Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Posojilo za avto

Posojilo za avto

Lep pozdrav!

Potreboval bi posojilo za nov rabljen avto v znesku nekje 4000€!? Moj stari avto počasi razpada,star je 16 let in nujno potrebujem čimprej novega. Problem je pa sledeč,pri moji banki ne morem vzeti kredita še eno leto pa pol,ker sem v sistemu Sisbon zaveden kot nekorekten plačnik,čeprav imam že zdavnaj vse poplačano,vendar me zbrišejo šele po 5 letih. (0d 2010-2015) V SiSbon so me dali na Zav.Triglav,kamor je šel takrat iz banke stanovanjski kredit,ker sem bil nekaj časa brezposelen in nisem mogel plačevati kredita.
Zaposlen pa sem za nedoločen čas sicer. Avto hiše ,kjer bi lahko sicer na lizing vzel nek avto,pa zahtevajo pologe od 10-20%,kar je povečini spet 500-1000€,ki jih naenkrat nimam kje dobiti.

Posojilo bi vračal brez problema mesečno tam nekje 70-80€ obrok. NOTARSKO OVERJENO posojilo!!!!
Drugo leto,ko bi lahko vzel normalno kredit na banki pa povrnem vse. Ampak kot sem rekel NUJNO rabim avto prej,ker starega se mi res ne splača več popravljati,ker je vreden 200€,tokrat popravilo bi bilo pa spet okoli 250€..

Sem iz Dolenjske..

New Report

Close