Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kaset ne bombe

Kaset ne bombe

so to?Kako delujejo?

https://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/622c43e7f2e54/zdruzeni-narodi-ruska-vojska-uporablja-tudi-zloglasne-kasetne-bombe

http://www.stopclustermunitions.org/en-gb/cluster-bombs/what-is-a-cluster-bomb.aspx

velik kanister ki vsebuje kup bombic, ko jo odvržejo iz frčoplana se razsuje po določenem območju in naredi veliko manjših škod namesto ene veliko. Problem je ker jih par procentov ne raznese in ostanejo razmetane na neznanem območju pripravljene za mulčke da se gredo igrat z njimi. So različne, ene za tanke, druge za pehoto, itd… bolj enostavno pa ne znam razložit. Uporabjajo jih vsi,  ki jih imajo. Rusi jih zmetavajo skupaj z ostalo svinjarijo ki jo imajo, ukrajincem pa jih je zgleda zmanjkalo, pa so šli v šoping.

Ni najhujša svinjarija, ki jo imajo, ni pa nedolžna.

In prepovedane so od 2008!

Ukrajinski narod se mi smili, ker so jih voditelji, predvsem tuji, zvlekli v vojno, tudi za to, da se rešijo starih zalog orožja, tudi takega, ki bi ga že pred leti morali uničiti sami.

Odgovor na objavo uporabnika
Se vtaknem zraven, 08.07.2023 ob 15:40

In prepovedane so od 2008!

Ukrajinski narod se mi smili, ker so jih voditelji, predvsem tuji, zvlekli v vojno, tudi za to, da se rešijo starih zalog orožja, tudi takega, ki bi ga že pred leti morali uničiti sami.

kako je pa parim tujim voditeljem uspelo cel 50mio narod zvlečt v vojno?

Rusi jih uporabljajo v Ukrajini?  Če bi jih, bi se o tem že na veliko pisalo.

Američani jih bodo prvi uporabili v tej vojni, njim ni škoda Ukrajincev.

prepoved nima veze, niti rusi niti ukrajinci niso podpisali nič

https://en.wikipedia.org/wiki/Convention_on_Cluster_Munitions

kasetke, 08.07.2023 ob 15:46

Rusi jih uporabljajo v Ukrajini?  Če bi jih, bi se o tem že na veliko pisalo.

Američani jih bodo prvi uporabili v tej vojni, njim ni škoda Ukrajincev.

Rusi uporabljajo vse razen atomskih in bio. Če ne šteješ njihove umazanije in arestantov z hepatitisom in aidsom. Vse. In o vsem se piše, niti rusi ne zanikajo.

https://tass.com/politics/1644175

tass :-DDDD

Bombe, ki se odprejo v zraku in se razpršijo na več manjših bomb na širšem območju.

Baje je njihova uporaba prepovedana.

Ampak Ameri si itak lahk dovoljo vse kar se jim sprdne, pa NIKOM NIŠTA.

NAJVEČJI ZLOČINCI

wd40a, 08.07.2023 ob 15:50

Rusi uporabljajo vse razen atomskih in bio. Če ne šteješ njihove umazanije in arestantov z hepatitisom in aidsom. Vse. In o vsem se piše, niti rusi ne zanikajo.

Saj ukrajinci oziroma zahod tudi. 😉

Anonimen15748292, 08.07.2023 ob 17:18

Saj ukrajinci oziroma zahod tudi. 😉

zahod razen pičk kot so ZDA, GB in Francija s tem nima kaj dosti.

Južna smiri živce. Rusi uporabljajo tudi kemijo  strupe in jih zažigajo. Žive.

tole., 08.07.2023 ob 15:43

kako je pa parim tujim voditeljem uspelo cel 50mio narod zvlečt v vojno?

