vozniški izpit – thc
lp
Pred 2 mesecema so mi vzeli izpit policaji ker sem bil pozitiven na droge na licu mesta ( thc )
po 1 mesecu sem dobil nazaj izpit iz sodišča, ker v krvi niso našli nikakršnih drog ( brez da bi sploh karkoli pošiljal , le pošto dobil da lahko pridem po izpit ) ….
v pondeljek sem dobil pošto iz občine oz upravne enote da dokler ne naredim zdravniškega izpita , ponovno nimam izpita ? ali to smejo ? mislim zakaj se sedaj oni sploh ubadajo z mano ?
nezastopim ….
klical sem tudi v zdrastveni dom , kjer mi je sestra dejala da če želim uspešno opraviti zdravniške bom moral hoditi 3 mesece v psihiatrično kliniko dajati kri in urin da dokažem da nisem na drogah ?
kaj zavraga se dogaja ? nezastopim nič več …
zakaj se moram sedaj jaz obadati s temi stvarmi če je sodišče mi vrnilo izpit in ustavilo use postopke proti meni ker sem že dokazal da nisem drogeraš ?
Pozdravljeni, kot navajate so vam izdali listine, da niste imeli thc-ja v krvi in da vam vračajo vozniško dovoljenje. Predvidevam, da je na UE prišlo do pomote. Na UE z pojasnilom, dostavite listine iz sodišča in bolnice, ki govorijo, da niste imeli v krvi thc-ja. UE bi morala to upoštevati. Predlagam, da mi na mail pošljete vse listine, ki jih imate glede vozniške in vam točno odgovorim kako in kaj. Lp