Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kako pa kaj vaše naložbe?

Kako pa kaj vaše naložbe?

pri meni dolgčas, kupujem nič, prodajam nič … mogoče bi spet lahko začela trgovati, ne le študirat tehnologijo 🙂
kaj mislite da se bo v prihodnjih mesecih dogajalo na trgu? bo res stari znanec Mt.Gox uničil vsak pozitiven premik?
mal se razpišite, kakšne plane imate, kaj počnete ….

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Jaz ti z veseljem napišem, da je dolgočasno in dvomim, da sploh še kaj dosti perspektivno vse skup. Ampak ok, je kar je in smo kjer smo.
Danes sem že naredil, oziroma sta se mi zaprla dva od mnogih odprtih naročil, z ETH, kar štejem pod dnevno trgovanje. Na dnevni ravni vsak dan trgujem z ETH, nekaj malega še z XBTjem, in XRP. Vse na Kraknu, vse z razliko med 5 in 7% med nakupi in prodajami, višje rast se načelno podere.
Na tak način že dva meseca, glede na referenčni datum, pa sem finančno še vedno v zgubi. Danes še bolj kot pred 14 dnevi, in manj kot včeraj 🙂
V trg nimam nikakršnega zaupanja. Za premik tečajev navzgor potrebujemo svež denar, da bo privzdigoval vrednosti, svežega kapitala pa je premalo. Vsak pozitiven premik navzgor je zatrt s pospešenimi prodajami, kar lahko danes lepo vidiš na ETH in XRPju in seveda drugod. BTC vodi vse ostale.
Moj rezime je tak; če trg zraste bom imel kaj prodajati, če niha, pač od 2 do 5 poslov na dan, če pade še bolj, dosti več prostega kapitala za nakupe nimam.

Jaz ti z veseljem napišem, da je dolgočasno in dvomim, da sploh še kaj dosti perspektivno vse skup. Ampak ok, je kar je in smo kjer smo.
Danes sem že naredil, oziroma sta se mi zaprla dva od mnogih odprtih naročil, z ETH, kar štejem pod dnevno trgovanje. Na dnevni ravni vsak dan trgujem z ETH, nekaj malega še z XBTjem, in XRP. Vse na Kraknu, vse z razliko med 5 in 7% med nakupi in prodajami, višje rast se načelno podere.
Na tak način že dva meseca, glede na referenčni datum, pa sem finančno še vedno v zgubi. Danes še bolj kot pred 14 dnevi, in manj kot včeraj 🙂
V trg nimam nikakršnega zaupanja. Za premik tečajev navzgor potrebujemo svež denar, da bo privzdigoval vrednosti, svežega kapitala pa je premalo. Vsak pozitiven premik navzgor je zatrt s pospešenimi prodajami, kar lahko danes lepo vidiš na ETH in XRPju in seveda drugod. BTC vodi vse ostale.
Moj rezime je tak; če trg zraste bom imel kaj prodajati, če niha, pač od 2 do 5 poslov na dan, če pade še bolj, dosti več prostega kapitala za nakupe nimam.
[/quote]

Svež denar ves čas dotaka, za padce je kriva prodaja velikih količin bitcoina, ki jo je omenila Monacoin. Propadla borza prodaja svoje bitcoine, da bi poplačala vlagatelje. To dela postopno. Vsakič ko se tečaji popravijo, da na trg toliko in toliko bitocinov. In cena krešne. To delajo že od decembra. Ampak cena se pobere, kar pomeni, da vlagatelji, ki pokupijo prodane bitcoine, še vedno so. In enkrat bo tudi njim bitcoinov zmanjkalo in takrat bi moralo iti navzgor.
Jaz ne delam na tem področju zdaj nič. Čakam.

jaz se ne grem dnevnega trgovanja, čeprav pogled za mesec dni nazaj kaže, da bi lahko bil zaslužek lep, ampak verjetno ne bi ujela tajminga 🙂

žal dvomim da se bo kaj pozitivnega zgodilo, ravno zato, ker ima Mt.Gox v lasti še ogromno BTCja, ki ga bo prodal … že v preteklosti je ta model sesul trg …

in ko čakamo, da se kaj zgodi … se lahko malo nasmejimo 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=g6iDZspbRMg

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Meni je dnevno trgovanje všeč. Timeing ti ujamejo odprta naročila, po potrebi tudi trailing. Trgovanje na vzponih in padcih (bolj padcih hehe), je vendar osnova vsega 🙂

ja, verjetno, če si tak tip … jaz že cel mesec nisem odprla nobene menjalnice, bo treba pogledat, če je sploh še kaj gor 🙂

Bolj kot pada, bolj dokupujem.
1. Krepim pozicije v altcoinih, ki so mi všeč.
2. Dodajam nove altcoine v portfelj.

Zaenkrat ničesar ne prodajam, ne vidim potrebe.

New Report

Close