Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute PayPal – potrjevanje

PayPal – potrjevanje

Iz tujine želim izvesti nakup, ki bi ga plačal preko PayPala z AMEX kartico. Ker je znesek previsok, mi transakcije ne pusti izvesti. Dobil sem mail, da moram kartico potrditi z vpisom 4 mestne PAYPAL kode, ki jo dobim pri stanju kartice in ki naj bi bila vidna v 2-3eh delovnih dneh po prejemu tega maila. Od poskusa izvesbe transakcije je minilo že 5 dni, te kode pa nikjer, ali pa jo jaz ne najdem.

Mi kdo lahko pomaga?

Da ne mislijo slučajno kode, ki si jo dobila, ko si sklenila pogodbo s paypalom? Ker to vtipkaš, da aktiviraš paypalov račun.

če pa ne, imajo banke do 7 dni časa, da prikažejo opravljeno transakcijo. Imaš spletno banko?

Dobro preverjaj strani, pokliči na PayPal, ker imajo veliko phishinga. Spremljaj stanje na svoji kreditni.

Kodo dobiš na izpisku od banke. Potrdiš transakcijo 1,5€ (to ti pri prvem nakupu vrnejo). Če imaš inet banko jo boš tam najprej opazila.
Kjer je opis plačila bodo najprej 4 številke in nato paypal….

te 4 številke so tvoja koda.

Hvala. Glede na to, da imam American Express in da plačujem mesečno s položnico, torej to pomeni, da bom moral še cel mesec čakati na to kodo? Zadnji izpisek je namreč prišel pred nekaj dnevi.

Boom pokliči na avtorizacijski center in ti bodo pomagali. Oziroma tam kjer so ti kartico izdali. Tisti trenutek, ko je bilo plačilo izvedeno imajo ta podatek…samo do njega moraš priti:))

Res moraš počakati na mesečni izpisek in vpisati tisto kodo, ampak potem je vse lažje. Denar ti res vrnejo.

Sedaj je lažja uporaba Paypala, ker je kartica potrjena.

Ja, čakati na pisni izpisek iz banke… jaz tudi čakam, ker so mi v trgovini razmagnetili eurocard in so mi dali v banki dali novo kartico in novo številko…. klika pa žal nimam. sicer lahko to kodo katero čakaš vidiš na kliku ali drugi spletni banki… Paypal ti trga 1 ali 1,5 eura in tam v “zadevi plačila” boš videla 4 mestno številko-to je koda od Paypala s katero aktiviraš račun.
paypal ima denarno omejitev, če boš hotela višji ali neomejen znesek boš morala zahtevati povišanje kode-in čakati na novo kodo..

Jaz sem šla osebno na banko in so mi pogledali v sistem in jo povedali. Po telefonui je niso hoteli.
Ker pa imam klik, bi lahko pogledala doma sama.
Tako, če se mudi, kar na banko.

New Report

Close