Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Delnice

Delnice

Zanima me vaše mnenje! Prodala sem delnice, ker sem se malo ustrašila,da bodo padle. Sedaj bi vzela kredit na ta znesek. Denar bi vezala s kreditom pa bi šla v nakup novih delnic. Kako bi dobila najbolj ugoden krediT?

zanimiva logika – iz nje izhaja, da želiš dobiti kredit ceneje kot si denar vezala…v kolikor ti uspe mi sporoči, saj bi tudi sam plasiral na ta način kakih 10 mio Eur

Pozdravljeni!

Zlato pravilo pravi, da se v rizičnih naložbah, kot so delnice varčuje samo z viški in nikakor ne s krediti. Ste denar od prodanih delnic že porabili? V kolikor ste bolj nagnjeni k tveganju lahko tudi tako. Obrestne mere so stvar pogajanj z banko, tako da je mogoče tudi vzeti kredit in za zavarovanje zastaviti s tem kreditom kupljene delnice. Nikoli pa ni razmerje 1.1, ampak približo 1/3 potrebujete lastnih sredstev, za zastavitev banki.

Srečno!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close