Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kako zaslužiti v medvedjem trendu?

Kako zaslužiti v medvedjem trendu?

Ideje in predlogi dobrodošli. Tako za vsak slučaj, Zlu ne trebalo, bi rekli bivši bratranci od dol.

Raziščeš trg in vložiš v tisto, kar naj bi raslo. Pogledaš na koledar, kdaj se bo s katero valuto kaj dogajalo.

Beeeep. Napačen odgovor.

tako kot na bikovskem trendu ☺
itak kripte skačejo gor dol v sekundah, trend pa je npr v času 24 ur☺ – kupuješ ko je višja vrednost prodajaš, ko je nižja

Zakaj pa potem sprašuješ, če ti je vse jasno? Pravila so enaka kot v bikovskem trendu.

Evo, medvedji trend, jaz pa skoraj brez praske. IOTA in Verge celo rasteta, ripple stoji, ADA je obdržala večino rasti. Včeraj prodala vse ostalo, kar sem imela razdrobljeno – z velikim plusom in vložila v CND in TRON in še par malih coinov, ki so sicer malo padli, ampak ostali na ravni vloženega.
Zdaj gre lahko pa samo še gor. 🙂

si prodal eth na točki blizu viška?
lep vzpon je bil, če bi takoj naložila v bch bi bil pa še lepši 🙂
trenutno mislim da se splača LTC.

jaz sem nekaj eth pretopila v manjše kovance, zdej še delam domačo nalogo, v katere še kaj naložit.
moje mnenje je, da trg velikih kovancev šele na začetku, ko pridejo taveliki plejerji zraven, bo veselica. JPM so na veliko pljuvali čez kripte, ampak jih je trg prisilil, da kmalu začnejo tudi s tem, kam bodo šle vrednosti potem?

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Shortaš. Si izpsodiš coin po visoki ceni, vmes pade in ga vrneš po nižji ceni. Dobiček je tvoj.

A imate analizo še za druge? Kaj mislite za nakup Ripla? Že en čas stagnira.

Kolegi forumaši, kako ste prestali tokratno nevihto? Jaz poravnavam svoje vrste, preštevam mrtve in oskrbujem ranjene. 🙂 Dodatnih nakupov nisem delal in niti od nedavnih skokovitih rasti na CDN in ENJ nimam skoraj nič, ker prodal nisem, nivoji pa so se vrnili lepo nazaj dol.

Sem pa naredil v zadnjih dnevih 100% na Viberate, vsaj to. Pa z Ripplom sem se še pravočasno oskrbel.

Kakšne ideje za nove skrite bisere? Sam sem, kot rečeno, nabavil QSP. Pa Primožev predlog si bom pobliže ogledal.

Jaz sem tik pred padcem vse pretvorila v ripple. Ko je zrasel na staro vrednost, spet razpršila v tisto, kar je medtem padlo. Danes zaslužila 100 % z DigiByte in Verge. 🙂 Ja, prodaja na viških je pomembna. Včasih rata, včasih ne. Amoak vse se bo pobralo.

New Report

Close