Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podrta, sesuta – partnerjeva sporočila drugi

Podrta, sesuta – partnerjeva sporočila drugi

Komaj živim. 3 meseci, meni najlepši. Vsaj v moji glavi. Vsak dan skupaj, vsak dan sex. Se videla v prihodnosti, sicer on malo bolj površinski, a z željo po družini. Jaz sem zaljubljena do neba, me nosi in danes pristala na realna tla. Od šoka komaj pišem.

Vidim mu.v sporočilih, da si.piše z žensko. Ga prašam katero, pravi dolgoletna prijateljica. Zakaj mi tega prej ni povedal? Ker se je bal, da bo galama, ker sem ljubosumne sorte. Berem kaj si pišeta (bil je živčen, če se mi je zmešalo, ker hočem njegov telefon) in me oblije pot in mrzlica. Ji je napisal, če bi šla onadva v hribe med vikendom, da se vsaj tam vidita če že drugje ne. Živi pa daleč stran. Evo ta stavek me je pa ubil. Potem pa 3 ure prepričevanja v kontro, da bo vse skenslal zaradi mene da noče ogroziti najine veze. In da brez mene z njo nebi šel, da bi šli vsi trije, ker sem del njega.

Sem pa že mela en tak čuden cmok zadnja dva meseca, pa nisem vedela od česa. Nervozna, vedno napeta. Nekaj mi ni povedal in ti sem čutila. Počutim se izdano, na tleh. Četudi se fizično ni zgodilo.  Občutek mam da nekaj še vedno rabi drugje, ne vem kaj, ampak čisto 100% z mislimi da ni pri meni :((( nevem no, res da je prijateljica že par let, ampak vabiti jo v hribe v dvojini in meni ne povedati za to….. pravi, da se to menita že 1 leto in naj ne paničarim, da imajo tudi moški lahko prijateljice.

Potem je pa še malo skrivnosten tip človeka, ki ga je težko razvozlati in dojeti. Dobro, da nisem hitela s kakšno familijo.

Najbolj pametno, da ga zapustiš. Če ima moški prijateljice, naj bo samski. Razumem, da ima prijatelje in jih ne more kar odrezat, ko je v vezi, ampak prijateljice …

Hitela s familijo? Kam bi to vtaknila v tri mesece, ko se šele spoznavata? Se mi zdi, da si tole zagrabila čisto preveč na hard, kot da sta že pol stoletja par.

Sem tip pa nimam prijateljic,sodelovke znanke da prijateljic ne. ce prijateljujen je zato ker mi je vsec na romanticen alinsexualen nacin.

Takole: Z moškim moraš biti vsaj eno leto, vse letne čase, da ga vsaj malo spoznaš.A da bi šli v troje v hribe? Ne , hvala! Da ima prijateljico? Kar skenslaj ga in pojdi naprej svojo pot!  A da si ljubosumna? Ne, normalna si! In zakaj ti že prvi teden tega ni povedal, da ima prijateljico? Tip prikriva, laže , zavaja.Kreten je! Navaden gnoj!

Odgovor na objavo uporabnika
Zveza, 29.05.2023 ob 01:57

Takole: Z moškim moraš biti vsaj eno leto, vse letne čase, da ga vsaj malo spoznaš.A da bi šli v troje v hribe? Ne , hvala! Da ima prijateljico? Kar skenslaj ga in pojdi naprej svojo pot!  A da si ljubosumna? Ne, normalna si! In zakaj ti že prvi teden tega ni povedal, da ima prijateljico? Tip prikriva, laže , zavaja.Kreten je! Navaden gnoj!

Tudi mene moti in ne morem preko tega, da mi je povedal šele, ko sem ga “zalotila”. Pa še to ker sem slučajno pravi trenutek pogledala v telefon. Drugače bi živela v pravljici leto, dve, deset, ki to nikoli ni bila. Po možnosti še z otroci. Jaz vsa zaljubljena vanj in v to družinsko idilo, nevedoč, da je v njegovi glavi že od samega začetka tudi druga.

Prijateljica? Ja, če bi jo povabil zraven, ko midva hodiva okoli, ne pa da je vabil izključno njo in še povedal mi ni..

Nevem kako bom to preživela, na vrhuncu zadetosti od njega… krasen lajf.

Budala si naivna, mislis, da si zanj 1. in edina ? Japajade, jok brate odpade.

