Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kako poplačati

kako poplačati

Pred leti sem najel potrošniški kredit , zavarovan pri zavarovalnici. Prišlo je do regresnega zahtevka zavarovalnice. ker sem brezposeln, ne morem poplačati v enkratnem znesku(ki je visok) , tako, da zavarovalnici odplačujem mesečne obroke. premoženja nimam. sem v težki situaciji. Rad bi čimprej vrnil kredit, ker če bom odplačeval tako majhen obrok(cca 100eurov) odplačijem samo obresti. kaj naj storim?

Pozdravljeni!

Zavarovalnica bo naredila vse, da dobi denar nazaj. Če ne drugače pa z rubežom, ko boste imeli premoženje ali bili zaposleni.

Nujno si morate poiskati službo. To je edina rešitev. Prijeti morete za vsako delo.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

pozdravljeni , mene pa zanima kaj narediti , radi bi gradili hišo in me zanima kaj bi vi svetovali, in sicer sem komitent nlb ,imam kredit za dobo 5 let in sicer za 210eur mesečno ki mi se isteče nov.leta 2011, zdaj pa bi rad vzel kredit za dobo 30 let (ne kaj velik znesek mesečni) in sicer za cca 85000 eur,kar bi poplačal ta kredit in vzel novega, sem pa zaposlen za dol.čas zdaj vendar bom zaposlen za ned.čas drugo leto,ali jaz sploh lahko vzamen kredit in ali moram imeti kakšnega poroka ali kakršnokoli drugo zavarovanje, in sicer kje mi najbolj svetujete da se splača, nekaj razmišljam da na hypo bank!!?? moj mesečni priliv je vse na trr cca.990 eur, mesečne plače
hvala

Pozdravljeni!

Imate dve težavi. Kratkoročni kredit načeloma ni mogoče poplačati s stanovanjkim, so pa izjeme. Druga težava je, da nimate zaposlitve za nedoločen čas.

Možne so izjeme in jih tudi poznam. Vem za primer dveh profesorjev, ki sta dobila potrdila od dekana, da se jima bo pogodba podaljšala in sta lahko dobila kredit. Če vam da delodajalec karkoli pisno potem je mogoče. Če dobite lahko poroka ali če imate visoko hipoteko je tudi mogoče.

Vsak primer je individualen in če si bo bančnik vzel čas in se potrudil, verjetno lahko najde kako rešitev. Vi boste pa morali porabiti veliko energije, ko boste obiskovali banke.

Srečno!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close