Še ena teorija zarote se uresničuje.
Če bi za vse kar sem opozarjal dobil 1000 eur bi bil milijonar.
DIGITALNI EUR
še mal pa bodo ljudje v digitalni kletki
NAVIDEZNI DENAR
Še fikcije osebe ne štekajo kako bodo keš….
prov svašta, ZBUDTE SE ŽE JA
24ur.com/novice/gospodarstvo/kaj-prinasa-sistem-digitalnega-evra.html )
——————
Temo sem že odprl pa je bila premaknjena:
Le kakšno politiko se gredo s tem moderiranjem.
( https://forum.over.net/forum/tema/se-ena-teorija-zarote-se-uresnicuje-23336505/ )
—————————-
Stran, ki deluje na tem, da preko iluzije nekatere rodbine in ljudi zaščiti druge pa izkorišča gre v nove “dogodivščine”.
Manj, kot ljudje dojemajo, da je nekaj iluzija nekaj pa dejanskost bolj lahko nad njimi izvajajo predstavo zavajanja.
Kar se tiče denarja, je že pri Bitcoinu bilo lepo vidno grafično prikazovanje fiktivnega dela Bitcoina pa čeprav tega v naravi , da bi ga držali v rokah sploh ni. Prikazujejo kovance v grafičnem smislu pa čeprav niso to nobeni kovanci ampak le na kratko nagradni produkt nekih izračunov in potrditev.
Države so v veliki meri igra nekih pravil s katero se tako imenovane elitneže čuva pred navadnimi ljudmi. Ker navadni ljudje nimajo denarja, ki se ga domisli elita ta pa ga ima, so tako navadni ljudje primorani,ker nimajo dovoljšne zavesti ostajati izpod igre vladavine prava, ki ga je uvedla omenjena elita, da lahko vlada nad svetom. Vladavina prava in njena igra se poslužujeta komercializacije in njenih vidikov ter pogodbenih zakonitosti, ki pa jih ima elita preko svojih vzvodov moč spreminjati , menjati, preklicevati, dopolnjevati kadarkoli ji to odgovarja.
Z uvedbo tako imenovanega digitalnega eura,ki naj bi bil centralizirana valuta tako denar, ki naj bi ga uporabljali ljudje širem sveta samo poglablja že prvotno goljufijo, ki jo izvaja že dolga leta nad človeštvom.
Ker se ljudje ne znajo , ne smejo, nočejo drugače zediniti so tako odprte vse možnosti, da se samooklicani gospodarji sveta preko iluzij pri katerim so jim v pomoč tehnologije še bolj zavarujejo pred ljudmi in pomanjkanjem blagostanja in oblasti. Navadne ljudi pa s tem še bolj potisnejo v svet totalne iluzornosti in navidezne resničnosti.
Tisti, ki do nekih mer poznamo kriptografijo, kar se tiče ustvarjanja tako imenovanih kriptovalut vemo, da se te lahko napišejo brez večjih težav pa tudi določajo neki pogoji v zvezi z njimi, sploh tisti, količinski. Ker lahko sami napišemo količino enot s tem sami določamo koliko nekih enot le teh bo prikazanih. Lahko jih tudi ponovno in naknadno napišemo, če smo že prej izbrali, da bomo imeli “tovrsten kovanec”, token.
S tem lahko opazimo in zvemo bližje kakšno umazano igro se hoče iti ta samooklicana elita nad ljudmi, ki pa bi takšno enoto, kot denarno sredstvo seveda pod njenim absolutnim nadzorom ponudila milijonom ljudem na svetu, kot “pošteno plačilno sredstvo za menjavo blaga in storitev”.
Ker znam biti takšen , da v opis, dam lahko tudi “smrdljive” besede to pomeni, da lahko po domače rečem, da se je verjetno tako med ljudmi in med samooklicano elito nekomu težje usrat, kot pa napisat preko tipkovnice na ekranu nekaj milijonov, milijard nekih tako zvanih enot, kovancev, saj se preko programskih aplikacij dejansko prav to dogaja in je na voljo.
