najem posojila 2.000 evrov
Imam hipotekarni kredit v višini 612,00 eur, ki mi ga odtegnejo od plače, na račun dobim 1.170 evrov povprečno. Banka mi ne da kredita kratkoročnega ali gotovinskega, ker imam hipoteko, to je obrazložitev. Potrebujem pa ga zaradi poplačila komunalnega prispevka. Občina nas je ob novogradnji hiše priključila na kanalizacijo pred šestimi leti,pozabili so omeniti ta strošek. Sedaj, ko ni denarja, so se spomnili in poslali račune, Račun je 3.860 evrov, vzela sem povečan limit, vendar mi cca 2.000,00 evrov manjka in evo, pot je zaprta. Sem vprašala na druge kreditodajalce – za 500,00 evrov posojila vrnem 1.250,00 evrov. Obup. Zato sem se obrnila na to stran za pomoč, vem da je težko, kar tako nekomu posoditi. Menim pa , da če pogodbo overovimo pri notarju in da mogoče zastavim kaj ali kaj podobnega, mogoče mi bo uspelo najti, kaj bolj ugodnega od izposojevalnic. Upam, do 20, v mesecu moram izbrskati denar. Sorodstvo – sami reveži, ne na sociali, ampak tako, zase imajo, kreditov pa vrh glave.
zeeelo bom hvaležna za nasvet ali namig kam naj se obrnem.
hvala
Sonja