Najdi forum

Splash Forum Politični čvek To so pravi resnični srbi

To so pravi resnični srbi

⭕️Footage from the fierce clashes between KFOR forces and the Serbs in #Kosovo. #Serbiapic.twitter.com/kY73WvjaMh

— 🅻-🆃🅴🅰🅼 (@L_Team10) May 29, 2023

Poblaznela golazen !

Ta pravi Srb je poln INATA. Sam se vrže na bajonet če treba!

Kaj je to neka napetost tam dol? Mi lahko kdo razloži bolj natančno zakaj so skregani?

Odgovor na objavo uporabnika
Nevedna, 29.05.2023 ob 21:42

Kaj je to neka napetost tam dol? Mi lahko kdo razloži bolj natančno zakaj so skregani?

Ne marajo Albancev na Kosovu.

Srbi še danes ne morejo pozabiti , da so zgubili Kosovsko bitko, tako kot vse bitke do  sedaj. Te frustraciji jih bojo ugonobile.

pa da se ne pozabi. srbi so sami forsirali naselitev Albancev na Kosovu, ko so jih pregnali iz Niša in okolice.

Srbi so sami prodajal albancem zemljo in hise, to lahko pripisejo samo lastnemu pohlepu in neumnosti. To v kar se je spremenila srbija, to je za bruhat. Zenske so sponzoruse napuhanih ust, moski kriminalci, druzina in brak je zadnja skrb, morala na dnu, prodali sebe, narod in boga. Svojo nekoc bogato kulturo zamenjali za neko woke sranje, ki ne sluzi nicemur razen poneumlanju. Revscina, nemoral…sodoma in gomora. Zadnji vlak jim vozi. To niso ti srbi, ki jih imam jaz rada, pravi srbi so gostoljubne dobricine, ki jim morala, kultura, njihova vera nekaj pomeni. Edino bosanski srbi jim se drzijo ugled. Vse ostalo za zjokat v kaj so se spremenili. Albanci so pa bolj glup narod, od njih ne gre pricakovat nekaj vec kot kolikor so sposobni (bodi tiho in ubogaj). Saj njim ni jasno da so marionete, ki imajo rok trajanja. Iz kosova niso naredili nic v vseh teh letih (in tudi ne bojo, ker to ni cilj), pustos in jado, njihovi ljudje se selijo v evropo ce zelijo nahraniti familijo in ziveti.

New Report

Close