Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Zaposlitev v tujini, kredit v Sloveniji

Zaposlitev v tujini, kredit v Sloveniji

Morda kak uporaben nasvet, kako lahko nekdo, ki je zaposlen za nedolocen cas v tujini, dobi kredit za obnovo nepremicnine v Sloveniji (verjetno bi slo za okoli 30.000 EUR) ? Visina place vsekakor ni problem, varnost zaposlitve tudi ne, samo kako prepricati slovensko banko ?

Naj grem k banki, pri kateri imam v SLO racun ze vrsto let, pri njih nekoc tudi odplacal ze en kredit, zdaj pa ze leta na racunu skoraj nobenega prometa (sem pa komitent z neko “zgodovino”) ? Ali naj grem h kaksni drugi banki ? Poleg stanovanja, ki ga zelim obnavljati, sem sicer v SLO lastnik se ene hise in se enega stanovanja – obe nepremicnini sta bremen prosti.

In kaj so ti na banki rekli, ko si jim pokazal pogodbo za nedoločen čas?

Se nic, ker se nisem nikamor sel – bi me pa zanimale izkusnje koga, ki je morda bil v podobni situaciji.

Mogoče bi bilo vseeno bolje, če bi šli na banko. Verjamem, da boste dobili boljše informacije.

Saj bom tudi sel. Samo rad bi ” zracionaliziral ” vandranje po bankah, zato sem vprasal najprej tukaj. Poleg tega trenutno nisem v SLO.

V kolikor niste v Sloveniji lahko telefonirate v banko ter vam bodo razložili vaše možnosti, seveda prostie za razgovor z vodjem poslovalnice, ki ima večje pristojnosti.

New Report

Close