Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute do svoje hiše brez zaposlitve

do svoje hiše brez zaposlitve

Spoštovan!
Imam hišo v Mostah pri Komendi,ki pa ne živim v njej.Hiša ima 200m2 in je v notranjosti prenovljena(elektrika,voda,tla)edino kar je,nima zemljišča,1 avto se lahko parkira ob hiši.Polog je 15.000 eur in prevzamete kredit (obrok 580 eur),ovei se pri notarju in Vam ni treba plačevati najemnine.

Me res zanima, kateri naivneži vam bodo nasedli. Malo si poste za seboj preberi. Potrebuješ denar, kot pišeš, za hišo bi tu rad 15 čukov (na koliko podlage?) samo za najemnino, zraven bi vštel še kredit. Prodaj bajto, odplačaj kredit, potem ti bo pa morda še kaj ostalo za poslovno vlaganje.
Vse to, kar je bilo prebrati izpod tvojih prstov (sploh tista o garanciji z BA), menim, da si zelo rizična skupina, pri čemer se ne splača tvegati v nobenem smislu.

kolk si ti pameten da ti kar škodi

Potem ga pa ti financiraj iz vseh možnih opcij, ki jih je podal na tem forumu, od posoje 10 čukov, do poslovnega vložka 30 čukov, do pologa za najemnino 15 čukov in vzetjem še kredita (verjetno ne majhnega zneska).

Škodi ne, če ljudje uporabljajo razum in ne verjamejo v vsej svoji naivnosti vsemu, brez kančka razmisleka, ko se začnete pogovarjati o denarju in vlaganju v investicije ter posojanju oz. izposoji denarja.
Če ne bi šlo za rizičnost, ker nekje piše, da rabi 10 čukov in ne npr. 100 čukov, bi mu jih tudi banka odobrila.
V končni fazi, ker naj bi iskal tudi investitorja za svoje podjetje, obstajajo na bankah tudi poslovni krediti, ki so odvisni npr. od kreditne sposobnosti podjetja. Pa ga ne dobi ne sam, ne skozi podjetje.

Meni pamet prej služi kot pa škodi. Poročaj o profitu, ko bo nekaj časa mimo in koliko vloženega denarja v vseh treh primerih ti je prineslo bonitet, koliko koristi, koliko profita ter dolgoročno uspešnost, od katere boš lagodno živel.

Sicer je pa že zgovoren naslov tega posta, tako da, nezaposlenost, lastna hiša, najemnina v istem kontekstu nimajo nič skupnega.

Če je človek vzel kredit za hišo,ki sedaj ne živi v njej potem itak da kredita ne more več dobit,hiše pa ne more prodat ker so takšni cajti!Jaz si to tako razlagam

New Report

Close