To kar hoče samooklicana elita storiti s tem eur je podobno, kot bi si želeli mnogi nadobudneži tako imenovane kripto sfere, ko sami začenjajo s tako imenovanim “ustvarjanjem lastnega kovanca”. Namreč želeli bi si, da se za “njihov kovanec” začne zanimati čimveč ljudi in s tem kripto market. S čimer se pojavi tudi možnost, da bo nekdo kovanec kupil, plačal s tem pa bo snovni avtor kovanca lahko tiste, ki si jih je pridržal prodal ter si po nekih kanalih to zamenjal v neke protivrednosti, ki mu lahko dejansko doprinesejo, k blaginji v njegovem realnem življenju.
Na kratko, gre se za zvito igro, ki se lahko preko računalniških struktur dogaja v tako zvanem digitalnem svetu. Zvito pa zato, ker imajo imajo te omenjene elite pod svojimi iluzornimi oblastmi možnost takšno igro VSILITI ljudem v vsakdanjo rabo. Zapišejo, da je zakonito plačilno sredstvo. In potem tudi je.
S tem se kaže, da se dejansko igrajo bogove na zemlji, saj kar zapišejo to postane pravilo in praksa, ki so jo nekateri z lastnimi žvljenji pripravljeni ščititi do smrti. Ljudje pa ker ne vedo, ne znajo drugače, nočejo drugače, hočejo tako pa potem temu sledijo, kot bi to bila neka univerzalna zakonitost in neizpodbitna resnica neke avtoritete in da ne rečem morale.
Zakaj elita to sploh počne niti ni tako težko doumeti. Namreč zato, ker lahko. Saj tisti, ki se zavedajo iluzije vedo kaj je iluzija kaj pa je res. In tisti, ki manipulira, laže, zavaja VE, DA ZAVAJA.
Kot je bilo že pisano , da nekako lahko lažeš celemu svetu ampak sebi ne moreš. Torej lažnik, lažnjivec ve, da laže čeprav morda drugi ne vedo, da laže.
Meni očitno zbujanje ljudi ne gre prav dobro od besed pa vendar se že več let trudim, da bi uspel premakniti večim ljudem zavest v budnost, da bi svet ljudi lahko bil krepko drugačen in bližje tega , kar si,kot ljudje,ki smo čutni želimo. Ne želimo si trpljenja ljudi saj nam to ne prinaša veselja. Zavedamo pa se, da so med ljudmi tudi ljudje, ki se jih naziva s psihopati, sadisti itd. Namreč oni so posledica in del človeštva , saj prihajajo iz iste vrste. Torej z drugimi besedami ustvarilo jih je človeštvo samo.
Preteklosti ni tako, kot ni prihodnosti in je vedno bila le sedanjost. Pa vendar se po minuli sedanjosti in v sami sedanjosti zaziramo v prihodnost, ki je ni. S tem mnogi nevedoč zremo v iluzijo in v njej že v naprej nekaj počnemo in počnejo. Pa čeprav se tega ne da. Ker živimo vedno samo v sedanjosti v prihodnost in preteklost pa odhajamo z mislimi, kjer sta realnost in iluzija lahko hitro neločljivi to seveda barabinska elita izkorišča, kar se da močno. Preko komercialnih in drugih pogodb človeka zaveže k temu, da svojo zavest podreja v mislih iluziji in ne realnosti sedanjosti. Ljudje svojo zavest privežejo obljubi,ki so jo nekomu podali ne vedoč, da je obljuba sama bila le posledica nekoč nekega stanja dotičnega človeka.
