Naložbeni načrt
Pozdravljeni,
Kaj menite o “naložbenem načrtu KD Družina”- produkt KD Group-a? Z pologom 250 EUR in mesečnimi pologi po 50 EUR. Sicer gre za dolgoročno naložbo ampak me skrbi zaradi stanja po svetu…
Kaj se zgodi v primeru, če npr. KD “propade”? Agent itak zatrjuje, da se to ne more zgoditi….
Hvala, Manica
Agent, ki to pravi se moti (trdim to ker sam delam na KD-u)… Relano stanje – KD je podjetje ki je zelo, zelo močno in finančno zelo dobro podkovano in če gledamo z te strani – se res ne more zgoditi, saj se po drugi strani KD bliskovito širi po celi Evropi. Drugače pa teoretično gledano, ker je KD podjetje (d.o.o) lahko teoretično propade tako kot vsak d.o.o in v tem primeru je zadeva takšna – če imate naložbo pri KDu, ste lastniki investicijskih točk v skladu (Galileo, Rastko, Russia, itd) in v primeru, da KD, kot upravljalec skalda propade, sklad še vedno obstaja, točke še vedno obstajajo.. Zgodi se to, da naša lepa država (oblast), agencija za trg vrednostnih papirjev in agencija za zavarovalni nadzor – določijo novega upravljalca sklada – Vi pa v tem primeru ALI dobite odkupljene in izplačane točke, ALI pa točke pustite dalje v vlaganju pod pogojem, da z njimi dela nov upravljalec. Za KD Družino / Pokojnio pa lahko rečem, da sem ponosen, da smo oblikovali takšen produkt, saj je eden (če ne celo edini), ki nudi takšne možnosti. LP
Še vedno velja, da se lastna hvala se pod mizo valja ?[/quote]
Lastna hvala? Realno stanje…..Glej, kaj pikaš? Kaj bi rad dosegel? Koga pa naj hvalim?! Agencijo Mori?! Grawe?! Ali tebe? Vsesplošnega strokovnjaka za finance in gospodarstvo? Povej, lepi – kaj si po poklicu, koliko delovnih izkušenj imaš in koliko si star? Glej, naslednji teden se bo objavil trenutni delež zavarovalnic na trgu življenjskih zavarovanj – moja beseda bo glavna – daj, vzemi si čas in se pripravi, da boš lahko spet malo zajebavau. Ali pa še bolje, kmalu bo seminar za vlagatelje, pridi tja in ko bom končal z govorom in predstavitvijo, ti bom dal priložnost, da me vprašaš kar koli boš htel, pred vsemi. Vse kar te bo zanimalo! Ampak, najprej slaba novica, lahko ti bom odgovoril na vse, razen na vprašanje zakaj si ti totalna rit! Vrni se k knjigam in Google-u in najdi malo boljše komentarje.
Mathia in lepi!
Vajin nivo ni za na resni forum kot je tale. Moral bom brisati vaše opazke.
Mathia,
1. brezplačne reklame tukaj niso dovoljene in bom vse vaše podatke brisal.
2. obstajajo različne možnosti, vsaka ima svoje prednosti in slabosti. Nobena ni najboljša.
lepi,
Prosil bi te, da ne izzivaš, ampak odgovarjaš strokovno in argumentirano!
Srečno!