Ena za rusofile z MMC
Anonimno 9295, 28.05.2023 ob 23:05
Ne bi bil presenečen, če se bo čez nekaj let zgodilo, da se bo še celo kakšna nova Ruska pokrajina ob Ukrajini, ki je sedaj del Rusije želela odcepiti, od Rusije in iti svojo pot. Podobno je postajala Srbija vse manjša in manjša.
Vse kaže ravno nasprotno. Od kje potem tebi take ideje?
avtomat, 29.05.2023 ob 06:38
Moj sošolec dela na veleposlaništvu RU v LJ. Zadnje čase klofa nadure, imajo tam tako klet spletnih trolov in 90% pozitivnih komentarjev za rusijo prihaja od tam.
pa jim bolj malo koristi. Ljudje ne verjamejo več vsem oslarijam ki prihajajo od tam.
wd40a, 29.05.2023 ob 09:31
posti so plačani:
Eh. Norcev ne rabiš plačevat, ne enih ne drugih. Ste vsi dovolj blesavi, da morate to javno izlivat kot svoj prav. Saj vas vaše prepričanje žre kot sol na rano.
Me zanima, če se boste smejali tudi, ko boste zaradi podpiranja fašizma, imeli vojno na svojem pragu ?
robi9, 29.05.2023 ob 19:24
Me zanima, če se boste smejali tudi, ko boste zaradi podpiranja fašizma, imeli vojno na svojem pragu ?
srbska posla.
wd40a, 29.05.2023 ob 19:39
srbska posla.
Šiptarska nič? Tam ne ves kdo je hujši. Podobno je v Ukrajini. Ti si prenaiven, da bi razumel, da se tudi v Ukrajini že leta dogaja nasilje med domačini na podlagi narodne pripadnosti, tako kot na Kosovem.
Ali pa recimo v Makedoniji, kjer so ustanovljene kosovske enklave in so krvavo pregnali domacine.
Bodi srb na Kosovem pa da vidiš kako se ti bo godilo. Ali pa bodi Rus po narodnosti v Ukrajini in te bo enako doletelo. Se ne rabiš nič mešat v politiko. Dovolj je narobe ime in priimek
Robi sicer pretirava. Zaradi Šiptarjev ne bo vojne pri nas. Tam je bilo leta se kaj neprimerljivo hujšega od ranjenih kfor vojakov.
SUORE TEDESCHE “AFFITTAVANO” A RICCHI UOMINI BAMBINI ORFANI
https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/what-happened-to-madeleine-mccann-b2347688.html
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Grace_Millane
Torej pravite, da so Ukrajinke v EU in NZ popolnoma varne?
“Moj sošolec dela na veleposlaništvu RU v LJ. Zadnje čase klofa nadure, imajo tam tako klet spletnih trolov in 90% pozitivnih komentarjev za rusijo prihaja od tam.”
Težko verjamem. Za tako delo je potrebno nekaj prakse, to pa uspešno nabirajo le v kleti na Trstenjakovi. Vendar so tam vsi zvesti gospodu Janezu Janši in ga ne bi nikoli zapustili ali odšli drugam brez Njegovega dovoljenja.