stan. kredit
lep pozdrav
mislim da mi je odgovor znan ampak bom useen uprašu, ali je možno kakorkoli priti nekako do stanovanja (krediti, lizing, karkoli) če imam trenutno 50-60.000euro (cena stanovanja 125-150.000e), sem pa študent, brez dohodkov, brez porokov. ali je edina šansa da odprem sp oz. doo in si s tem pomagam do kredita, al tud to nebo šlo?
hvala za odg. vnaprej
lp
Ko odpreš s.p. ali d.o.o. vsaj dve do tri leta ne boš dobil kredita, ker hočejo videti bilance in jih primerjajo med leti, kar pa na začetku nimate.
V vsakem primeru tudi če imaš več let uspešno podjetje, je potrebno dobro zavarovanje kredita. Pri dolgoročnih je to ponavadi hipoteka.
Srečno!
Potrebuješ dve bilanci, se pravi, da podjetje obstaja že tretje leto. To pa še tudi ne bo zadostni pogoj za kredit. Poslovanje mora biti uspešno, soliden promet, izkazan dobiček, plačani vsi davki, prespektivna dejavnost, reference direktorja…
Lp,
lep pozdrav
mislim da mi je odgovor znan ampak bom useen uprašu, ali je možno kakorkoli priti nekako do stanovanja (krediti, lizing, karkoli) če imam trenutno 50-60.000euro (cena stanovanja 125-150.000e), sem pa študent, brez dohodkov, brez porokov. ali je edina šansa da odprem sp oz. doo in si s tem pomagam do kredita, al tud to nebo šlo?
hvala za odg. vnaprej
Študent pozdravljen,
kredit bi se dalo mogoče spelat, ampak ponovno ne bom razlagal kako in kaj, sedaj imaš moj mail in napiši tel, te pokličem, razložim, povem in ti ga mogoče tudi spelem, nisem posrednik – sem financar – ampak resnični.
Piši mi na mail ([email protected])
lp Lobi