Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute stanovanjski nasvet prosim za mnene

stanovanjski nasvet prosim za mnene

Za stanovanjski kredit v vrednosti 45.000 EUR za 15 let sem dobila več ponudbi.

Ena je 6 mesečni euribor + 1,5%, stroški odobritve 156,49, stroški hipoteke( cenitev 200€, notar in odvetnik 320€). Tega preplačam 20.300€

Druga 3-mesečni euribor + 1,5 %, stroški odobritve 125 (stroški hipoteke- odvetnik 210 €, notar 250€, sodna taksa 57). Preplačilo 21.304€.

Prosim za komentar!

Kaj menite o večvalutnem kreditu 6 mesečni libor + 1,7% kjer ga v 15 letih preplačam 15.300€.

hvala za vaš trud!

Uzamite tazadnjega. Pa lahko se z njimi pogodiš za zastonj odvetnika, nične stroške odobritve, to je takoj 400€. Samo vztrajat moraš.

LP!

Z možem bi rada šla na svoje, vendar nimava še ustreznih financ. Jaz še nimam delovnega razmerja za nedoločen čas (stalno mi podaljšujejo), mož pa je pred tremi meseci odprl s.p. Zanima me, ali je možno, da bi on dobil stanovanjski kredit?

Pozdravljeni!

Jaz bi se odločil za tretjega, čeprav so vsi trije konkurenčni in imajo svoje prednosti in slabosti.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Pozdravljeni!

Na žalost ne more dobiti kredita, ker potrebuje vsaj dve bilanci. Morda, če je redek strokovnjak v hitrorastoči panogi.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close