Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naj vstrajam

Naj vstrajam

Kako je z sexom pri vas. Midva sva že kr dolgo skupaj. Žena nikoli ne da pobude za sex, pa se takrat z tako težavo to naredi. Razmišljam, da je ne privlačim vec. Oba imava službe, hišo, avte, gre nama dobro. Delo imava razporajeno, vsak dela svoje.. Smo normalna družina, ampak zakon brez intime ne more dolgo it. Meni je intima pomembna, njej ni. Ko ji kaj omenim, samo molči. Nevem več, kaj si naj mislim. Sem že bil tako daleč, da sem razmišljal, da prekinem vezo, ampak sem mislil, da se bo kaj spremenilo, vendar se ne.

Joj.ko v odnos mesate hise avte itd pa nima to veze no… pac je stabo zarad hise avta lazjega materialnega lajfa zato pa nikoli ne da pobude in ji ni, ker ji ti nisi kot moski privlacen..

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2901, 22.07.2023 ob 19:58

Kako je z sexom pri vas. Midva sva že kr dolgo skupaj. Žena nikoli ne da pobude za sex, pa se takrat z tako težavo to naredi. Razmišljam, da je ne privlačim vec. Oba imava službe, hišo, avte, gre nama dobro. Delo imava razporajeno, vsak dela svoje.. Smo normalna družina, ampak zakon brez intime ne more dolgo it. Meni je intima pomembna, njej ni. Ko ji kaj omenim, samo molči. Nevem več, kaj si naj mislim. Sem že bil tako daleč, da sem razmišljal, da prekinem vezo, ampak sem mislil, da se bo kaj spremenilo, vendar se ne.

“Ko ji kaj omenim, samo molči.”

Kdor molči, devetim odgovori, včasih največ povemo s tem, ko nič ne rečemo.

Zartrose, 22.07.2023 ob 20:06

Joj.ko v odnos mesate hise avte itd pa nima to veze no… pac je stabo zarad hise avta lazjega materialnega lajfa zato pa nikoli ne da pobude in ji ni, ker ji ti nisi kot moski privlacen..

Vse to kar imava, sva si ustvarila skupaj

Anonimno 8409, 22.07.2023 ob 20:09

“Ko ji kaj omenim, samo molči.”

Kdor molči, devetim odgovori, včasih največ povemo s tem, ko nič ne rečemo.

In kaj želi s tem povedat?

Je seks del intime ali je vda intima, ki zate kaj šteje, seks?

Torej sta se izkoristila da sza skupaj lazje prisla do hiss, tud to je verzja tegaa kar sem gor napisala, sama ne bi prisla do hise ne… verjwmi, cw je zenaki do moskega zradi njega, ji je privlcen in bo se odzivala na bobude in djl pobudo ter bila nezno sstrstna z njim, ce je seveda zdrva in jo ne tarejo kmsne skrbi tezave pa ji zradi tegaa trenutno ni so spolnosti.. ti pa pises da nikoli ne d pobude, d ji ni, je tiho.. vsi znaki da ji paac do tebe ni, zal. Zdaj  se bos na stara leta locevl in zzivel sam al pa sel iz te zlagane partnerske veze je pa osebna odlocitev.. kok mas jajca sam zazivet na stara leta,mnogi se tega bojijo..

Pogovor pogovor pogovor

Terapija

Potem šele greš, če ni efekta

Midva sva se enostavmo odtujila. Nis čutila da sem vredna ljubljena posebna samo njegova

Umaknila sem se

S tem se je zgodil razpad sistema in težka pot okrevanja po ločitvi, od razočaranja do  vsega. Otroci. Odpor sorodstva. Zapustili me kvazi prijatelji. Moj bog vsega je bilo….

Ampak danes sem v novi vezi. Drugačni. Mi je ok.

Zartrose, 22.07.2023 ob 20:16

Torej sta se izkoristila da sza skupaj lazje prisla do hiss, tud to je verzja tegaa kar sem gor napisala, sama ne bi prisla do hise ne… verjwmi, cw je zenaki do moskega zradi njega, ji je privlcen in bo se odzivala na bobude in djl pobudo ter bila nezno sstrstna z njim, ce je seveda zdrva in jo ne tarejo kmsne skrbi tezave pa ji zradi tegaa trenutno ni so spolnosti.. ti pa pises da nikoli ne d pobude, d ji ni, je tiho.. vsi znaki da ji paac do tebe ni, zal. Zdaj  se bos na stara leta locevl in zzivel sam al pa sel iz te zlagane partnerske veze je pa osebna odlocitev.. kok mas jajca sam zazivet na stara leta,mnogi se tega bojijo..

Nisva se niti pri Abrahamu, tako da je časa se dovolj. Nebi je rad prevaral, ker jo se vedno imam rad, čeprav sem imel že večkrat priložnost. Da so pa lahko ženske tako preračunljive, pa vem že dolgo

Ona med sexom uživa?

