Najdi forum

delo na nivi

Letos smo se preselil na kmetijo in letos prvič smo pobirali pridelke z traktorjem in kombajom , ko semo šli iz nive smo očištili gume na traktorju in prikolici , konvaojm. pred tem smo postavili trikonika na vaski strani ceste v vsako smer po enga za mano ko sem zapelal z traktorm in prikolico za mano se je pelal kombaj za nama je pelal drugi traktor ki je imel sisetem za vod škopiti, da je cesto lahko očistil za nama pa je melala moja deklina z avtom in imela gor rotačisko luč in vse stiri utripalke zanima me se smo prav rovnali ker midva sma tudi uproablala rotaciske luci v soboto in nedeljo se velja da med 7 in 13 nesemo na cesto s traktorjem .

Pozdravljeni, zelo pohvalno od vas, kot ste opisali glede vožnje in čistoče vozišča. Taki, kot ste vi bi morali biti vsi uporabnikih traktorjev in ostale kmetijske opreme. Glede vožnje med vikendom menim, da še vedno velja prepoved vožnje traktorjev med vikendi med 7 in 13h. Predvidevam, da je to vprašanje, ki ste ga zastavili. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

New Report

Close