Iluzorni denar, iluzorni zakoni, iluzorne osebe, iluzorne želje, iluzorni dolgovi, iluzorne predstave, iluzorna stanja, iluzorna mislenost in še več tega pelje ljudi in njihovo zavest v totalno izrojenost človeškega bitja in njegovo neprisebnost. Postaja nekaj drugega, kar pa ima potencial biti in zaradi česar je sploh obstoječ in živ. Kajti ni ga živega, ki bi preko iluzije živ postal. Je pa mnogo teh, ki so zaradi iluzije izgubili življenje in še vedno ga.
Če je tisto, kar se kaže lahko za večino ljudi zlo potem bi dejal, da digitalni euro je del hudega zla. Namreč ta je le mejnik za vpeljevanje človeške zavesti v še več zla in še več trpljenja.
Zbudite se
In potem se nekdo odloči, da tega nimaš več in ti blokira dostop. Ali pa on določi, kaj boš še lahko plačal. Načeloma nisem teoretik zarote, ampak tole gre res v smer totalne kontrole.
Nemcem se je tudi fajn zdelo, da imajo termostate na wifi. Dokler jim jih niso na daljavo blokirali in znižali temperaturo. Ljudje pa kupujejo vse v imenu “napredka”.
254, 03.07.2023 ob 15:25
In potem se nekdo odloči, da tega nimaš več in ti blokira dostop. Ali pa on določi, kaj boš še lahko plačal. Načeloma nisem teoretik zarote, ampak tole gre res v smer totalne kontrole.
Nemcem se je tudi fajn zdelo, da imajo termostate na wifi. Dokler jim jih niso na daljavo blokirali in znižali temperaturo. Ljudje pa kupujejo vse v imenu “napredka”.
Ni potrebe, da se “nekdo” odloča večkrat, saj je mnogo tega lahko preprogramirano vnaprej. Seveda pa je možno tudi vmes spreminjati.
To je pač sistem neke igre, kjer ima nekdo na eni strani moč spreminjati v njej kar hoče na drugi strani pa se je drug prisiljen prilagajati vsemu temu.
Za prikaz bi bilo igranje monopolija, kjer tisti, ki uvedejo digitalni euro lahko sebi iz banke vzamejo kolikor hočejo, se premikajajo kolikokrat hočejo in gredo kamor hočejo ob enem spreminjajo pravila igre kakor in kdaj se jim to zahoče drugi pa imajo točno določena pravila, omejen čas ob enem pa se jim pravila še spreminjajo in se jim morajo prilagajati non stop. S časoma seveda tisti, ki so uvedli eur kupijo ves svet monopolija z lažnim denarjem in vsi drugi igralci živijo posledično na tujem svetu dokler ne izpadejo iz igre.
Totalitzirana igrica, ki jo hočejo vsiliti ljudem. Vsiliti pa beseda zato, ker imajo za vzvode tako že vpeljano igro vladavine prava pa tudi vojsko, policijo in ostale privžence tej njihovi sekti, ki brez vprašanj deluje na ukaz.
ja855, 03.07.2023 ob 14:39
Digitalni denar.
Nekaj, kar je odvisno od štroma. Neoprijemljivo. In kar ti lahko nekdo vzame s tem, da naredi en klik.
Za:
Digitalni denar.
Nekaj, kar je odvisno od štroma. Neoprijemljivo. In kar ti lahko nekdo vzame s tem, da naredi en klik.
————————————
To že sedaj lahko počnejo z vsem tako z denarjem, kot z dokumenti. Oni vam jih izdajo oni jih tudi preklicujejo kakor se jim zahoče in odredijo.
Omenjeni digitalni eur jim omogoča veliko večjo kontrolo, monopol, manipulacijo,vpogled v mikrotranskacije , davčenje vseh transkacij, različna pogojevanja , blokade, usmerjanje, diktiranje trga, propad trga, diktiranje poročij v EU kakšna bo njihova kupna moč, politični ustroj,stanje okrajev, stanje firm itd. Mnogo in še mnogo več enih možnosti za manipulacijo proti sedanjemu njihovem FIAT denarju, ki je prav tako natega tisočletja.
