Ženske v pajkicah so zakon
fajn pogled, 24.05.2023 ob 20:49
Veliko strank imamo in ogromno žensk pride v pajkicah. Lep pogled. Rit se odlično vidi. Nekatrim pa tudi češplja.
Gledam moške, so eni čisto slinasti. Tako, da super, da babnice sedaj hodijo v pajkicah že povsod. Sploh super je, če greš na kak ogled, ona pa v pajkicah pred tabo.
Hvala drage zenske da poskrbite da se nam ucke mal spocijejo pa srcek mal hitreje bije.
se strinjam da so pajkice za socialneže. Poceni roba, razen seveda športnic. Ampak dnevno pa pajkice nosijo manj izbražene in primitivne, debele ženske, to je edino, kar lahko navleče nasse. POglejte malo po trgovinah, kakšne ženske nosijo pajkice..KAko je lahko to moškim lepo, prosim vas lepo?? SPloh ko vidiš žensko 1,5 m, 100 plus kil in plu 50 v pajkicah..za spočit oči res…Grdo je pa na vsaki ženski, razen na športnicah, tam so pajkice OK:
Vsaka ženska v pajkicah je lepa na svoj način in unikatna. Predvsem pa mislim, da je končno prišlo obdobje udobja in si lahko ženske oddahnemo v pajkicah in supergah, ter hkrati izgledamo trendi, sploh če je še kakšna felpa čez s kapuco. Ga ni čez udobje in dobro počutje. Ni postave, ki ne bi bila primerna za pajkice, morda le premajhne številke ali nekvaliteten material. Je treba poskusiti več različnih, da najde vsaka tiste, ki ji najbolj laskajo na njeno obliko telesa.
Jaz sem sicer bolj za oblekce in krila, ampak z veseljem skočim tudi v pajkice.
Hahaha kera bolana, pajkice nosijo cigani in so nižje razredni kos oblačila.. a fitness pajkice, kjer so vse, ki jih nosijo čvrste in fit so pa kaj potem, lh visoka moda? Dj dj, v moji družbi jih velik nosi pajkice, ker so pč udobne in vsak dan nismo na konferenci, prosti čas je čist ok in če imaš kj pametnga vanje dt, pč nosiš, js jih nosim s ponosom, pa tut umivam se, ampak ajd izkušnje pč mate kakršne imate v vašem krogu.. who cares.. res jih pa da nase kkšna oversize, ampak to pa ni moj problem, verjamem, da ji je bolj udobno, sploh če dajo preko kkšno tuniko why not! In kje točno piše, da morajo met starejše ženske hlače na rob in predpasnik cele dneve na seb? Nj ma pajkice, če ji je udobno..
Štajerska1972, 25.05.2023 ob 08:56
Jaz večino leta v pajkicah, sedaj ko je tako lepo vreme pa obvezno. Še noben moški se ni pritožil čez njih😂😂😂 ponavadi v videzu usnja ali svetleče, obvezno v kombinaciki z tangicami.
V videzu usnja je meni že od mladosti delovalo kot cenena kurba.😄
Pajkice ja. K temu primerna postava in do neke starosti. Ne da 60 letne babe hodijo v njih.
Anonimno 9741, 25.05.2023 ob 12:41
Za šport vedno pajkice in včasih med prostim časom, se mi ne zdijo veliko drugačne od klasične trenirke. Za posel ne. Če bi bila debela jih ne bi nosila. Pajkice težko nabijejo ritko kot piše ena zgoraj, neumnost. To je rastegljiv material kot najlonke fleksi.
Uf si glupa. Pol pa nvm kaj ti nosis ce ne ves da pajkice lahko lepo dvignejo rit.
dolgolaskica, 25.05.2023 ob 12:37
Pajkic ne nosim,to je za na njivo.
Pajkic3 nosijo debele zenske v vecini ful neprivlacno.
Sploh ksne tight ass da un speh dvigne al majo pa trdo nabito rit k tipi nbm kaj je grse.
Lepe zenske smo doma v trenirki,za ven se zrihtamo. Kasne pajkice neki.