Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute limit pri banki nlb

limit pri banki nlb

Cao

Zanima me, če se kdo spozna na limite pri nlb.
in sicer mi decembra potece limit, nekateri pravijo da je to sedaj oblika kredita. Jaz pa ze imam celoten gotovinski kredit, ki ga lahko vzamem.
Zanima me ali se limiti se odobrijo ali je mozno da mi ga vec ne dajo ker ze imam gotovinski kredit?

lp

Pozdravljen,

pri limitu se ugotavlja kreditna sposobnost po dolečnih kriterijih – svetovalci na šalterju vam bodo znali povedati, koliko max. znesek izrednega limita. V kolikor imate kratkoročni kredit do 12-tih mesecev, se vam obrok le-tega šteje oz. vam zmanjšuje povrečno osnovo za ugotavljanje višine max. izrednega limita. Pogoji izr.limita ostajajo enaki, spremenil se je le postopek obdelave, sprejema vloge – zaradi Zakona o potrošniških kreditih do avgusta dalje. Ja, limit se tretira kot kredit.

Če je dolg. kredit, to ne vpliva na višino izr. limita. Ne delajte prehitro zaključkov, odpravite se na en sprehod do banke in tam vam bodo naredili izračun. Vlogo za limit lahko izdate tudi preko Klika. Zaradi navedenega zakona je tudi za namen limita namenjena Pogodba, torej prvo boste oddali Vlogo, čez nekaj dni (1-2 dni) sledi podpis Pogodbe in Predhodnih informacij v zvezi s tem.

Toliko v grobem,
lp

pozdravljeni

[zanima me ali mi bodo podalšali limit ker sem zgubla službo

New Report

Close