Meni se zdi, da že zadnjih n let plačujemo z digitalnim denarjem, ampak pač prek posrednikov (bank). Od kar v službah ne dobiš več kuverte v roke … En klik (banke) in lahko si brez. Električni mrk, internetni mrk – ne prideš do svojega denarja. Tako da si itak delaš utvare, da je sedaj bistveno drugače kot bo kasneje.
In kakšna je ta teorija zarote, ki se uresničuje? A na tisto prerokbo, da naj bi v roku enega leta od cepljenja umrla tretjina Slovencev, si že pozabil?
Tudi za prerokbe je potrebno imeti nekaj intelektualnih kapacitet. Vse kar omenjaš, da naj bi nas spravilo v digitalno kletko, je že sedaj možno, saj imamo račune na bankah in lahko centralna oblast kadarkoli blokira ali omejuje dostop, transfer denarja, dvige na bankomatih in tako dalje.
Tako imenovani digitalni evro naj bi primarno pomenil alternativo gotovini. Torej lahko plačuješ in prejemaš denar BREZ vpletenosti banke ali koga drugega. Vse transakcije bodo anonimne. Imam sicer določene pomisleke glede izvedljivosti določenih feature-jev in nekaterih omejitev, ampak na splošno se mi ideja ne zdi slaba. Glavna slabost v luči anonimnosti se mi pa zdi ista kot nasplošno pri kriptovalutah: v določeni fazi moraš v virtualno denarnico naložiti (ali odvzeti) denar. In to je sledljivo! No, če ne drugega, še vedno ostane opcija, da dvigneš papirnato gotovino na bankomatu in nekomu s tem plačaš, da ti naloži digitalni evro v tvojo virtualno denarnico. V tem primeru oblast ve zgolj to, da si na nekem bankomatu dvignil določeno vsoto denarja. Zakaj niso evrobirokrati raje kar uzakonili bitcoin kot plačilno sredstvo, ki vse navedeno že omogoča? Ker hočejo kontrolirati “rudarjenje” oz. emisijo teh digitalnih evrčkov, ali drugače povedano, nadzirati hočejo vrednost valute.
Nasplošno se strinjam, da je vedno zdravo imeti določeno mero skepticizma, ampak to počneš razumno in z argumenti. Ne pa pisati spisov o fiktivni državi, neobstoječem denarju, digitalno iluzijo, itd.
otherside, 03.07.2023 ob 16:24
In kakšna je ta teorija zarote, ki se uresničuje? A na tisto prerokbo, da naj bi v roku enega leta od cepljenja umrla tretjina Slovencev, si že pozabil?
Tudi za prerokbe je potrebno imeti nekaj intelektualnih kapacitet. Vse kar omenjaš, da naj bi nas spravilo v digitalno kletko, je že sedaj možno, saj imamo račune na bankah in lahko centralna oblast kadarkoli blokira ali omejuje dostop, transfer denarja, dvige na bankomatih in tako dalje.
Tako imenovani digitalni evro naj bi primarno pomenil alternativo gotovini. Torej lahko plačuješ in prejemaš denar BREZ vpletenosti banke ali koga drugega. Vse transakcije bodo anonimne. Imam sicer določene pomisleke glede izvedljivosti določenih feature-jev in nekaterih omejitev, ampak na splošno se mi ideja ne zdi slaba. Glavna slabost v luči anonimnosti se mi pa zdi ista kot nasplošno pri kriptovalutah: v določeni fazi moraš v virtualno denarnico naložiti (ali odvzeti) denar. In to je sledljivo! No, če ne drugega, še vedno ostane opcija, da dvigneš papirnato gotovino na bankomatu in nekomu s tem plačaš, da ti naloži digitalni evro v tvojo virtualno denarnico. V tem primeru oblast ve zgolj to, da si na nekem bankomatu dvignil določeno vsoto denarja. Zakaj niso evrobirokrati raje kar uzakonili bitcoin kot plačilno sredstvo, ki vse navedeno že omogoča? Ker hočejo kontrolirati “rudarjenje” oz. emisijo teh digitalnih evrčkov, ali drugače povedano, nadzirati hočejo vrednost valute.
