Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute prosim za mnenje

prosim za mnenje

Ali je to ugodno: 20000 EUR, obrok 222,5 EUr; stroški odobritve 125 EUR, zavarovanje 432 EUR, pribitek 1,8%. Hvala

Pozdravljeni!

Samo na podlagi teh podatkov se ne da ugotoviti, ali je ugodno ali ne. Ne vemo za kakšen kredit gre (stanovanjski, avto, potrošniški…), kakšna je referenčna obrestne mera in na kaj je vezana ter dobo vezave, kakšno dobo je kredit, kakšni so vaši prihodki…

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

sE OPRAVIČUJEM,
a 10 let, 6m eurbor, pribitek 1,8, skupa obresta mera 6,05%; EOM pa 6,88%- refereče imam zapisane-
imam 1300 EUR plače, redno zaposlena več kkot 5 let, porodniške sem imela 1700 EUR, mož samozaposlen, 2 otroka.

Pribitki so danes med 1,3 in 1,5. Glde na prihodke ga lahko takeg dosežete. 1,8 je res drago.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

A tak pribitek dobim v vaši banki in v švicarskih frankih ali v evrih- jaz bi v evrih, ker je bolj sigurno in ne na hipoteko- mi poveste prosim za možnost “kje dobiti tak pribitek- v največji slo banki ni šans”. LP

Pribitek je lahko enak na EURIBOR ali LIBOR. Največja SLO banka je pred nekaj časa oglaševala akijo s pribitkom 1,3%. Nekateri na tem forumu so pisali, da so ga tudi dobili (še pred akcijo se mi zdi).

Marca meseca je tekla zanimiva debata o tem, od takrat se pa pribitki v povprečju še znižali. Kliknite povezavo:
http://med.over.net/forum5/read.php?178,3446369

Pošljite mi privat sporočilo na forum ali pa na e-mail. Brezplačne reklame tu na forumu niso dovoljene.

Lp,

Evo:
največja slo ponuja 1,3% pribitka. stano. kredit v akciji najmanj 40000 EUR, obro 444 EUR, zavarovanje 864 EUR, vendar še življensko ali varčevanje v skladih vsaj 50 EUR mesečni:

druga avstrijska isto samo, da ni potrebno varčevanja, 800 EUR zavarovanja.

Spoštovani!

Pribitek 1,8 na euro stanovanjski kredit je res hud.
Pošljite mi sporočilo na mejl pa vam uredimo bistveno boljši kredit – opcija tudi euribor+0,99%

lp

Spoštovani!

Če želite oglaševati se mi javite. Brezplačna reklama ni dovoljena.

Lp,

Pošljite mi na e-mail ponudbo.
[email protected]

New Report

Close