Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Bravo Nika Kovač, tako se govori! hehe

Bravo Nika Kovač, tako se govori! hehe

slovenskenovice.si/novice/slovenija/nika-kovac-brez-dlake-na-jeziku-janez-zdaj-pa-nehaj-izgubljati-energijo-zame/

Ma ti si tudi en pajaco kot je nika kovac dokler boste obstajali taki troti kot si ti in ploskali niki kovac teji jarc jasi jenulu se bo sloveniji slabo pisalo zdej si se privoscite plese in podobno cez tri leta vedi da ne boste vec na oblasti ma gdo bo pa ta gnoj voliv nika se ve gdo je tako se ve za jasa jenula ljudje so spoznali to civilno druzbo glas ljudstva a vi levaki taki revezi ste da se mi prav smilite

Simon preberi si Nikino izjavo še enkrat.

Odgovor na objavo uporabnika
Simon651, 11.06.2023 ob 22:44
    Ma ti si tudi en pajaco kot je nika kovac dokler boste obstajali taki troti kot si ti in ploskali niki kovac teji jarc jasi jenulu se bo sloveniji slabo pisalo zdej si se privoscite plese in podobno cez tri leta vedi da ne boste vec na oblasti ma gdo bo pa ta gnoj voliv nika se ve gdo je tako se ve za jasa jenula ljudje so spoznali to civilno druzbo glas ljudstva a vi levaki taki revezi ste da se mi prav smilite

,,,,,,,……

Prilagam ločila k tvojemu zapisu. Tvoji izbruhi so neberljivi.

Se pa strinjam z avtorjem. Bravo Nika!

Vse, kar jaz iz tega uspem razbrati, je to, da je Iveku zadišalo mlado meso, Niki pa godi njegova pozornost.

. https://youtu.be/blIQIgxUopg

daddyissues.press

Mislim, da Jansa kritizira razglaseno nepristrankost 8. marca, saj je bila vcasih v skrajno levem gibanju, ki je danes stranka Levica. Sama pa kot majhen otrok seveda misli, da se cel svet vrti okoli nje, to me spominja na Ocasio Cortez.

Tudi čelavi ima fiksno idejo, da se svet vrti okrog njega.

Idesi, tebi pa vse seka okrog seksa. V tej zadevi ne gre za daddyissues. Gre za politično prevlado in sovraštvo jajota, ki je že tako razdelil rajo.

Kakšna vase zgledana in napihnjena najstnica v telesu odrasle zenske! Kako ona ve, da je Janez obseden z njo, če ona sama ne zasleduje njega? Nemogoče. Jaz ne vem, kdo o meni kaj govori, ker me ne zanima. Tale odrasla frklja je očitno precej bolj obsedena z njim kot on z njo. In seveda, s sabo.

Te otročadi sploh ne berem.

mami in ati, 11.06.2023 ob 23:22

Kakšna vase zgledana in napihnjena najstnica v telesu odrasle zenske! Kako ona ve, da je Janez obseden z njo, če ona sama ne zasleduje njega? Nemogoče. Jaz ne vem, kdo o meni kaj govori, ker me ne zanima. Tale odrasla frklja je očitno precej bolj obsedena z njim kot on z njo. In seveda, s sabo.

Oba sta na FB in tam se vse vidi kaj se objavi, sploh če gre za politike, in nihče ni obseden z jajotom, verjemi. On sam s sabo je obseden in njegovim sovraštvom do lastnega naroda.

Vikanja je starša nista naučila? A Klausiju tudi reče du namesto Sie?

anonimno 880, 11.06.2023 ob 23:26

Oba sta na FB in tam se vse vidi kaj se objavi, sploh če gre za politike, in nihče ni obseden z jajotom, verjemi. On sam s sabo je obseden in njegovim sovraštvom do lastnega naroda.

Tudi meni se zdi, da njej Jajotova pozornost precej godi. Trauma bonding.

Me spominjata na tistega Sebastiena in Julijo. Bi se dalo vleči paralele.

Ce gdo goji sovrastvo proti slovenskemu narodu ste to vi levicarji in ne janez jansa on je borc in osamosvojitel vi ste pa teve temelje spodkopavali in se zdej hrepenite po jugoslaviji najbolj zalosno je pa to da ljudje ki so stari 20 let 30 let 40 let ki nimajo pojma kaksna beda je bila jugoslavija jo zdej povelicujejo in ravno vi levicarji delite slovenski narod sramota in vihranje se danes z zvezdo rdecoooo

nevzgojena, 11.06.2023 ob 23:26

Vikanja je starša nista naučila? A Klausiju tudi reče du namesto Sie?

Pa kdo bo vikal tega razbojnika???

uhhh, 12.06.2023 ob 16:28

Pa kdo bo vikal tega razbojnika???

Vsak, ki da kaj nase in bonton, ter tako pokaže, da je sposoben biti kak nivo višje od teh, ki se med seboj dajejo kot otroci v vrtcu, ki se sredi peskovnika derejo drug na drugega, kdo bo imel rdečo in kdo belo lopatko.

