Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nikoli do orgazma

Nikoli do orgazma

Sem blizu 50 , spolno aktivna, rada imam spolnost, nobenih zavor. Poročena drugače. Ampak nikoli , res nikoli nisem doživela orgazma. Mi je lepo, rada imam spolnost ampak orgazem pa ne dozivim. Niti sama s seboj, niti z možem, niti z bivšimi , še preden sem spoznala moža. Ampak rada imam spolnost, takoj se vzburim, nisem frigidna, hladna. S tem se niti nočem ukvarjati, z možem ne travmirava okoli tega. Ampak ni mi jasno, imam rada spolnost, nisem bila nikoli zlorabljena, vzburim se takoj, dam pobudo, nisem hladna, le tiste pike na i ni. Še katera taka ?

Pa prosim, hejterji obvoz. :). Ne rabim tega

Še ena taka, ampak se s tem ne obremenjujem več, v mlajših letih pa sem se precej in tudi kdaj fejkala, da ustrežem partnerju.

Odgovor na objavo uporabnika
Bas, 06.09.2023 ob 20:36

Sem blizu 50 , spolno aktivna, rada imam spolnost, nobenih zavor. Poročena drugače. Ampak nikoli , res nikoli nisem doživela orgazma. Mi je lepo, rada imam spolnost ampak orgazem pa ne dozivim. Niti sama s seboj, niti z možem, niti z bivšimi , še preden sem spoznala moža. Ampak rada imam spolnost, takoj se vzburim, nisem frigidna, hladna. S tem se niti nočem ukvarjati, z možem ne travmirava okoli tega. Ampak ni mi jasno, imam rada spolnost, nisem bila nikoli zlorabljena, vzburim se takoj, dam pobudo, nisem hladna, le tiste pike na i ni. Še katera taka ?

Enim ženskam, ki imajo težave te vrste pomaga, če dihajo v trebuh, preponsko, in globoko, t.i. diafragmatsko dihanje, to delajo tudi pri tantrični masaži, ampak ni noben vudu zadaj, preponsko dihanje stimulira živec vagus in sprosti parasimpatični živčni sistem.

Nisi normalna

jaz pa kontra problem. Predvsem pri avanturah in ne toliko ko sem s svojo ljubo izbranko. Meni prehitro pride. Imam močne orgazme. Ampak fejkam. Fejkam, da jih nimam in kar naprej porivam. Tako so zenske se bolj za sceno. Meni pa he feeling, ko se pocutim seksualno tako mocno zazeljenega nekaj najboljsega na svetu. Nič se s tem ne more primerjati.

Anonimno 8409, 06.09.2023 ob 21:44

Enim ženskam, ki imajo težave te vrste pomaga, če dihajo v trebuh, preponsko, in globoko, t.i. diafragmatsko dihanje, to delajo tudi pri tantrični masaži, ampak ni noben vudu zadaj, preponsko dihanje stimulira živec vagus in sprosti parasimpatični živčni sistem.

če si sproščen, avtomatsko dihaš s prepono. brez učenja. taki nasveti mnoge samo zmedejo, jaz bi zelo previdno s tem, sploh ta tantra, ki je prišla k nam, jao!…

Anonimno 6876, 06.09.2023 ob 22:39

če si sproščen, avtomatsko dihaš s prepono. brez učenja. taki nasveti mnoge samo zmedejo, jaz bi zelo previdno s tem, sploh ta tantra, ki je prišla k nam, jao!…

Večina moških med seksom ni sproščenih, zategnejo mišice in dihajo prsno, hitro in plitvo in če se namerno sprostijo in ozavestijo dihanje, veliko lažje kontrolirajo orgazem, vsaj nekatere ženske poročajo o podobnih izkušnjah.

Tantra meni zveni malo kot čirule čarule, ampak diafragmatsko dihanje ima v povezavi z orgazmom fiziološko logiko.

No, vaginalnega orgazma jaz žal tudi nimam 😪

Samam s sabo, oralno ali možev prst na gumbu…to pa ja.

Mam pa 2 kolegici, ki imata vaginalne…zelena sm od zavisti! Ena celo multiple- če ne laže

Ja med seksom si moraš pač tudi sama malo pomagati, če te že partner oz. mož ne pripelje do vrhunca. Nič ne pomaga če daš ti pobudo, se celo vzburiš, potem pa ležiš in čakaš da bo prišel tisti želen vrhunec. Nekako mora ženska že od samega začetka pri sexu poskrbeti za svoje orgazme. Bodi kreativna, bodi divja, bodi inovativna,…pa bo prišel in to močen. Tudi pri sexu mora biti kompromis in pika, no klicaj!

Kako se zadovoljiti z orgazmom pri vas ženskah? Vzameš klešče in moškemu jezik ven potegneš pol pa jezik vodiš do…no saj veste do kod.

To vam bo olajšalo spolno slo, ne pa en jaki tič…😁

Pešhonda, 06.09.2023 ob 22:53

No, vaginalnega orgazma jaz žal tudi nimam 😪

Samam s sabo, oralno ali možev prst na gumbu…to pa ja.

