……

Anonimno 1865, 21.05.2023 ob 16:33

Če je tole napisala inteligentna in izobražena ženska, usmili se nas……

Jp po možnosti monklja za klike

Dejansko je problem v sma, imama in ostalem – ma.

Prvo, stara, zakaj rines v pijanega cloveka? Nisi ravno inteligentna, ce ne ves, da se pijance pusti na miru. Ti bi se pa pogovarjala in razpravljala s pujanim clovekom, verjetno tudi jezikas, najedas, obrozujes in podobno, ja, super, kar daj, ampak prvo moras biti fizicno mocnejsa od njega, kar ocitno nisi, ce te z lahkoto pritisne za vrat.

Ali mogoce to delas namenoma, ker uzivas v tem? Se ti potem se cel teden opravicuje in je ponizen in ti triumfiras v takih tednih?

Druga stvar, samozavest ali ne, samopodoba ali ne, nima veze, da bi me moski udaril, bi bil bivsi takoj, pa ce bi imela z njim 10 otrok!

Tebe pa tvoj drzi za vrat 4x na leto, 25 let, torej do zdaj ze enih 100x! Resno?!

Anonimno665, 21.05.2023 ob 15:58

V vsakem drugem gospodinjstvu je tako. Vprašanje je, zakaj ženske pristanejo v taki situaciji in vztrajajo dalje leta in leta ………………….

Malo morgen jaz svojo velikokrat poknem po ritiki tako kot marsikateri moški svojo drago. Narazen .

Anonimno 2549, 21.05.2023 ob 17:11

Malo morgen jaz svojo velikokrat poknem po ritiki tako kot marsikateri moški svojo drago. Narazen .

In s tem se hvalite samo pijanci butalci

Če mož ženo pokne po ritki ni isto, kot če jo stisne ob steno in jo davi.

To njegovo obnašanje niti ni tako posledica travme temveč ima nerazvito osebnost. Vidi samo sebe, z drugimi se ne ukvarja, kar je posledica ne vzgoje. Kar je po svoje spet travma. Lahko da je imel kako travmo in lahko so neke posledice, ampak to da ne zna čustvovat je posledica, da se s to svojo platjo ni nikdar ukvarjal.

Tko kt če se z matematiko nikoli ne ukvrjaš nimaš razvitih teh lastnosti.

Pa te čisto resno sprašujem zakaj od moža pričakuješ kakršnokoli poglobljeno debato ko je pijan kot mavra???

Zmeni se z njim ko je trezen!!!

Sofi789, 21.05.2023 ob 15:50

Pozdravljeni.

Nikoli nisem se nikomu povedala, da me moz obcasno udari, stisne za vrat in potisne ob steno. Navadno je takrat pod vplivom alkohola. Skupaj zivima ze 25 let imama dve hcerki, ki sta ze najatnici. Moz je zaprt vase in ima tezavo izkazovati svoja custva. V otrostvu je dozivel veliko travmo in se je takrat naucil, da problemov ni. Prihaja iz druzin v katri si niso nikoli izkazovali ljubezni. Kadarkoli se kaj salbega zgodi, meni da tako pac je treba je prezivet.  Nikoli ne joce in ne izkazuje custev ne meni ne obema otrokoma. Meni, da moramo same cutiti, da nas ima rad tega nam nikoli ne pove. Prav tako se ima za izredno pametnega in on vse ve in lahko vsakemi vse rece. Sam kritike ne prenese in je zelo zamerljiv “ kuha mulo vec tedno” tako da se ne pogovarja z nikomur. Ce se mu zamreis je tudi zelo nesremen. Moz sicer ni pijanec obcasno spije malo prvec vendar nikoli napije, tako ne bi vedel zase. Napije se ga 2 do 4. na leto. Zase lahko recem, imam izredno slabo samopodobo in se s tem borim ze iz osnove sole. Nisem lepa zenska sem dokaj intelegenta in izobrazena.  Proti alkoholu imam zelo nizko toleranco. Z mozem se sporecema in ce zelim priti zadevi do dna, se na doloceni tocki on ne zeli vec pogovarjati in ce kljub temu zelim resiti zadevo se on nikakor noce vec pogovarajti (ko je pod vplivom alkohoa )  se nenadoma razjezi vstne me udari sune potisne v stemo prime za vrat. Redko se opravici, ker vedno trdi, da sema kriva sama, ker se on ne zeli pogovarjati o nicemer. VEdno na vas vprasanja, ki mu jih postvljam odgovarja s svojimi vprasanji oz odgovaja ti ze ves. Nevem vec kaj naj storim. Prosim vas za vasa mnenja. Vecino casa je dokaj ok ne hodi po gostilnah in veliko potujemo imamo rejen dom. je mogoce da so to poslesice travm iz otrostva.

S pijanimi se ne debatira, kaj šele krega. Drugo: če je tebi nasilje sprejemljivo potem ga seveda toleriraš.

Inteligentna, izobražena ženska, z nizko toleranco do alkoholizma… Nisem vedela, da so takšne ženske polpismene in ne samo, da tolerirajo, celo opravičujejo fizično nasilje pijanega dedca.

Dvakrat v tej temi sem si mislila bog pomagaj, pri avtorici in anonimno709

Sicer pa, zakaj zdaj po 25letih jamraš, zdaj bi bila lahko že navajena, če si kolčkaj intelegentna. Zgolj sarkazem ali poskus le tega. Tema za klike 100 po 100.

Vse potrpet, samo da nisi sam. Če si sam pa je s tabo nekaj narobe. Če jedeš govna za štirimi stenami, drugim razlagaš da si poročen, to je pa ok.

Poznam primer kjer pa zena moza v navalu besa,  kar useka (klofne)   okoli piskra.  Nato v zagovor pove, da to ni nic kaj takega.  Pac,  usklajevanje mnenj. Moz jo se ni prijavil.  Desca je sram priznati,  da ga zena tepe.

P. S. : kaj bi mu svetovali?

Sama se boš morala odločiti, kaj ti pomeni  več: (1.) urejen dom z občasnimi batinami, (2.) ločenost in samskost ter izivi, ki pridejo s tem statusom.

Premisli in odloči se sama. Mi se zate ne moremo.

v tem primeru je res problem v ženski. Mož ji reče, da se noče več pogovarjat, ona pa še kar rine in to še posebej v pijanega človeka. Kar kaže na to, da je njena potreba po tem, da jih faše večja, kot je potreba moža, da je nasilen. Če se napije maksimalno 4 x letno in še to tako, da ne izgubi oblasti nad seboj, potem ženska najbrž lahko izkoristi ostalih 361 dni za pogovor, še posebej če so to pogovori v katerih ga kritizira. Očitno je tudi, da je komunikacija med njima na slabem nivoju. V 25 letih je preizkusila, da njena komunikacija ne doseže odziva. Torej jo naj spremeni in spremeni svoja pričakovanja. Če ji rezultat ne bo odgovarjal, potem bo pa morala zamenjati moža.

Babo je treba vsakih sedem let mal pretepst. Če hočeš da te ne bo varala.

Kako bi fukal tvojega moža v jajca….

New Report

Close