Nasplošno se strinjam, da je vedno zdravo imeti določeno mero skepticizma, ampak to počneš razumno in z argumenti. Ne pa pisati spisov o fiktivni državi, neobstoječem denarju, digitalno iluzijo, itd.
Ti meni pokaži moje besede kjer sem jaz pisal, da bodo v roku enega leta cepljeni umrli pa ti polubim dupe. Če pa nimaš pa pridi lažnjivo bedno da te usekam po lažnjivem gobcu.
Madona mi greste na k*rac banda hudećevska lažnjiva. Digitala ima lepo možnost da v trnutku ko stegneš tvoj drek se bi vsem prikazalo kje si in se te obišče. Enkrat ali dvakrat bi dobilo po gobcu nikoli več ne bi tako zavestno lagalo iz dneva v dan.
Mnmnmn17, 03.07.2023 ob 16:00
Meni se zdi, da že zadnjih n let plačujemo z digitalnim denarjem, ampak pač prek posrednikov (bank). Od kar v službah ne dobiš več kuverte v roke … En klik (banke) in lahko si brez. Električni mrk, internetni mrk – ne prideš do svojega denarja. Tako da si itak delaš utvare, da je sedaj bistveno drugače kot bo kasneje.
Kdo si dela utvare, daj bodite bolj konkretni?
glupost je neuništiva, 03.07.2023 ob 16:36
Meni je smešno, ko takile “prebujenci” ,ki nas opozarjajo glede digitalnih uradnih “fiat” valut, hkrati nastopajo kot veliki verniki v kriptovalute.
Kaj pa so kriptovalute drugega kot digitalna fiat izmišljotina, ki nima nobenega realne podlage?
Kakšne uradne fiat valute lol? Kaj misliš, da je pod digitalni euro mišljeno drugega kot pa kriptovaluta?
Dej zbud se
In ja očitno vam lahko “takšni” pravimo zbudite se.
Tisti, ki vemo nekj o kriptovalutah lahko kaj povemo o tem ali boste pač vi razlagali, ki pojma nimate?
Ni narobe da nimate pojma o tem ampak je narobe to, da vam je ispod časti da bi vam kdo razlagal, ki nekaj ve. Bebci se kažete in to na veliko.
Kako fino je bit anonimen in se iz kavča poigravat z ljudmi!
Smrti po cepljenju se še kako dogajajo, mesec dva, pol leta leto po cepljenju. Samo da lažnivi smrdljivi mediji tega niso nikoli objavili. Ker ne smejo!
In ravno desni so bili tisti prikriti morilci, ki so za časa janše ljudi silili k cepljenju, sami pa se mnogi niso cepili !! Banda ušiva! Poznam kar nekaj primerov, ko so se ljudje zaradi službe morali nujno cepit, da ne zgubijo dela, potem pa so počasi zbolevali! Zato se pridružujem, da bi take kot ti z veseljem po gobcu zaradi laži, manipuliranja, ki do vodila v smrti in razna obolenja.
Pa še to: ni vam bila dobra Jugoslavija, sprdačili ste se iz ljudi, valute, sistema, zdaj pa požirajte evropski demokratični drek in bruhanje.
Jaz ne vidim v tem nobene teorije zarote, neko deep state kvazi bullshit neumnosti… Je pač ena od idej ki je še vsaj nekaj 10 let ne bomo videli, pač fizični denar ne bo kar izginil od danes na jutri. Če mene vprašaš glede varnosti je pa tak isto sranje, ukrade se lahko denar ki ga imaš na fonu kot tudi denarnica iz žepa. Nevem zakaj eni in isti ljudje spet ven mečete nek bullshit.
