Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute zlata kartica nlb

zlata kartica nlb

Včeraj sem šla v banko urejat limit in mi uslužbenka ponudi zlato kartico. Pove mi ugodnosti in se nisem mogla odločit. Potem pa se vseeno odločim za. Sedaj sem pa prespala in ne vem, če sem se prav odločila. Včasih sem mislila, da imajo zlato kartico samo tisti, ki imajo visoke dohodke. Zdaj pa jo dobim kar jaz v ponudbo. Ali mi lahko kdo pove, ki ima to kartico, če je res tako ugodno? Ali se lahko čez nekaj časa premisliš in greš nazaj na navadno? Sem v dilemi.

LP

Jaz sem jo pred časom zavrnila. Ker ni nekih prednosti, plačuješ pa več.

Odvisno od tvojih potreb. Seveda je letna clanarina oziroma mesecni prispevec precej vecji. Lazje prides do kredita, vse tezave ti resuje osebni asistent. Ce tega ne potrebujes, bo tudi navadna kartica cisto Ok.

Osebno svetovanje, višji osnovni in izredni limit, ugodnejša obrestna mera pri najemanju kreditov. Je pa višje vodenje računa. Jaz jo imam in sem zadovoljna. Vsem, ki imajo plače preko 1000 eur in so zaposleni za nedoločen čas jo ponudijo.

Klinac so prednosti. Pri kreditu so ravno tako morili kot prej.

Manj drago pride kvečjemu, če si stalno v visokem limitu. Ker odpade vsakokratni strošek odobritve – potem se malo pogliha. Drugače je pa to drag špas, v zameno dobiš pa navadno figo. Še en način, da te lupijo.

zlata kartica je 50 eur letno dražja od navadne. je ne rabim, hvala.

Jaz jo imam in ker sem stalno v najvišjem možnem limitu je to ok, ker ne rabim skoz prosit za podaljšanje in plačevanje odobritve.
Ko se bom skopala ven iz tega, poplačam limit in prekinem sodelovanje z njimi.

Predlagam, da greš nazaj in jo vrneš, oz zamenjaš, oz. saj si dala samo prijavo. Ti si komitent in ti se lahko odločaš. si se pač premislila. Seveda, če meniš, da ti ne koristi in da je ne potrebuješ

Meni jo je komitentka na banki vsilila, ko sem jemala kredit za avto, češ da dobim “ful bolj ugodne obresti”. Ko sem prišča domov, sem vse še enkrat preračunala in sem ugotovila, da v primerjavi z navadnim računom na obrestih prišparam manj kot 1€, plačam pa 5€ več mesečnih stroškov vodenja računa. Banda lopovska! Seveda sem takoj naslednji dan šibala nazaj na banko in odpovedala zlati račun. Mislim, da dobijo komitenti nekaj provizije na zlate kartice, zato jo takole vsiljujejo vsem po vrsti.

Res je, da dobiš 2000€ rednega limita, ampak se tudi to ne izplača. Stroški odobritve izrednega limita v višini 2000€ za 6 mesecev namreč stanejo 20€, medtem ko bi za vodenje zlatega računa v 6 mesecih plačala 30€ več za vodenje računa. Skozi moje oči me vse njihove “ugodnosti” res ne prepričajo.

NATEG,
saj ni čudno, da so te “nategnili” če se pustiš vsaki stranki, kar pomeni komitent

LOL nisem opazila. Valjda sem mislila referentko. (sej me je malo sram, če kej pomaga) :)))))))

če ne moreš drugače do visokega limita ni druge kot vzeti zlato kartico, so pa tudi prednosti pri nakupih po trgovini, če ima zlato kartico ti ni treba čakati v vrsti , pomahaš z njo in ze je vse rešeno :))

Moje izkušnje. Edina prednost, ki jo vidim je avtomatski limit 2.000 EUR, vse ostalo nisem imel nič ugodneje, kot z navadno kartico. Obrestna mera pri kreditu ni nič nižja, osebno svetovanje je za vse enako, ravno tako čakaš v vrsti, depoziti so enaki…

Moje mnenje je, da s to kartico plačujemo visoke stroške vodenja računa po nepotrebnem. Oglaševanje glede veliko prednosti in ugodnosti je natega.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close