Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kredit za invalida-upokojenca?

Kredit za invalida-upokojenca?

Živjo

Sem upokojeni invalid 1 stopnje star 29 let in bi nujno potreboval kredit Za obdobje 7-8 let z mesečnim obrokom 100 eur , potrebujem pa za to da se znebim limita na banki , kredita za računalnik, ter dolga do zavarovalnice iz pred leti. moj mesečni prihodek je le malce pod 600 evri v to pa je všteta:

Pokojnina: 296eur
Varstveni dodatek: okoli 90eur
Invalidnina: 58 eur
Dodatek za pomoč in postrežbo: 145 Eur

Ker pa banke ne upoštevajo vseh prihodkov jaz ne morem dobiti kredita, čeprav sem dober komitent NLB ki redno odplačuje in skrbi za stanje na banki. Kar se mi zdi sramota da ljudje kot jaz ki skrbno pazimo na svoj denar , invalidi in tisti z nizkimi pokojninami ne moremo do kreditov.

Sem delni lastnik neke podrtije v zagorju ki ni vredna skoraj nič, zaradi česar je ne morem niti zastaviti za kredit, poleg tega pa se bo socialna usedla nanjo v zemljiški knjigi zaradi pomoči ki jo prejemam.

Skratka želim končno poravnati vse dolgove, limit, kredite… da bom lahko mirno spal in bom končno na zeleni veji, Gledat moram v prihodnost in poskrbeti da bo vse tako kot mora biti.

Vprašanje za vas oz. strokovnjake ter tiste ki ste imeli iste težave je:

Ali je tam zunaj kakšna banka, hranilnica, posojevalnica ali državni “ne vem kako bi rekel” mogoče zavod, ki bi mi lahko pomagal?

Vsak nasvet bi mi prav prišel.

Lep pozdrav.

New Report

Close