kredit pri nakupu stanovanja
Pozdravljeni!
S fantom kupujeva stanovanje in nimava nič prišparanega denarja. Torej, potrebujeva kredit. Plače nimava ne vem kakšne, jaz 700€, fant 800€ na mesec. Nimava še otrok. Kredita rabiva cca 90.000€. Mogoče kdo pozna koga, ki si to lahko privošči, ker me res zanima kako ljudje shajajo skozi mesec pri takšni plači in kreditu? Sama sem kreditosposobna za cca 30.000€, torej fant ni dosti več, glede na to, da zasluži le kakih 100€ več ko jaz. Mi lahko kdo svetuje, kako naj se dokopava do toliko denarja, da nama čez mesec ostane še kaj, razen tistega, kar rabiva za stroške stanovanja, zavarovanja, telefon… ?
No, upam da ne bo zdaj kdo preveč pametoval tukaj, ampak prosim za konkretne odgovore, kako se da to izpeljati.
Hvala, LP.
Kredit na maksimalno dobo, oba skupaj za želeno višino bi verjetno dobila. Je pa res težava kako potem preživeti čez mesec. To se morate najprej vprašat.
Če rabita stanovanje, se pozanimajte na vaši občini za neprofitno. Obstaja tudi stanovanjski sklad RS, kjer lahko ceneje pridete do stnovanja. Dejstvo pa je, da imajo družine z otroki prednost.
Dokler še nimate otrok si lahko poiščeta še kako honorarno delo.
Lp,