Hipotekarni kredit
Pozdravljeni,
s partnerjem sva tik pred gradnjo hiše. Izbirava ustrezni kredit. Žal situacija ni ravno rožnata. Želela bi vzeti jaz cca 40.000, on 60.000. Če se le da na 15 let.
Kje so trenutno najugodnejši pogoji??? Ali sploh kje še gredo z dodatno obrestno mero pod 2,00%?? Pri SKB sva dobila ponudbo 2,20… In če gredo, so tukaj verjetno dodatni hakelci :(. Oba bi prenesla račune, v tem ni težava. Trenutno komitenta NLB-ja. Kakšne so izkušnje vas, ki ste v podobni situaciji kot midva? Kje boste, ste vzeli hipotekarni kredit?
V naprej hvala!
šel sem na vse banke pri nas po ponudbe in nazadnje do NLB kjer imam račun odprt, enostavno po kmečko povedal tu imam ponudbe pa še nisem šel v pogajanja, če vaša nebo boljša od teh vseh grem drugam.
no mogoče za ene čudno ampak NLB mi je dal najbolj ugodno ponudbo…pa ne pozabit ni vse v pribitku.
lp,
šel sem na vse banke pri nas po ponudbe in nazadnje do NLB kjer imam račun odprt, enostavno po kmečko povedal tu imam ponudbe pa še nisem šel v pogajanja, če vaša nebo boljša od teh vseh grem drugam.
no mogoče za ene čudno ampak NLB mi je dal najbolj ugodno ponudbo…pa ne pozabit ni vse v pribitku.
lp,[/quote]
Mi lahko zaupaš koliko si vzel, na kakšno dobo, obrok….in še katere od bank so bile med ugodnejšimi?
HVALA!!!
lp,[/quote]
Mi lahko zaupaš koliko si vzel, na kakšno dobo, obrok….in še katere od bank so bile med ugodnejšimi?
HVALA!!![/quote]
100.000eur na 30let.
Najugodnejša je bila šparkasse +1.9% pribitka. NLB sem dobil ugodnejše.