Enako kot je trem Jugo voditeljem uspelo speljat 15 milijinov ljudi v vojno.

kdo drug kot zločinske Zda , ne priznavajo rimskega statuta,ubijajo ljudi brez dokazane krivde,vodijo koncentacijsko taborisce guantanamo, sprozijo vojno v ukrajini in jih zalagajo z vsem sranjem ki ga premorejo zato da neumni ukrajinci bijejo njihovo vojno….kasetne bombe so zgilh pljunek v morje in jih posiljajo zaradi tega da sprovocirajo ruse da bodo neumnim ukrotom vrnili z isto mero….zlicinci kot si zda plus vodljivi pudlji kot eu in zabit narod kot ukrajinci je recept za katastrofo

ok, ok, zda so packi, pa gor pa dol, ampak kako bodo rusi vrnili ukrotom za bombe, če jih pa že zdaj  zmečejo 20x več kot ukrajinci? Pa kakšne bedarije ti pišeš. Ti sploh spremljaš kolk ene municije popokajo rusi? Aviacije ukrajina praktično nima več od prvega tedna.

Ena južna neprijavljena, 08.07.2023 ob 17:18

Bombe, ki se odprejo v zraku in se razpršijo na več manjših bomb na širšem območju.

Baje je njihova uporaba prepovedana.

Ampak Ameri si itak lahk dovoljo vse kar se jim sprdne, pa NIKOM NIŠTA.

NAJVEČJI ZLOČINCI

res je…in ne samo to to je genocidni narod….namen zda je uniciti rusijo in njene narode;razkosati drzavo in se polastiti neizmernega bogatstva ki ga zajema rusija….to je poiskusal napolen,nato hitler in zdaj biden…rusi nikoli v zgodovini niso napadli evrope

Takoj v Rusijo pijana Jula, da rešiš kar se se rešit da. Južno vzameš s sabo za nadzorno kamero.☝️

IMG 20230623 195842

wd40a, 08.07.2023 ob 17:26

zahod razen pičk kot so ZDA, GB in Francija s tem nima kaj dosti.

Južna smiri živce. Rusi uporabljajo tudi kemijo  strupe in jih zažigajo. Žive.

Ne boš verjel, prav enake packarije delajo tudi zahodnjaki oziroma po tvoje ZDA, VB, Francija…

Le da te novice zaradi medijske blokade ne pridejo do nas.

Jaz vem☝️, 08.07.2023 ob 18:12

Takoj v Rusijo pijana Jula, da rešiš kar se se rešit da. Južno vzameš s sabo za nadzorno kamero.☝️

IMG 20230623 195842

ni lepo da po svoji “zašpehani ĥčeri” objavljas sliko svoje matere hehe….ampak tak si…zabiti viharc in ne mores si pomagat

Anonimen15748292, 08.07.2023 ob 18:31

Ne boš verjel, prav enake packarije delajo tudi zahodnjaki oziroma po tvoje ZDA, VB, Francija…

Le da te novice zaradi medijske blokade ne pridejo do nas.

in kaj sem jaz napisal? In nobene blokade ni. Vse je objavljeno, vse kar so počeli zadnjih 40 let imaš na dosegu tipkovnice.

Julij Cezar, 08.07.2023 ob 18:33

ni lepo da po svoji “zašpehani ĥčeri” objavljas sliko svoje matere hehe….ampak tak si…zabiti viharc in ne mores si pomagat

Pijana Jula, ti povem da si vsega ti kriva poscanjela. Ob Putinu bi ti morala zdaj bit, kot Brežnjev iz nekih cajtov. Dedc je več vodke požrl kot ga je ti neseš, pa je Rusija stala.☝️

wd40a, 08.07.2023 ob 18:36

in kaj sem jaz napisal? In nobene blokade ni. Vse je objavljeno, vse kar so počeli zadnjih 40 let imaš na dosegu tipkovnice.

En drek je napisano. Ne verjemi vsega.

pa mislim da so počeli še hujše svinjarije, kot so objavljene. Dokazat pa seveda ne morem, Me ni bilo zraven.

Jaz vem☝️, 08.07.2023 ob 18:37

Pijana Jula, ti povem da si vsega ti kriva poscanjela. Ob Putinu bi ti morala zdaj bit, kot Brežnjev iz nekih cajtov. Dedc je več vodke požrl kot ga je ti neseš, pa je Rusija stala.☝️

viharni debil,a ves kako  bi bilo tebi ime ce bi bil kasetna bomba?krmaća hehe…no saj to si ze zdaj…..krmaća sa zakašnjenjem

New Report

Close