Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute izvršba in kredit

izvršba in kredit

Pozdravljeni,
ali mi lahko kdo odgovori na eno vprašanje. Imam izvršbo in blokiran račun. Ali katera banka odobri kredit za poplačilo izvršbe? Menda ti nobena banka ne odobri kredita, če imaš izvršbo in blokiran račun. Porism za informacijo.

prav imaš, mislim, da na nobeni banki ne boš dobila kredita, če imaš izvršbo. Jaz sem si najprej sposodila denar, da sem pokrila izvršbo, ko sem bila brez izvršbe, pa vzela kredit, da sem vrnila tist sposojen denar. Če imaš koga, ki bi ti denar posodil je to najlažja pot.

povejte mi kako lahko dobim kredit da poplačam blokade . Prosim povejte čeje sploh možno dobit kredit v sloveniji lep dan vam želim in prosim dami vsaj odgovorite drago

Imate denarne tezave in ne morete priti do kredita za osebne/nujne nakupe? Ponujamo Vam resitev s katero lahko pridete na hiter in enostaven nacin do zeljenega kredita BREZ dodatne dokumentacije in predhodnih prilivov/prejemkov. Za vec info. poklicite: 031846772

Zgoraj je tudi tebi oseba že dolgo nazaj odgovorila, da ti nihče ne bo dal kredita, če imaš povsod blokade. Tu se ni niti letos nič spremenilo. Še na korektno poslovanje ponekod komplicirajo, odvisno od banke.
Če imaš možnost, stori tako, kot je oseba zgoraj, v nasprotnem boš pa verjetno moral nekako odplačati, če boš želel, da se ti stvari sprostijo. Nekateri gredo v osebni stečaj, ampak, tu imaš potem do vekomaj pečat in je potem tudi v naprej vprašanje, koliko sploh kdo potem kakšen kredit še odobri.
Imaš možnost kje dodatno zaslužiti oz. a ni tako, da ti mora že po zakonu ostati določen znesek, ostalo gre pa za poplačila? Tako imaš v takem primeru že neke vrste “kredit”. Tako si sedaj primoram vrniti, kar dolguješ oz. a bi pri novem morebitnem kreditu bil dosleden in ga odplačal redno oz. v rokih?
Lahko greš pa še vedno na banko in povprašaš, boš prej bolj konkretno informacijo dobil kot pa tule gor.

New Report

Close