Mam pa 2 kolegici, ki imata vaginalne…zelena sm od zavisti! Ena celo multiple- če ne laže

Pozdrabljena   kakšna naj bi bila razlika med vaginalnim in navadnim  orgazmom

Si drugače zdrava? Psihično, fizično? Hormoni? Se sprostiš? Se predaš? Redke ženske ne doživite orgazem zrt priučenih vzorcev o seksualnih odnosih.

Jaz mislim, da je prvi korak ta, da se naučiš priti do orgazma sama. Potem bo verjetno lažje šlo tudi z moškim.

dr. tone, 07.09.2023 ob 08:36

Jaz mislim, da je prvi korak ta, da se naučiš priti do orgazma sama. Potem bo verjetno lažje šlo tudi z moškim.

Tudi jaz tako mislim.

se strinjam, 07.09.2023 ob 08:43

Tudi jaz tako mislim.

Tudi jaz. Pa misel o O daj na stran. Preprosto uživaj do tam, do kje te užitek pač pripelje.

Pol pa skakaj čez plot. Tinder,Badoo ,ona on…

Pri 50.se res ne rabite več sekirat.☝️😆 Je pa to v glavi neka blokada, ponavadi verjetno bolj pogosta pri možačah. Se spomnim iz mladosti pripovedi, bila ena taka, bolj fantovski tip. Menda je bilo  enkrat “heh” vse kar je izdihnila med seksom in celo zanosila. Verjetno njen prvi in zadnji seks.😁

Ah, če bi se morala učit orgazma, ga nikoli ne bi doživela. Imela sem fajn zegn, da sem ga našla, ki me je znal peljat v nebesa, tudi večkrat zapored. Samo to je treba. Poskušat dovolj dolgo, da najdeš kompatibilnega.

Ah, če bi se morala učit orgazma, ga nikoli ne bi doživela.

A res? Prva stvar, ki sem se jo naučila v mladosti je bila ravno to, da sem lahko sama sebe pripeljala do vrhunca. Tudi meni se zdi, da je to osnova, na kateri gradiš naprej.

Vse je odvisno od pristopa in izvedbe.

Z menoj so tri ženske doživele prvi orgazem, pa so vse trdile, da one ne morejo doživeti orgazma in da ga tudi z drugimi niso, potem pa sem dve pripeljal celo do squirting orgazma, ki ga je še veliko težje doseči od samega vaginalnega orgazma. Pri vaginalnem orgazmu je pomembno, da ima moški dovolj veliko orodje, saj mu drugače niti vse tehnike ne bodo pomagale.

Katera bi rada doživela svoj prvi orgazem, se mi lahko javi, sem pa sam star 28 let, tako da sprejemam samo postavne ženske do 30 leta, kajti pri tistih, ki niso postavne se mi ne dvigne.

Lp

Multivtična, 08.09.2023 ob 07:29

Ah, če bi se morala učit orgazma, ga nikoli ne bi doživela. Imela sem fajn zegn, da sem ga našla, ki me je znal peljat v nebesa, tudi večkrat zapored. Samo to je treba. Poskušat dovolj dolgo, da najdeš kompatibilnega.

Mogoče “učiti” ni najboljši izraz. Je pa zelo nenavadno, da se ženska sama ne zmore pripeljati do O.

Pravi gumb, 08.09.2023 ob 07:45

Vse je odvisno od pristopa in izvedbe.

Z menoj so tri ženske doživele prvi orgazem, pa so vse trdile, da one ne morejo doživeti orgazma in da ga tudi z drugimi niso, potem pa sem dve pripeljal celo do squirting orgazma, ki ga je še veliko težje doseči od samega vaginalnega orgazma. Pri vaginalnem orgazmu je pomembno, da ima moški dovolj veliko orodje, saj mu drugače niti vse tehnike ne bodo pomagale.

Katera bi rada doživela svoj prvi orgazem, se mi lahko javi, sem pa sam star 28 let, tako da sprejemam samo postavne ženske do 30 leta, kajti pri tistih, ki niso postavne se mi ne dvigne.

Lp

Bedak, mladič ki si misli da je sploh in oh in ne nimaš pojma o ženskah!

Resnica je povsem drugačna in in mogoče jo boš skapiral šele čez trideset let!

Ti bi s tvojim orodjem samo nabival kot stroj, pa ni glih tako.

Ene ženske so kljub vsemu da so zelo pohotne in vedno za akcijo zelo malo orgazmične! Enim pa jih samo pogledaš pa jim že pride.

Nekatere so lahko danes v trenutku mokre da jim teče po stegnih in jutri bodo suhe kot sahara!

Tako da ni nič v moškem in kaj šele v moškem orodju, vse je v ženski glavi!😉

Lahko imas zgolj zakisano ali glistavo telo.. ja ja ni lustno prebrat, ampak bolje se spucat in dozivljat orgazme z dragim.

z konjem si že probala. Če te on ne bo spravil do orgazma, potem probaj še z oslom.

New Report

Close