Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Ali veste za banko, ki pri kreditu upošteva vse prilive, torej tudi prevoz, malico?

Ali veste za banko, ki pri kreditu upošteva vse prilive, torej tudi prevoz, malico?

Hvala:-)

Kolikor vem je Sparkasse upoštevala vse prilive. Če je še trenutno tako ne vem, ker sem
si kredit urejala pri njih cca. 3 leta nazaj.

To je bilo včasih, zdaj ni več nikjer.

:-(((

Ravno vzela pri Hypo – toliko, da niso zahtevali št. cifre čevljev od stare mame. Imam tudi popoldanski s.p. s kar nekaj priliva, pa tega niso upoštevali sploh, samo nakazano plačo. Da ne govorim o preteklih obveznostih (kupovanje na obroke) – vse sem morala prinesti potrdila, da je poravnano, čeprav so že zdavnaj poplačane. Šlo je pa za navaden potrošniški kredit šest jurjev.

Ta teden sem kontaktirala BKS banko, tam upoštevajo vse prilive in pri hipotekarnem kreditu imajo nizko obrestno mero, ob določenih pogojih seveda:-)
Pozanimaj se, malo pogoglaj, mogoče je to tisto kar iščeš.

lp,

Mogoče še komu prav pride. Se pozanimala na Gorenjski banki. Za hitri kredit, če si njihov komitent se upoštevajo vsi prilivi. Kredit pa tam okrog 2000 eur za dobo dveh let.

meni pri NKBM gledajo na plačo, kolikor je firma nakaže na bančni račun. imam na ta način trenutno 4 kredite pri njih.

Jaz sem iskala za hipotekarni kredit in mi na nobeni banki niso upoštevali prevoza, niti malice. Sem se pa lahko na Unicredit zmenila, da mi upoštevajo tudi prilive iz popoldanskega s.p. (sicer 50% povprečnih prilivov zadnjih 12 mesecev). BKS ima sicer res najnižjo obrestno mero, ti pa od prihodkov odštejejo vse možno. Prav tako mi niso upoštevali prilivov iz s.p.-ja. Imajo pa tudi kvako v pogojih, saj ti, če slučajno enkrat zamudiš s plačilom obroka kredita povečajo pribitek.

Ne razumem zakaj bi upoštevali še prevoz in malico, saj to je samo povračilo stroškov?

Ker dostikrat ne gre samo za povračilo strokov, ampak delodajalci tako izplačujejo višjo plačo, ki je neobdavčena. A misliš, da te v tujini kdo vpraša, kolikšen del plače zapraviš za prevoz in malico, ko greš urejat kredit (tega pač delavci v tujini nimajo).

Seveda gre za povračilo stroškov. V tujini so pogoji kreditiranja drugačni.

New Report

Close