če bi bile danes volitve
Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 10:59
2 leti vlade Ivana Noriškega bomo plačevali 10 let.
To lahko napiše samo na pol pismen bedak. Namreč če pogledamo finance v času janševanja in v času, ko je bil v opoziciji, je vsakemu jasno kaj odplačujemo in še bomo.
Drug boljši argument prosim!
Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 11:09
Danes odplačujemo bone, dodatke in še vse ostalo, ki jih je Ivan Noriški delil v času plandemije kot, da bi denar rastel na drevesu.
Bo šlo?
Kak argument prosim? Kolikor vidim ne odplačujemo tega, pač pa odplačujemo, dolgove ki so nastajali 27 let in so nastajali zaradi odpisov dolgov, bank, skladov, medicinske opreme….
Tisti boni od katerih je imel tudi nižji sloj nekaj, je kapljica proti ostalim nečednostim in neupravičenim odhodkom.
janko141, 16.07.2023 ob 11:20
Kak argument prosim? Kolikor vidim ne odplačujemo tega, pač pa odplačujemo, dolgove ki so nastajali 27 let in so nastajali zaradi odpisov dolgov, bank, skladov, medicinske opreme….
Tisti boni od katerih je imel tudi nižji sloj nekaj, je kapljica proti ostalim nečednostim in neupravičenim odhodkom.
Haha, nižji sloj, da je imel nekaj od bonov?
Dva dni dopusta na kredit, ki ga bo ta isti nižji sloj, ki že tako nič nima, vrnil v 10x meri. Bravo. 🙂
Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 11:17
Še dobro, da vas je takih samo 1/4.
ja po gausovi krivullji se izide, četrtina pametna, dve četertini povprečni, 1/8 priseljencev iz juga, ki volijo anti janša ne glede na kandidata in 1/8 prisesancev na proračun, če je določena stranka na vladi.
Anonimen15748292, 16.07.2023 ob 11:22
Haha, nižji sloj, da je imel nekaj od bonov?
Dva dni dopusta na kredit, ki ga bo ta isti nižji sloj, ki že tako nič nima, vrnil v 10x meri. Bravo. 🙂
Kako pa si to izračunal? Namreč moja plača je ista, dajatve iste, razporeditev dajatev je pa drugačna, torej kako si prišel do 10x? Mi razložiš?
janko398, 16.07.2023 ob 11:29
Zaenkrat še ne, če bi mi pa plačali pa toliko boljše. Vi pa to delate zastonj, kdo je že bolj neumen?
Jest ne soadam ned “vojačke” kot ti.
A pa čist zares verjamete, da če pišete pod xx nicki in spreminjate spol (lol) da se ne vidi iz avijona da je ena sama kopriva, ki se niti ne potrudi, da bi malo menjala stil pisanja, število vrstic, presledke, slovnične napake…😆😆😆
Men ste tok smešni no.