Psi se kopajo v morju
Ja pse majo bolj taki…
Teolosko nepismeni… a to se zna kaki su…
Zadnjic jst na plazi… pac divja plaza… punta sika…
I tko uletita ene dve svabice z dzukelo… ko da sta ble lezbaci… ta ena buca kr zgoraj brez…
Vglavnem tko no…
Isto enkrat prej… eni slovenci… in mi spusti psa da mi se dotika futrole od palce… MRŠ! ce je mejhn pa tebi srckan se ne pomeni da je meni.
Sisi300, 23.06.2023 ob 15:48
Včeraj na naši obali. Psi se kopajo v morju in norijo po plaži. Kako lahko dovolijo kaj takega. Res prav nagnusno.
A ves kaj pa mene razjezi?
Razvajeni smrkavci, ki kricijo po plaži, starši, ki stalno kricijo nanje ……
Pse imam pa rada, me ne motijo.
Od kar pomnim smo imeli doma psa. In ko smo šli z avtom na morje, smo ga vzeli s sabo. 2 odrasla, 2 otroka in labradorc v stoenki. Brez problema. Tudi zdaj če gremo z avtom gre zraven. Na avion ga ne vlečemo. Po navadi gremo na pasje plaže ali pa na divje. Mu pa ne pustim da bi tekal čez ljudi ali po tujih brisačah.
NatašaPo, 23.06.2023 ob 18:23
Imam sama psa,pa mi na kraj pameti ne pade,da bi ga vlekla zraven na dopust…
Ljudje smo čisto izgubili kompas,kaj to pes je
ČE je res velika pasma, nevzojen ali starejši pes, pes ki ne prenese vožnje ali res odročna destinacija, potem razumem.
V nasprotnem primeru pa ne vem zakaj imate psa če vam je v napoto??
Naš gre povsod z nami in že dan pred odhodom je bolj nestrepen kot mi..prav veseli se novega potepa in mi tudi. Res se je treba malo prilagoditi, dati kak evro več ker povsod kužki niso dobrodošli, iskati senčko..itd, ampak neprimerna rezlika kot pustiti ga doma in skrbeti kako je.
Naš gre z nami tako na morje kot daljše poti z avtom po celi wvropi in ni bilo nikjer nikoli težav. Res pa da je prijazen,nekonflikten in ne rinemi z njim kjer ni zaželjen.
Na vseh plažah je tabla, da je prepovedano kopati psa v vodi. Naj gre za morje, jezera ali tudi rečne plaže. To je za umsko zdravega človeka povsem normalno in samo po sebi umevno. Ne vem kaj tu ni jasno. Gre za bakterije in okužbe v morju, zaradi katerih mnogi zbolijo. Tudi kanalizacije so problem.
Ampak zakaj lastniki psov izzivate in namerno povzročate škodo ostalim kopalcem, veste samo vi in vaši možgani. Vam je itak vseeno, itak spite s psi, se ližete z njimi, eni celo spolno občujejo s psi, in vaša bolana miselnost je, zakaj ga ne bi še oprali kopalcu pred usti?
Klik provokacija, 24.06.2023 ob 00:16
Na vseh plažah je tabla, da je prepovedano kopati psa v vodi. Naj gre za morje, jezera ali tudi rečne plaže. To je za umsko zdravega človeka povsem normalno in samo po sebi umevno. Ne vem kaj tu ni jasno. Gre za bakterije in okužbe v morju, zaradi katerih mnogi zbolijo. Tudi kanalizacije so problem.
Ampak zakaj lastniki psov izzivate in namerno povzročate škodo ostalim kopalcem, veste samo vi in vaši možgani. Vam je itak vseeno, itak spite s psi, se ližete z njimi, eni celo spolno občujejo s psi, in vaša bolana miselnost je, zakaj ga ne bi še oprali kopalcu pred usti?
Teden dni nazaj sem bila v Maredi Imajo plažo za pse in nekateri kužki so se kopali.
Klik provokacija, 24.06.2023 ob 00:27
Plaža za pse? Kot da vodi lahko zapoveš, kje bo tekla. Mislim ej sprijenci …
Ne, vodi ne moreš zapovedat kje bo tekla. Zato brez problema na Hrvaških plažah vsake toliko vidiš otoke smeti, ki priplavajo iz Albanije, Črne gore. Da o kanalizaciji in tisočeri turistov ki se kopajo v morju sploh ne govorim. Do svinarije iz Ukrajinske vojne sploh še nisem prišla. Tebe pa skrbi čistoča vode v kateri plava 5 psov? Potem pa še preberem tu gor kako je voda čista v severni Italiji, pa se res vprašam kje ste pustili možgane.
Vau ker debil z oprano glavo si pa ti?? Pa kake mate to? Od kje vam te fore da so psi umazani? Zakaj bi bili? Wtf? Zakaj potem nismo ze vsi pomrli ki imamo pse v stanovanjih?
Moj pes je lovske pasme, vzrejen za lov na perjad, vecinoma ob vodah in v mocvirjih in jaz mu omogocam zivljenje cimbolj tako, za kar je bil narejen. Torej ne na verigi ob hisi 24/7, ampak gre vsak dan z mano na dolg sprehod, kjer raziskujeva okolico in ce se le da mu pustim da gre v vodo in prinasa igraco ven. Pes neizmerno uziva! Enako na morju!
Pes je od nekdaj spremljevalec cloveka, se v jamah so imeli ze pse zraven. Uporabljali so jih za lov in vsezive druge namene in zato cenili. Kaj se dogaja zadnja desetletja z izmecki kot si ti, pa ne vem. Od kje vam ideje da so psi umazani in da ne spadajo v clovekov prostor??
Klik provokacija 24.06.2023. ob 00:16
Res prav nagnusno.
Kajti, vecina ljudi pride dopustovati na morje, da se spocije, relaksira in, ko se grejo namocit v morje, da jih pamzi ne skropijo, ne krulijo kot da jim nekdo pod vodo nogo trga, da o njihovem scanju v morje ne govorim.
Starsi ne reagirate na njihovo kricanje=kruljenje=tacanje po tujih brisacah… Boli vas patka, ane, VI ste na dopustu.
Hocem povedati, da ste vecinoma VI STARSI problem na celotni jadranski obali, ker ne obvladate svojih pamzev, nikakor pa psi!
Kar se pa pobiranja drekov tice, jaaa!!!, v tej zadevi se pa absolutno strinjam z vami.
Sem pa ze videla v Strunjanu odvrzene posrane pampersice na obali, zato mi ne govorit/trobit/moralizirat o cistoci psa.
Če je to javna in ne divja plaža, se pes ne sme kopati v morju s kopalci.
Reševalec iz vode bo pospremil lastnika, s psom iz plaže ali se prijavi redarjem ali policistom, če ne upošteva navodila reševalca.
Kjer se kopam jaz, pes nima kaj počet. Pa je to divja ali javna plaža. Če ima lastnik psa, naj zanj poskrbi, da ne skače in prsi vodo po meni in mojih oblačilih.
Pes ima v večino primerih nevzgojenega lastnika, zato pa takšen razpustos po Slovenski Obali s temi psi. Polno drekov in slinjenje po mimoidočih.