Zaslužek
Že nekaj časa sem surfal po internetu in iskal vire dodatnega zaslužka. Vedno sem naletel na plačljive strani in piramidne sisteme, ki obljubljajo velike denarje, če nekaj malega najprej vložiš. Sam nisem dovolj nor, da bi preizkušal takšne stvari, zato sem preprosto te želje opustil. Potem pa sem našel eno spletno stran (MY SEARCH FUNDS SLOVENIA), kjer ti plačajo za surfanje po internetu. Brez heca!!!
Kako deluje?
BREZPLAČNO se registriraš na njihovo spletno stran, NITI ENKRAT ti ni potrebno ČESARKOLI plačati. Preprosto si downloadaš njihov search engine in ga inšraliraš, nakar se ti v orodni vrstici ikona od googla zamenja z njihovo ikono. V glavnem imajo neko pogodbo z ask.com in če ti namesto googla ali pa najdi.si (oz. vseh ostalih brskalnikih) preprosto iščeš stvari po internetu z njihovo orodno vrstico (zadetki so tako ali tako isti), dobijo polovico zaslužka oni, polovico pa ti. Tako, da se tudi njim to izplača. Za vsako iskanje, ki ga opraviš ti dajo mislim da 2 centa.
več o tem tukaj: http://www.mysearchfundsslovenija.com/faqs.html#isitfree
Jaz sem se prijavil 3 mesece nazaj in lahko povem, da res deluje in je popolnoma brezplačno. Preprosto si na paypal.com narediš osebni račun, kamor ti izplačujejo (mislim, da lahko tudi izplačajo kot ček). Vse skupaj si nastaviš v 5 minutah in potem samo čimveč iščeš.
Katere so pomanjkljivosti?
1. Ne moreš dosti zaslužiti (cca. 20 evrov na mesec) in to je recimo ob navadnem iskanju (nič več kot trenutno, ampak potem je tudi odvisno od tega koliko iščeš po internetu)
2. Nekatera iskanja se ti ne upoštevajo pri zaslužku (če napišeš kakšno bedarijo, ki nima pomena pa samo stisneš na iskanje, samo da bi zaslužil. Pač to imajo, da ne bi kdo zlorabljal in preveč služil na njihov račun)
3. Izplačajo ti 45 dni po koncu meseca (sicer pa mi je vseeno, kdaj dobim, v glavnem, da dobim….kajne?)
Prednosti?
Ampak ne glede na slabosti, kakšen dodaten evro je vedno dobrodošel, ni nobenega tveganja, pa tudi tistih 45 dni lahko z lahkoto počakaš, samo da dobiš denar.
Kako zaslužiti še več?
Imajo tudi možnost, da se prijaviš preko prijatelja in s tem tisti, ki te je povabil zasluži še dodatnih 10% od prijateljevega iskanja. Da ne bo pomote, tisti ki išče ne zasluži nič manj (dodatnih 10% pride od podjetja). Tako, da če se želi kateri prijaviti, bi bil zelo vesel, če se prijavi preko spodnjega linka, da bom tudi jaz imel kaj od tega.
http://www.mysearchfundsslovenija.com/apply001.asp?Friend=3606