Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Neurejene Finance in Računi – Večni problem

Neurejene Finance in Računi – Večni problem

Imam težavo, da nimam urejenih osebnih financ in računov. Ne vem kje je dokumentacija; koliko imam vloženo, kje, … prav tako ne najdem računov in zato velikokrat ne morem uveljavljati garancije oziroma ne morem vrniti izdelka. Problem je, da se mi to stalno dogaja. Ima še kdo podobne probleme?

The Funniest post ever :))

Mej eno mapo za elektriko, drugo za telefon, internet, vodo, bla bla….in ko pride račun, ga daj v mapo, pa ne pozabit plačat :))
Za stvari, ki jih kupiš, naredi enako.

1 - Prvi

Spoštovani!
Tudi sam sem imel takšne probleme, pa sem kupil mapi v enem nakupovalnih centrov na katerih je pisalo DOKUMENTI in eno na kateri piše RAČUNI.
Tista z dokumenti ima predalčke že označene za različne namene:zavarovanja, avto, hiša, šola, …
Tista za račune pa ima predale z oznako: elektrika, voda, plin, plačani računi neplačani računi.
pred kratkim pa sev že videl tudi škatlo na kateri je pisalo dokumenti v njej pa so pravtako mape z imeni. Seveda sva se nato še z ženo dogovorila da ona vodi vse papire in sedaj je mir. vse lepo zloženo in na enem mestu.
Menim da je to dobra rešitev tudi za vas.
Pa lep pozdrav.

New Report

Close