Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golobov gospodarski čudež

Golobov gospodarski čudež

Še kar imamo rekordno nizko brezposelnost, kakršne ni bilo že desetletja. Gospodarska aktivnost je na vrhuncu, zaposluje se toliko ljudi, da jih že v okoliških državah zmanjkuje. Ko je bil Janša na oblasti, je bilo brezposelnih 80 000 in več, danes pol manj. Ja, plešemo, janševikarji se pa požrite od zavisti!

Svetovni prvaki so. Takoj za Ameriko kjer bodo zmanjšali brezposelnost in revščino 👍

Golob je prvak edino v streljanju kozlov.   To so ugotovili že tudi tisti, ta najbolj glupi volivci.

Jaz pa komaj živim s 15let enako plačo.

Nemčija je že v recesiji…Pri nas ne bo recesije je rekel Holob…nazadnje je nekaj takega leta 2008 povedal argentinski finančni strokovnjak…vse bo šlo mimo, mi ne bomo čutili finančne krize… Ko politik reče, da ne bo recesije potem veš da bo z zelo veliko verjetnostjo ravno obratno.

Vi počnite kar želite. Jaz se pripravljam na recesijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Steffy481, 06.06.2023 ob 07:10

Golob je prvak edino v streljanju kozlov.   To so ugotovili že tudi tisti, ta najbolj glupi volivci.

@Steffi
: žal je samo tistim 20%, ki brcate in brcate, naredite pa nič koristnega.

Ostalih 80% nas je zadovoljnih. Nikomur ni žal, da je volil Goloba ali koga blizu njega.

Pa od kje tebi to. Ja zaposlitev je rekordna, hkrati izredno hud primanjkal v proračunu, investicije so se ustavile, samo še za plače v JU zbirajo. Pa kaj ima butasti Janša veze s tem, vsi so isti, levi desni, samo kradejo sebi. Kako je Loredan prenehal z floksulo o zdravstvu , ker je javno zdravstvo sedaj dokončno uničeno, on je glavni pri tem, saj drugače dela pri Bitencu. . Plešejo kot jim lobiji povejo, Janša in Golob, vsi so ujetniki lobijev.

Naši pravljičarji so čisto sposobni z resnim obrazom izjaviti, da je ssedanja vlada v celoti odgovorna za recesijo na svetu.

Kdo pa drug?

Nakladač je ta Golob. V Nemciji recesija, on pravi da pri nas ne bo. Ali je tak lažnivec ali pa prevarant. Saj ne rečem da lahko ena vlada naredi tak zasuk, ampak da ste ljudje tako neumni da se vedno verjamete vladi ki od svojih obljub ni naredila nič !!! Volilna pravica je najbolj zlorabljen pojem , ker tako pridejo butli na oblast. Golob ne zame osebno čisto razočaranje

Cez tri leta ne boste vec plesali dajte si zdej uzitka za ples ker golob bo politicno mrtev

Saj razumemo, da to kar ta vlada dela ali pa kar je prejšnja vlda delala nima prav velikega vpliva na trenutno stanje evropskega in slovenskega gospodarstva.

Gjcad, 06.06.2023 ob 13:10

Nakladač je ta Golob. V Nemciji recesija, on pravi da pri nas ne bo. Ali je tak lažnivec ali pa prevarant. Saj ne rečem da lahko ena vlada naredi tak zasuk, ampak da ste ljudje tako neumni da se vedno verjamete vladi ki od svojih obljub ni naredila nič !!! Volilna pravica je najbolj zlorabljen pojem , ker tako pridejo butli na oblast. Golob ne zame osebno čisto razočaranje

pa kaj nabijate kreleti o teh obljubah.., kdo ga je sploh poslušal, pacint je hotel klicat trojko v drgem mandatu, ker nima pojma o gospodarstvu…

gluhonem človek, ki bi bil samo tiho na odru in bi bil nasprotnik  pacentu bi premagal pacienta za šalo malo, ker ga bi volivci z veseljem obkrožili na listku. Vas janšiste jebe demokraija direkt v glavo.., vi bi radi janšistično diktaturo, pa vas je jebeno premalo za pravo demokracijo…

Popay npr, 06.06.2023 ob 13:33

pa kaj nabijate kreleti o teh obljubah.., kdo ga je sploh poslušal, pacint je hotel klicat trojko v drgem mandatu, ker nima pojma o gospodarstvu…

gluhonem človek, ki bi bil samo tiho na odru in bi bil nasprotnik  pacentu bi premagal pacienta za šalo malo, ker ga bi volivci z veseljem obkrožili na listku. Vas janšiste jebe demokraija direkt v glavo.., vi bi radi janšistično diktaturo, pa vas je jebeno premalo za pravo demokracijo…

Evropska trojka bi gotovo naredila MANJ škode kot jo je slovenska trojka (Bratušek, Jazbec, Čufer). Umetno bančno luknjo še danes plačujemo.