Če ti bo v tolažbo ,pri nama z partnerjem je tudi suša kar se intime tiče .Enostavno ne pokaže interesa ,enkrat sem mu omenila ,da se mi zdi to nesprejemljovo,pa mi je odgovoril ,da njemu pač ni do tega .Meni je sicet to zelo čudno saj v prejšnjih vezah je bilo kar se spolnosti tiče popolnoma drugače  .Glede na to,da sem urejena ženska in privlačna .Sicer hodi nikamor tako ,nikoli pa ne moreš vedet…Čas bo pokazal svoje,če se prej ne razidem z njim ,ker 1 krat na mesec je zame mizerno .Prej nikoli nisem tega doživela ,in tudi mi ni bilo jasno ,da je to sploh lahko problem pri moških .

janezi

“vZtrajam”, ne “vStrajam”,  se napiše, a veste Janezi?

Pa se potrudiš med sexom, se ji posvetiš?, 22.07.2023 ob 20:23

Ona med sexom uživa?

Ne,vidi se, da ne uživa. Zeli hitro zakljucit.. Nima rada nežnosti. Zato je niti sam ne želim vec obremenjevat

buu., 22.07.2023 ob 20:28

janezi

“vZtrajam”, ne “vStrajam”,  se napiše, a veste Janezi?

Če nimaš odgovora na temo, bodi tiho

Kakšen seks, slovnico in pravopis se nauči, čefurka usrana!

Bony536, 22.07.2023 ob 20:27

Če ti bo v tolažbo ,pri nama z partnerjem je tudi suša kar se intime tiče .Enostavno ne pokaže interesa ,enkrat sem mu omenila ,da se mi zdi to nesprejemljovo,pa mi je odgovoril ,da njemu pač ni do tega .Meni je sicet to zelo čudno saj v prejšnjih vezah je bilo kar se spolnosti tiče popolnoma drugače  .Glede na to,da sem urejena ženska in privlačna .Sicer hodi nikamor tako ,nikoli pa ne moreš vedet…Čas bo pokazal svoje,če se prej ne razidem z njim ,ker 1 krat na mesec je zame mizerno .Prej nikoli nisem tega doživela ,in tudi mi ni bilo jasno ,da je to sploh lahko problem pri moških .

Lahko pa, da je pri tebi tako kot pri meni. Samo onadva vesta, zakaj je tako

pravijo da upanje umira zadnje 👍

Slovnica, 22.07.2023 ob 20:32

Kakšen seks, slovnico in pravopis se nauči, čefurka usrana!

Vzemi tableto

Anonimno 2901, 22.07.2023 ob 20:33

Lahko pa, da je pri tebi tako kot pri meni. Samo onadva vesta, zakaj je tako

Nisi napisal kak je bil vajin odnos prej kaj se intime tiče .Je bilo prej več ,in se je z časom začelo zmanjševat ?.

Anonimno 2901, 22.07.2023 ob 20:35

Vzemi tableto

[/quot]

Ti pa pojdi ponovno v šolo. In to v osnovno…

Bony536, 22.07.2023 ob 20:39

Nisi napisal kak je bil vajin odnos prej kaj se intime tiče .Je bilo prej več ,in se je z časom začelo zmanjševat ?.

Od začetka je bilo čisto drugače. Sama je večkrat dala pobudo. Tudi večkrat na dan. Zadnjih nekaj  let pa ni več tega.imam občutek, da sexa zato,, da mi ugodi.. Meni pa ni do takšnega sexa. Želim, da je lepo tudi njej.

Pa kaj tok stalno tezite s to slovnico, sej nismo na testu iz slovenscine pa tud eseje za oceno ne pisemo, niri uradnih zapisov ne tipkamo na tem plejsu.. ma kok.morte bit taki eni zategnjeni in zatezeni ljudje a se splih znate nasmwjat, pohecat, tud iz sebe? U izi si ga jemte ne tok ztegnjeno nooo..

Avtor,jst varanja ne podpiram. Podpiram.pa.konec veze, ce sta drug ob drugem nesrecna, ne prideta skup da delata v dobro vseh vpletenih oz en v vezi se trudi gre z glavo skoz zid nare di vse, da bi veza laufala, tadrug p v bistvu precej manj..ker v vezo mora vsak dajat 100 procentov. Ce druga stran ne daje, imas ti vso dolznost izstopit iz take veze. Pac partnerstvo je vzajemno sodelovanje in delovanje obeh za dobro obeh.. in ce tega ni pac zakljuci. Pa ne z hiso avtom psom.pol macke in crknjeno misko v klimi okej?.. okej.. 😊

Anonimno 2901, 22.07.2023 ob 20:29

Ne,vidi se, da ne uživa. Zeli hitro zakljucit.. Nima rada nežnosti. Zato je niti sam ne želim vec obremenjevat

To pa je slabo. Furata ekonomijo. Vsakemu zaljubljenemu paše nežnost…

Ja logicno da je bilo od zacetka vse drugace in je dajala pobudo, saj te je z sexom.lovila in ulovila. Zgodba mnogih.

Ti že veš kdaj jo vzeti.

New Report

Close