Tole hitenje in po treh mesecih se obnašaš kot da sta najmanj trideset let skupaj. Da nisi posesivna, ljubosumna na njegovo prejšnje življenje? A ni bolje peljat počasi, pametno in sigurno. Pa taka zamera huda kot da si jo že na njem dobila.

Jaz bi bolj rekla da naj gre on stran od tebe ker po pisanju sodeč si tipična drama queen.

Prekratek čas skupaj, 29.05.2023 ob 05:42

Tole hitenje in po treh mesecih se obnašaš kot da sta najmanj trideset let skupaj. Da nisi posesivna, ljubosumna na njegovo prejšnje življenje? A ni bolje peljat počasi, pametno in sigurno. Pa taka zamera huda kot da si jo že na njem dobila.

Jaz bi bolj rekla da naj gre on stran od tebe ker po pisanju sodeč si tipična drama queen.

Sam res. Skupaj sta 3 mesece in zdaj on ne sme imeti nobene prijateljice od prej…

Ce jo pozna ze dolga leta, bi lahko ze zdavnaj bil z njo.

In po treh mesecih ne poves partnerju vsega, hudica, saj niti ne uspes vsega povedat v tako kratkem casu! Kdaj?! Ce visita skoz en na drugem in seksta kot dva najstnika! Kdaj se sploh imata cas pogovarjat?

Delas dramo, ker rabis dramo. V tem zelo kratkem casu vajinega razmerja je tip ze dojel, da si ljubosumno in posesivno bitje, si mores mislit, kako hudo obsedeno delujes, ce ze v startu vse to kazes?

Avtorica, da te ne bom citiral. Sem moški in da bi imel še eno prijateljico poleg dekleta s katerim bi načrtoval prihodnost, ni nobene variante! On tebe vidi kot eno od mnogih, s katerimi se bo lahko zabaval. Svetujem ti da dobro premisliš, predno se odločiš za naraščaj z tako osebo!

Meni pa se zdi cisto ok, da ima prijateljico in tudi z njo se kombinira. To je edino normalno in odgovorno. Predvsem do tebe. Ponudil ti je svojo pozornost, srce, svoj cas. Ti je vec kot dovolj. Zaenkrat se se nisi izkazala. Ti pa ze o druzini fantaziras…kaj pa on? Kaj pa njegove zelje in pricakovanja? Vezo z moskim si moras najprej zasluziti. Posebej, ce tu govorimo o monogamni vezi. Po tvojem pisanju sta samo v fazi seksanja in zaljubljenosti. Res je,iz tega lahko pride tudi se veza. Ne mora pa to biti po 3 mesecih. Ti hoces zasuznjt cloveka in mu ne dat dihat. Tu pa mu prodajas nek obcutek krivde. Delujes zelo manipulativnom. Ne pustis, da se on sploh odloci zate. Si se kar ti zanjega. In to v svojem imenu in tudi v njegovem imenu si izbrala sebe. Ne!! Nekaj manjka. On te mora izbrati. In zato je potreben cas. Predvsem mu moras biti vsec kot clovek. Videti mora kako reagiras na zivljenje v razlicnih okoliscinah. To je menda velika odlocitev. Zaenkrat je videl predvsem tvoj sekualni performance in sekualno energijo, kar je izjemnega pomena. Ampak za vezo moras z obnasanjem, delovanjem predstaviti tudi druge vidike. In pravilno je, da se ni se commital. Saj komaj 3 mesece seksatal!!!

Meni pa se zdi tvoje obnašanje otročje. Skupaj sta samo 3 mesece in on bi od zdaj naprej moral gledati samo tebe, vse kar je bilo prej, bi moral skenslati?! Madonca, se vidi, da si še zelo mlada.

Jaz imam dva prijatelja že 40 let. Vedno smo bili samo prijatelji in se imamo super. In se družimo. Veš, ženske prijateljice so zahrbtne, hinavske in samo moški prijatelj je lahko pravi prijatelj. In če bi ena zmešana baba, ki bi bila z mojim prijateljem samo 3 mesece, prepovedala stike z mano, ej, verjemi, da bi izbral mene in ne eno ljubosumno in posesivno žensko.

Ti nisi material za ožent.