Nika ima dober obrambni mehanizem in dodelano strategijo kako odreagirat na žaljivke. Pacient pa je Kalimero in za vsako figo jokca,punca pa se zna postavit zase in je stokrat bolj zrela od jajota.

Dobro se mu postavlja po robu, vedno je on mislil da se mu morajo vsi klanjat.

bravo825, 13.06.2023 ob 01:12

Nika ima dober obrambni mehanizem in dodelano strategijo kako odreagirat na žaljivke. Pacient pa je Kalimero in za vsako figo jokca,punca pa se zna postavit zase in je stokrat bolj zrela od jajota.

Tudi ona je ena velika jokica. Pravzaprav sta si precej podobna.

👍, 11.06.2023 ob 22:33

slovenskenovice.si/novice/slovenija/nika-kovac-brez-dlake-na-jeziku-janez-zdaj-pa-nehaj-izgubljati-energijo-zame/

Res je en Kekec tale Janez. Najbolj smešno pa je, da on drugim govori o tem, da niso niti en dan resno delali. Khm. Pardon. Ampak kaj je pa resnega delal on v svojih dobrih 60. letih? Cuza davkoplačevalski denar brez enega samega dneva resnega dela, kritizira JU, pa je sam 40+ let del nje, V nos mu gredo družboslovci, pa je sam uspel končati le enega izmed manj koristnih studijskih programov na FDV,… Skratka velik demagog in populist. In ljudomrznež.

Noro, vi niste notmalni

Ste prebrali danes v časopis? Kar 327389 otrok dobiva v Sloveniji denar, oziroma njihovi starši. To pomeni skoraj 99% prebivalcev dobi nekakšno podporo od države! Jaz kot invalid dobim samo penzijo ki je manjša od socialne in mi nočejo dati varstveni dodatek, z tem da jaz sem nekaj napravil za Slovenijo se tako mačehovsko obnaša države Slovenije do državljana Slovenije. Bom pač umrl kot glasbenik na titaniku.

Anonimno 6314, 13.06.2023 ob 05:26

Ste prebrali danes v časopis? Kar 327389 otrok dobiva v Sloveniji denar, oziroma njihovi starši. To pomeni skoraj 99% prebivalcev dobi nekakšno podporo od države! Jaz kot invalid dobim samo penzijo ki je manjša od socialne in mi nočejo dati varstveni dodatek, z tem da jaz sem nekaj napravil za Slovenijo se tako mačehovsko obnaša države Slovenije do državljana Slovenije. Bom pač umrl kot glasbenik na titaniku.

Zato pa je večina na strani Nike, Goloba in ostalih levičarjev. Ker jim kar naprej talajo bombončke. Se jezijo na Janšo, da uničuje državo a jo v resnici uničuje prav levica!

tako mimo grede… levica, nika, janul.. so brezvezni, meni celo zoprni.., tista jarčeva, ki jo en omenja ma  dobro postavco, tako, da je čist ok za moško oko….  ampak človek, ni ga večjega kretena in odvratnega človeka na tem svetu kot je pacient, švercerja orožja, utajevalca davkov, lažnjivca, k ise vedno kaj zlaže, ko je treba na sodišče.., modela ki pride na aablast s prevaro volivcev strank smc in desus.. itd. , ki vodi s(d)s greznico…

kreleti jajohojsasti… skenslajte to pošast na tem vašem orto naci fašistično komunističnem polu…, pa ste zmagali in to za šalo malo…. pa gredo nike, januli, levice…. v smeti..

Bravo203, 13.06.2023 ob 04:47

Res je en Kekec tale Janez. Najbolj smešno pa je, da on drugim govori o tem, da niso niti en dan resno delali. Khm. Pardon. Ampak kaj je pa resnega delal on v svojih dobrih 60. letih? Cuza davkoplačevalski denar brez enega samega dneva resnega dela, kritizira JU, pa je sam 40+ let del nje, V nos mu gredo družboslovci, pa je sam uspel končati le enega izmed manj koristnih studijskih programov na FDV,… Skratka velik demagog in populist. In ljudomrznež.

točno to. Pa dodajmo še njegovo gonjo proti komunistom in “komunistom” (to so vsi, ki se mu ne klanjajo). Član katere partije je že bil, khm, khm? 🙂 Pacient.

Jahman, 11.06.2023 ob 23:08

Mislim, da Jansa kritizira razglaseno nepristrankost 8. marca, saj je bila vcasih v skrajno levem gibanju, ki je danes stranka Levica. Sama pa kot majhen otrok seveda misli, da se cel svet vrti okoli nje, to me spominja na Ocasio Cortez.

Saj je bil tudi Jajo pripadnik komunistične partije, strastni zagovornik Titoizma in se je nekako iniciral v Titovem Jajcu. Celo življenje živi od davkoplačevalskega denarju in ni dal še ene fige od sebe. On je pa ja zadnji, ki bi lahko kritiziral 😀

Narobe svet!

New Report

Close