Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute posojilo 3000eur

posojilo 3000eur

Pozdravljeni!
Jaz imam pa eno vprašanje oz.rabim pomoč.Nujno bi potrebovala posojilo v znesku 3000 eur,vendar ga na svoji banki ne dobim,ker starega še nisem poplačala.Sem redno zaposlena in bi posojilo dokler ne dobim kredita vračala po obroki in seveda zraven še obresti.Res bi nujno potrebovala pomoč in bi bilanzelo hvaležna,Upam,da se bo kdo našel in mi lahko pomagal.

Spoštovani!

Nujno bi v ponedeljek potrebovala 5000 eurov posojila. Pogodba pri notarju, zavarovanje z nepremičnino, ki jo obnavljam.

Nujno bi potrebovala posojilo v višini 10.000 eurov posojila.Pogodbo bi podpisali pri notarju.Kot s.p. ne dobim kredita na banki,ker imam s.p. šele 9 mesecev.Sem poštena in bi plačevala tudi obresti do poplačila kredita.Samo resni in pošteni!!!!!!

Tudi obresti? To je pa res pošteno.

Ne nasedajte google translate oglasom, pa čeprav od prijavljenega uporabnika.

Verjamem, da se marsikdo najde v stiski, zato vam mogoče tudi kaj takšnega pade na pamet. Če pa ne želite priti v še večjo stisko, se izogibajte raznim nategantom….

Potrebujem posojilo v višini 5.000 eur, pogodbo sklenemo pri notarju (z neposredno izvršljivostjo), vračam mesečno, obresti po dogovoru.
Sem resna, poštena, zaposlena za nedoločen čas. Zaradi nepredvidene življenjske situacije sem se znašla v stiski.

Hvala.

Ljudje božji, kaj res mislite, da boste tukaj dobili denar? Ni čudno, da se znajdete v nepredvidljivih situacijah….

Ko greste na banko in vas zavrnjeo, tudi navajte te nujnosti, zakaj kredit potrebujete. Ali ste lahko tako dosledni tudi tu? Ne vem, nekateri kredit potrebujejo nujno, ker na letni dopust ne bodo mogli. Pa kupiti vseh daril v mesecu decembru vsakega leta posebej.

Lep pozdrav..
Jaz tudi potrebujem denar,ce mi lahko kako pomagate..
Naredimo use uradno,overjeno pri notarju tako da je use dokumentirano,ce se strinjate..
Kaj mi lahko odgovorite po mailu..moj mail naslov je pa;
[email protected]
Hvala za odgovor ze v naprej…

Kakšna garancija pa je ba kartica, če ti iz trr na primer takoj dvigneš in na kartici ne ostane niti pozitivna ničla?
Ni mi ravno jasno, kako bi nekdo vračal tako velik obrok, a mu banka ne odobri niti za obrok 20 evrov?
Če nekdo res lahko da na stran 1000 evrov, bo že zdržal 10 mesecev, da bo imel teh 10 tisoč in potem šel v investicijo, če se že vse tako lepo na izi bere.

Komur banka ne da kredita – naj kaj proda.

New Report

Close