Aha, 03.07.2023 ob 16:45
Dajte vi, prebujeni, enkrat razložit, kakšen bi moral biti svet po vaših (kripto)načrtih. Stalno samo ta blesava mantra: prebudite se, prebudite se. Kaj pa vi, prebujeni, ponujate?
Ponujamo, da nehate verjeti v namišljeno iluzijo tistih, ki se imajo za oblast in ljudem določajo pogoje za življenje in preživljanje.
Kako se preživi in od česa se živi vsi živi vemo. Ne potrebujemo igric kretenizma nad nami s katerimi lahko malo njih živi, kot bogovi drugi pa kot namišljena budala.
Zakaj misliš, da ima sploh bilo kateri denar neko vrednost?
Vse je v verovanju. Ljudje verjamejo v mnoge idiotizme to pa je iluzija. Iluzija je idiotizem.
Ker na iluzijo se ni za zanesti, kot se na idiota ni za zanesti ali na idiotizem.
Slovencev je malo in ne bi smelo biti težko,če bi se zavzeli, da se širi resnica ne pa debilizem idiotizem.
Dolgovi so iluzija. Ne obstajajo dolgovi, kjer si dolžan denar v realnosti. Ljudje z verovanji jih povzročajo realne. Dolgovi povzročajo da so ljudje dolžniki in s tem sužnji sistemu, ki je le igra pravil v katero mnogi verjamejo, ker niso prisebni, zavestni, kar se da biti.
Posledično so ljudje in njihovi potomci sužnji skupin, ki dolga leta izkorišča naivnost ljudi.
Torej ponujamo resnico ne pa laž. Če resnica boli, pač boli. Vi pa se odzivate , ker ne vidite alternative, da pa je potem ok še vedno naprej živeti v iluziji in vsak dan večji, kar je popoln absurd in ponovno idiotizem.
Darw., 03.07.2023 ob 16:29
Ti meni pokaži moje besede kjer sem jaz pisal, da bodo v roku enega leta cepljeni umrli pa ti polubim dupe. Če pa nimaš pa pridi lažnjivo bedno da te usekam po lažnjivem gobcu.
Madona mi greste na k*rac banda hudećevska lažnjiva. Digitala ima lepo možnost da v trnutku ko stegneš tvoj drek se bi vsem prikazalo kje si in se te obišče. Enkrat ali dvakrat bi dobilo po gobcu nikoli več ne bi tako zavestno lagalo iz dneva v dan.
Tako je! Edini ki ima pravico lagati brez posledic je Darmun!
hahha, 03.07.2023 ob 16:46
Jaz ne vidim v tem nobene teorije zarote, neko deep state kvazi bullshit neumnosti… Je pač ena od idej ki je še vsaj nekaj 10 let ne bomo videli, pač fizični denar ne bo kar izginil od danes na jutri. Če mene vprašaš glede varnosti je pa tak isto sranje, ukrade se lahko denar ki ga imaš na fonu kot tudi denarnica iz žepa. Nevem zakaj eni in isti ljudje spet ven mečete nek bullshit.
Fizični denar, keš seveda ne bodo preklicali takoj. To ni nobena skrivnost, saj imaš v članku napisano. Daj drugič preden bleješ traparije vsaj članek preberi preden prideš in trosiš brez veze besede in meni čast trosiš,ko ti odgovarjam.
Darw., 03.07.2023 ob 16:58
Fizični denar, keš seveda ne bodo preklicali takoj. To ni nobena skrivnost, saj imaš v članku napisano. Daj drugič preden bleješ traparije vsaj članek preberi preden prideš in trosiš brez veze besede in meni čast trosiš,ko ti odgovarjam.
…čas trošiš
Ti. moderator, ki pa brišeš del linkov in prestavljaš teme pa se goni v *urac!