Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Varčevanje denarja

Varčevanje denarja

Torej, sem še študentka, mi je pa z delom uspelo prihraniti okrog 600.000 sit. Vem da to ni veliko, pa vseeno me zanima kako bi lahko ta denar najbolje…hranila. Torej lahko ga dam samo na varčevalno knjižico v banki, kjer so obresti…majhne. KAj torej lahko še storim s tem denarjem, pa da ne vplačujem določenega zneska vsak mesec, ker pač nimam rednih dohodkov. Kakšen mesec mu uspe kaj prihranit, spet drug ne…
Vem da je to v primerjavi z milijoni ki jih nekateri plemenitijo, nalagajo tam in tja, malo..pa vendar je zame ogromno. Upam da me razumete. Zakaj torej ne bi tudi jaz tega denarja..nekako oplemenitila.
Hvala za vaš nasvet,
Barč

Pozdravljena!

Moram vas pohvaliti, ker 600.000,00 SIT privarčevanega denarja za študentko ni malo. Svetoval bi, da ne vložite ves denar v eno naložbo, ampak raje v dve naložbe po 300.000,00S SIT ali še bolje tri naložbe po 200.000,00 SIT.

Če je 10 % neto donosnost na leto, se vam v dobrih sedmih letih podvoji, kar je zelo solidno.

Kam konkretno je sedaj modro vložiti, vam tukaj ne smem povedati, lahko me pa pokličete. Vsekakor pa v tako naložbo, kjer ne boste vezana na dobo, redna vplačevanje in podobno.

Bom pa predlagal spremembo pravil, da bom lahko predstavil nove možnosti in priložnosti, ki so na kapitalskem trgu in se pričakuje solidna rast.

Lep dan želim!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close