Narcis in blebetac. Nič mu ni za verjeti, saj le obljublja in svojim obljubam še sam ne verjame. Golobji ego mu pri vodenju države ni v pomoč.

Sramoti sebe in državo. Tale njegova ljubica, vsepovsod prisotna je pa kaplja čez rob. Ona bo solila pamet uveljavljenim politikom, novinarjem, strokovnjakom… haloo?

Tudi jaz sem razočarana nad Golobom, sem pričakovala čisto nekaj drugega, kot to, kar kaže zdaj.

Res je presežek, ja. Madonca, ste vsi zblojeni, al kaj?  Kje se ti kaže premier s sponzoruso in bivši zafrogiranko  svetovnega kova, ki jo je imel ves moskisvet, doma pa žena? Kje si videl človeka ki tako laže , obljublja nemogoče, ovce pa drvite na volitve in ga obkrožite. Podn je ta vlada

Samo še 75 % nemških podjetij, ki že poslujejo v Sloveniji bi še enkrat investiralo v Sloveniji. Lansko leto pod Janšo je bil ta delež pri 85 %.

Slovenija se je po njihovem mnenju uvrstila na zadnje mesto med novimi članicami EU po predvidljivosti ekonomskega sistema. Govorijo tudi o težavah pri zaposlovanju kvalitetnih delavcev. Izobraženi ljudje se masovno izseljujejo, dobivamo pa šrot iz balkana. Velik problem so tudi visoko obdavčene plače.

Komunjere, vi enostavno ne zastopite, da denar za vaše plačice ne pade z neba….

janšištični kletni troli…, ali en trol v ž in m spolu pod več niki,  kaj bi noreli, če bi zdej bil pacient na abasti, na  golobovem mesti, ki je bil izvoljen na demokratičnih volitvah, ne pa s prevaro volivcev nesrečnega petka 13.3.2020 kot je bil pacient… kako nizka nezaposlenost je..

Najbrž ne bi bilo nič drugače, če bi imeli namesto Goloba kar Damjana M.  Še kakšno bi zapel, ne samo plesal.

še ena o trojkah, 06.06.2023 ob 13:37

Evropska trojka bi gotovo naredila MANJ škode kot jo je slovenska trojka (Bratušek, Jazbec, Čufer). Umetno bančno luknjo še danes plačujemo.

Prav gotovo bi trojka sanirala bančno luknjo iz svojega denarja, da nam ne bi bilo treba, pa še Janša bi nekaj svojega zraven primaknil.

Nemci pravijo, 06.06.2023 ob 16:09

Samo še 75 % nemških podjetij, ki že poslujejo v Sloveniji bi še enkrat investiralo v Sloveniji. Lansko leto pod Janšo je bil ta delež pri 85 %.

Slovenija se je po njihovem mnenju uvrstila na zadnje mesto med novimi članicami EU po predvidljivosti ekonomskega sistema. Govorijo tudi o težavah pri zaposlovanju kvalitetnih delavcev. Izobraženi ljudje se masovno izseljujejo, dobivamo pa šrot iz balkana. Velik problem so tudi visoko obdavčene plače.

Komunjere, vi enostavno ne zastopite, da denar za vaše plačice ne pade z neba….

Gospodarstveniki vedno pravijo, da krize vidijo kot izziv za nove podvige. Torej je teh 75% tujih podjetij iz pravega testa, ki si upajo v Sloveniji tvegati in zmagati, za tiste ostale ziheraše, ki bi sem prišli samo po subvencije, pa ne bomo jokali. Pravi podjetnik je tisti, ki si upa tvegati, ki se ne ustraši takoj že po prvih težavah, ki se znajde v vsakih razmerah … V ziher okolju pri mamici pod kiklo je vsak lahko pameten.

nnn561, 06.06.2023 ob 14:49

Tudi jaz sem razočarana nad Golobom, sem pričakovala čisto nekaj drugega, kot to, kar kaže zdaj.

@nnn
: mammamia, isti stavek 150x!

Če si ti baba, sem jaz dec😂

New Report

Close