Delujes kot manipulativna carovnica, taksna, ki seks uporablja zgolj kot orozje. Mislis, da ce si se mu seksualno odprla, lahko sedaj obvladujes njegovo zivljenje. V kolikor ti tu ugodi..taksne zenske so najslabse. Kasneje moskemu tudi seks odvzamejo. Ga kastriras. Vezo pa hoces obdrzati. Po moznosti celo monogamno. Kako to izgleda iz njegove trani? Naj te spomnim, da od njega mnogo prejemas. Tudi on je tebi dal tvojo strast in seksualnost. In glavna stvar. Sekssa se zaradi uzitka, ne pa zato,da nekaj dobis od moskega. Ko bos to dojela in znala v tem uzivati, se bodo moski sami vracali k tebi. V kolikor pa ne delujes tako, se pri moskem prizgejo naravni alarmi in isce izhode.

Sam res. Skupaj sta 3 mesece in zdaj on ne sme imeti nobene prijateljice od prej…

Ce jo pozna ze dolga leta, bi lahko ze zdavnaj bil z njo.

mislim, da ni v tem keč

mislim, da bi on bil v trenutku z njo, če bi ona bila za. to je tisto, kar jo je prizadelo.

če bi šla onadva v hribe med vikendom, da se vsaj tam vidita če že drugje ne.

to mi pač deluje tako brezupno obupano  zaljubljeno.

jaz s tipom, ki bi tako gorel za nekoga drugega pač ne bi bila.

avtorica, boš že preživela. ni edini na svetu.

Moaki z zenako vecinoma ni prijatelj zato ker hoce z njo v hribe hosit pa poslusat njeno cwbljanje o drugih tipih ampak ker akuaa v njene hlacke zlest.. moski je zenski lahko prijatwlj le ce je njen partner, ce nima nobene seksualne zelje po njwj ali ce je gey.

Oprosti, ampak moški ima prijateljice z enim samim namenom. Ženske smo sposobne ž m prijateljstva, moški pač ne. Pusti ga.

Cvetlica163, 29.05.2023 ob 09:20

Oprosti, ampak moški ima prijateljice z enim samim namenom. Ženske smo sposobne ž m prijateljstva, moški pač ne. Pusti ga.

Ne bo ga pustila in to samo zato, ker vidi, da se tudi druge zanimajo zanj. In on za druge!

Itak jo bo pustil, če prej ne, pa takrat ko bo otrok na poti!

Love613, 29.05.2023 ob 00:16

Komaj živim. 3 meseci, meni najlepši. Vsaj v moji glavi. Vsak dan skupaj, vsak dan sex. Se videla v prihodnosti, sicer on malo bolj površinski, a z željo po družini. Jaz sem zaljubljena do neba, me nosi in danes pristala na realna tla. Od šoka komaj pišem.

Vidim mu.v sporočilih, da si.piše z žensko. Ga prašam katero, pravi dolgoletna prijateljica. Zakaj mi tega prej ni povedal? Ker se je bal, da bo galama, ker sem ljubosumne sorte. Berem kaj si pišeta (bil je živčen, če se mi je zmešalo, ker hočem njegov telefon) in me oblije pot in mrzlica. Ji je napisal, če bi šla onadva v hribe med vikendom, da se vsaj tam vidita če že drugje ne. Živi pa daleč stran. Evo ta stavek me je pa ubil. Potem pa 3 ure prepričevanja v kontro, da bo vse skenslal zaradi mene da noče ogroziti najine veze. In da brez mene z njo nebi šel, da bi šli vsi trije, ker sem del njega.

Sem pa že mela en tak čuden cmok zadnja dva meseca, pa nisem vedela od česa. Nervozna, vedno napeta. Nekaj mi ni povedal in ti sem čutila. Počutim se izdano, na tleh. Četudi se fizično ni zgodilo.  Občutek mam da nekaj še vedno rabi drugje, ne vem kaj, ampak čisto 100% z mislimi da ni pri meni :((( nevem no, res da je prijateljica že par let, ampak vabiti jo v hribe v dvojini in meni ne povedati za to….. pravi, da se to menita že 1 leto in naj ne paničarim, da imajo tudi moški lahko prijateljice.

Potem je pa še malo skrivnosten tip človeka, ki ga je težko razvozlati in dojeti. Dobro, da nisem hitela s kakšno familijo.

