Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute dvig gotovine na SKB

dvig gotovine na SKB

A kdo ve, kolikšen je najvišji dnevni dvig gotovine na SKB banki, brez da ga moraš naročit?
Hvala!

SKB TEL (01) 471 55 55 vam je na voljo za vse dodatne informacije ali vprašanja. Svetovalce SKB TEL-a lahko pokličete vsak delovnik med 8.00 in 20.00 in ob sobotah med 8.00 in 12.00.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Mislim, da 2000 EUR. Sicer moraš naročiti dan prej do enajstih. No, vsaj septembra je bilo še tako, ko sem nazadnje rabila toliko denarja na kup.

če meni ne bi hoteli dati mojega denarja, bi poklical policijo.

Točno to je rekel moj oče in denar seveda dobil.

Kakšna banka pa je to, da jim je vsakih 2000 eur problem?!!!!!!

Kakšna banka pa je to, da jim je vsakih 2000 eur problem?!!!!!![/quote] Vsaka banka ima določen dnevni zavarovan maksimum, ki ga ne sme prekoračit.Ostali denar se dobi dnevno iz velikih trezorjev, ki pa niso na sedežih teh bank. No in npr. da pride cca 20 strank in hoče dvignit brez predhodne napovedi, kaj pa potem?

Kakšna banka pa je to, da jim je vsakih 2000 eur problem?!!!!!![/quote] Vsaka banka ima določen dnevni zavarovan maksimum, ki ga ne sme prekoračit.Ostali denar se dobi dnevno iz velikih trezorjev, ki pa niso na sedežih teh bank. No in npr. da pride cca 20 strank in hoče dvignit brez predhodne napovedi, kaj pa potem?[/quote]

To pač ni moj problem, oni imajo moj denar na vpogled in tako ga želim tudi dobiti.

Malo razmišljaj preden kaj napišeš, ker je več kot očitno, da se ti o samem sistemu niti sanja ne.

New Report

Close