Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Sisbon

Sisbon

Zdravo, mogoče je kje kakšna bančnica oz. kdo preverjeno ve ali so podatki, katere lahko pogledaš sam na Sisbonu enaki podatkom, ki jih vidijo na banki?! Ali preko sisbona mi ne vidimo vsega?
Namrec, pred casom sem imela nek kredit, katerega je banka prodala drugi druzbi. Sedaj bo pocasi odplacan. Ko vpogledam v Sisbon tega podatka ni.
Ali na banki vidijo to ali ne?

Predlagam, da prosite vašo bančnico na banki, da pogledate pri njej in primerjate. Prosim potem objavite, ker to zanima še koga.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Bivši bančnik.

V Sisbonu je vsa zgodovina poravnavanja obveznosti do bank in lizingov, torej tistih, ki so podpisniki sporazuma.
Sivega trga ni vidnega. Če je banka prodala kredit (ponavadi je to sicer takrat, ko stranka precej zamuja), je dobila poplačanega, vendar predvidevam da z nekim diskontom, kar pomeni, da ste jim povzročili izgubo. To bi moralo biti vidno.

Preverite in si v banki naročite izpis iz Sisbon. Lahko pa sami preko spleta vpogledate, če imate naloženo digitalno potrdilo. Tako vam bo najlažje preveriti aktualno stanje.

Sem se logiral v Sisbon pa imam vse prazno, razen dva osnovna limita, na dveh TTRjih sta razvidna.

New Report

Close