Poslušaj svoj notranji glas, intuicijo, ne laže … Verjamem, da boli, nič ne boli bolj kot izdaja nekoga, s katerim si povezan tudi intimno. Težko, da mu boš še kdaj zaupala. Če si pametna, boš popokala kufre in odšla. Zakaj? Ker sem slišala preveč zgodb o varanju in moških, ki se nikoli ne spremenijo. Pa pazi – pri moških ne poslušaš besed, ampak gledaš dejanja. Normalno,da se bo sedaj branil … Resnico si videla v sporočilih. Mi je zelo žal,da ti ne morem napisati kaj bolj spodbudnega.

Prej kot ga zapustiš, lažje ti bo. Nobenih prijateljic ne potrebuje za v hribe, saj ima tebe. Moški so lahko prijatelji le z moškimi. če ima resne namene ti pa tega ne bi delal tako za hrbtom, se menil na skrivaj z drugo žensko. To je tak red flag, da boli glava. Očitno mu je lepše z njo in si ti malo za sproti, za zabavo. Eno so kolegice, znanke, sodelavke ali sošolke, pa z njimi poklepetaš na kratko ko se srečaš, tudi skupaj spijete kavo, zakaj pa ne. Da pa si dopisuje s kakšno za tvojim hrbtom pa res ni v redu. Pri meni bi to bil v trenutku konec. Ti pa veš najboljše zase.

Jaz bi pa šla skupaj z njima v hribe zgolj zato, da vidim energijo med njima – če sta res samo prijatelja, se nimaš česa bat.

Tudi jaz imam prijatelja, poznava se že več kot 20 let, zadnje čase se slišiva preko messengerja vsak dan ker ima neko življenjsko krizo, ga pa mož pozna in smo se lani dobili skupaj na morju. Nobenega problema.

Tole ni najhujše, moj mož se je šel še dva dni pred najino poroko “na nek način”-poslovit od njegove bivše, ki je po mojem mnenju nikoli ni prebolel. Na njunem srečanju je očiten želel potrditev ali ne vem kaj je iskal tam, češ prinesi mi dokaze, da se motim o ženski, ki jo bom vzel. To je samo pomenilo, da je šel v zakon, ker so drugi tako želeli, njegovo srce je bilo še zmeraj pri njej. Drugi so želeli, da se oženiva, on je pa potihoma ljubil drugo.

Videla sem vse znake, pa jih nisem želela videti. Po 24 mesecih se ločujeva, prav mi je. Želel je njo, ne mene, ne najinega otroka, njo, samo njo.

Ženske smo biserke, namesto, da bi se umaknila ljubezni, sem še bolj vztrajala, da imava otroka, se poročiva, vse zkramente, za koga pa , če je na duši in srcu druga, skozi druga. Bil je ob meni, vračal se je k meni, v reali pa je bil samo tam!

Bil v podobnem,vztrajal kar nekaj casa.Prijatelj za katerega se je kasneje izkazalo da je bivsi.

Moj nasvet zakljuci in pojdi naprej

Če ti jo je skrival,potem si lahko prepričana,da je ona nekaj več

Prijateljev se ne skriva,ampak se predstavi.Imam nekaj prijateljev iz časa samskosti in jih sedanji partner pozna.Ugotavljam pa tudi,da se oni več družijo,kot pa se jaz

sex med vama je bil tako intenziven, kar je normalno v 3 mesecih, da se je hotel pač malo spočit in pogovorit s staro prijateljico v hribih, tako bolj na izi..

Je pa pri njemu lahko bilo to čist rutinsko, ko tip pač menja žensk, če ga imajo bogovi radi kar se tega tiče, ti si pa doživljala prvič v življenju mogoče… nebesa..

Ja sej najbolj me boli to, kaj ta ženska pomeni, kaj se je dogajalo prej, ali je med njima kemija.. rada bi vedela, samo to.. da ga zdaj pustim, si ne predstavljam kako bom, če bom z njim, bom vedno v dvomih.. vem pa, da nekaj mu predstavlja, če se želi dobiti z njo, samo nevem točno kaj. Bi bilo pa čisto drugače, če bi mi to povedal. Tako pa sem mislila, da sem edina. Mislim, da mu je ona zadnjič prva pisala in ga je nekako “zagrela”, saj se je razvila debata in na koncu povabilo v hribe.. ravnodušen ob njenem pisanju ni ostal. Tako mr boli, zdaj mi piše, me kliče, jaz pa imam v glavi samo tisto povabilo.. tako ga imam rada, da se bojim če ga takoj pustim, da mi bo žal. Pa kako bi izpadla ker bi ji ga takoj prepustila- poraženka… v tej situaciji ni ene svetle rešitve…

New Report

Close