Delnica d.o.o.
Lepo pozdravljeni!
V podjetju Delnica d.o.o., iz Tržaške ceste 2 v Ljubljani, bi se rada zaposlila. Morda kdo pozna to podjetje in mi lahko kaj več pove o njem? Ponujajo delo v njihovi podružnici, kjer bi bila osem ur in sprejemala stranke. Ker strank seveda ni toliko, bi med tem časom klicala ljudi iz delniške knjige (ali res obstaja javen dokument o vseh delničarjih, z naslovi in telefonskimi številkami?) in jih vabila da se ogalsijo v “našem” podjetju in oplemenitijo svoje vrednostne paprije. Plača bruto je 500 EUR. Sprva bi bila zaposlena za en mesec, potem pa pol leta in nato morda nedoločen čas. Ker nisem iz te stroke, me je skrbelo, da temu delu ne bom kos. V podjetju mi zagotavljajo, da me bodo vsega kar potrebujem za delo naučili na štiri dnevnem uvajanju. Kaj menite o tem?
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Pozdravljeni!
SO eni večjih v SLO, imajo ogromno podružnic in obvladajo posel. To delo kar bi počeli vi res ni nič posebnega in se lahko naučite hitro. Verjetno bi samo posredovali pri nakupu in prodaji delnic, kar predstavlja izpolnjevanje obrazcev. Za svetovanje pa potrebujete daljši čas in se ni mogoče naučiti v štirih dneh. Pozanimajte se kako je z licenco, de ne boste delali kaj nezakonitega. Telefonsko prodajo se pa tudi ne morete naučiti na hitro, če tega še niste počeli. Vse je pa mogoče, samo potreben je čas.
Lep dan!
Lep pozdrav še enkrat!
Hvala za hiter odgovor. Vsaka informacija pride še kako prav.
Imam pa še eno vprašanje…
Ker res nimam pojma kako in kam in kaj, me zanima, kje in kako se pozanimam o licenci in v bistvu….za kakšno licenco sploh gre? Je to licenca za poslovanje z vrednostnimi papirji?
Še enkrat hvala in lep prihajajoč vikend.
Kar se tiče poslovanja z vrednostnimi papirji različne licence izdaja Agencina za trg z vrednostnimi pairji. Morda potrebujete licenco za borznega posrednika? Vprašanje kako delo boste opravljali, morda jo ne potrebujete.
Lp,
nobeden ki dela v tej firmi ni zadovoljen,tako da se čudim da gospa ki dela tukaj že 5 mesecev je…..plača je odvisna od posameznika….to pomeni 450 eur-redno delo +potni stroški in malica…če nimaš potnih stroškov ti je plača lahko 500 eur….
nimajo nobenega odnosa do zaposlenih…psihično maltretiranje….vsak teden se spomnejo kaj novega…ni lepo tukaj delat…v taki krizi kot je sedaj…še najbolj težijo za klice….katastrofa….
evaana, močno dvomim da v teh časih recesije zaslužite toliko. no morda pa, ker zdaj vsi panično prodajajo že tako nič vredne delnice.(tipično slovensko), ko so drage jih kupujejo…no jaz kot bivša zaposlena nimam nič lepega za povedat o tej firmi, plača, odnos nadrejenih, neprofesionalnost,mnogokrat kršenje zakona o delovnih razmerjih itd.