Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute EURIBOR + 2,3%

EURIBOR + 2,3%

Ker ne spremljam tako podrobno gibanja obrestnih mer, me zanima ali je stanovanjski kredit z obrestno mero EURIBOR + 2,30% ugoden, ki ga reklamira banka? Vzeli bi ga za obdobje 5-8 let.

hvala in lp,

Pozdravljeni!

Obstajajo banke, ki ponujajo stanovanjski kredit po 1.9 + EURIBOR.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

oljaaa,

ne ni, pa zakaj tako kratka doba?

Obstajajo tudi že banke, ki ponujajo tudi po EURIBOR + 1,6 %

Ali mi lahko prosim razložite zakaj bi bilo daljše obdobje z enako obrestno mero ugodnejše?? Mi smo načrtovali, da bi se kredita radi čim prej znebili.

Zelo bi me veselilo, če bi lahko napisali kaj več o ročnosti kreditov.

hvala in lp,

obstajajo seveda tudi banke, ki ponujajo pod 1,0%

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

sicer ne vem kaj so za vas običajne stranke in kaj je običajen način, moj namen je bil samo sporočiti bralcem foruma, kakšni pogoji se dajo dobiti z normalno boniteto – prav gotovo se bodo bralci z veseljem potrudili, da bodo te pogoje poskusili dobiti tudi sami.

Ejga,

dobro poznam dogajanje na trgu in do danes še nisem slišal za kredit , kjer bi bil 1,0 % pribitek!? Napiši kje, drugače bom prepričan, da samo nakladaš.

Da nisi kaj zamenjal z podjetniškimi krediti – tam je tak pribitek pri večjih
zneskih bonitetno dobrim firmam nekaj povsem običajnega.

pri podjetniških kreditih se dobri pribitki gibljejo okoli 0,0 do 0,2 %.

glede informacij pri kateri banki se dobijo taki pribitki, pa žal tega podatka ne smem posredovati – če meniš, da nakladam je to seveda tvoje legitimno mnenje, za nekatere pa bo morebiti informacija do kod se lahko gre.

Hej, Ejga.

delam v banki in vem, kakšne posle zaključujemo tudi z največjimi SLO podjetji (Petrol, OMV, Krka, ipd.). Prav tako zelo dobro poznam ponudbo na segmentu stanovanjskih kreditov zato tako velik dvom v tvoje pisanje.

Če si tako prepiračan v to, da je OM pravilna pa daj povej kje, da enostavno preverimo.
Tako boš tudi pomagal vsem tistim, ki na teh straneh iščejo dober nasvet za najetje ugodnega stanov. kredita – in če je res jim boš zares zelo, zelo pomagal.

@elanino :

->če res delaš v banki in poznaš zadeve, potem veš da se podjetniški krediti za boljša podjetja zaključujejo okoli pribitka o katerem pišem jaz in ne tistega, ki ga ti omenjaš…

-> če res delaš v banki, boš lahko tudi potrdil, da so banke pripravljene spustiti do mojega pribitka tudi za posameznika, le da ima normalno boniteto in dobro zavarovanje…

Pa vendar, da se to ne sprevrglo v neke vrste polemiziranje, predlagam pač naj bralci poskusijo ter bodo sami presenečeni, kaj se bo zgodilo…

KAj pa pravite LIBOR+ 1.6% obrestna mera?

… in potem vse tiho je bilo…

Ejga, če res poznaš banko, ki ponuja tako ugoden kredit, te res prosim, da podatek posreduješ še nam.

Ejga!
Mislim, da si nakaladač. Najel sem že dva hipotekarna kredita zavarovana z nepremičnino. Pri prvem sem dobil OM=3%, pri drugem sem si komaj izboril 1.6%. In to je najugodnješa varianta, kar jo kdo ponuja v SLO. S tvojimi filozofijami ne boš daleč prišel.

Pejt rajš kj druzga delat!

še enkrat ponavljam – moj namen je bil samo vas obvestiti da ne smete biti zadovoljni z vsem kar vam pomudijo ter kako daleč lahko pridete…pomagajte si s tem kakor želite

@čist tko: moja filozofija – dobiti kredit in vse ostalo na trgu čim ceneje, da s tem ne bom daleč prišel -> preberi še enkrat kaj si napisal in če ti ne bo jasno to ponavljaj…..

New Report

Close