Sem brezposelna in denar od socialke vlagam v kriptovalute
Če ste brezposelni kot jaz ne hodit po kavicah okoli ampak se izobražujte na področju financ in vlaganja kot to počnem jaz. Socialko vložim v kriptovalute in denar se mi lepo nabira tako da si bom zdaj lahko plačala izobraževanje, ki mi bo omogočilo zaposlitev in potem bom odprla še svoj s.p. v kriptovalute pa bom še vedno vlagala in seveda bom dobiček vložila potem v majn tvegane naložbe. Že dolgo sem brezposlena in nikakor ne mislim it delat nikamor za minimalnca ker več služim doma pa zato skoraj nič ne naredim in zdaj se bom končno rešila zavoda in centra za socilano delo! To je sporočilo za tiste, ki ste brezposleni pa ne veste kaj bi. Pa lep večer želim vsem 🙂
Moje sporočilo je dobronamerno, večkrat vidim objave obupanih ljudi, predsem mladih brezposelnih, ki mislijo da je edina pot iz finančnih težav pisanje prošenj , poniževanje pred delodajalci in upanje na zaposlitev..ampak so še druge poti, zato sem napisala svojo izkušnjo in plane. Izgleda da je več možnosti zaslužit denar na kriptovalutah kot pa dobit normalno službo, sploh če si ženska. Jaz do sedaj nisem nič zgubila, ker sem potrpežljiva oseba. Tisti ki pa dnevno “trejdate” in ste požrešni pa verjamem da izgubljate. Če nimate nekih norih ciljev da boste miljonarji potem je vse ok. Dvig življenskega standarda ali pa podvijit plačo oz socialko, morda poplačat dolgove ali si plačat tečaj ali potovanje celo kupit avto je pa čisto realni cilj.
Kaj ima pa IT s tem? :))) Lahko rečem, da moraš biti poseben talent, da na trgu, kjer vse raste (vsaj za zdaj), pridelaš izgubo. 🙂
[/quote]
Točno tako..ne rabiš nobenih posebnih računalniških znanj. Sama sem začela pred enim letom od takrat je vse rastlo tako da imam trenutno dovolj da si plačam potovanje,izobraževanje odprem firmo in še in še…prošnje pišem pa že dve leti in hodim na razgovore pa nič! Slovenci pa kot vedno večni zagrenjeni pesimisti. In ja res moraš bit ekstra zabit da si zdaj pridelal izgubo..tako da si ti tisti ki te ni resno za jemat. Očitno nimaš pojma o računalnikih in še majn o kritovalutah.